Ενδώτια ακουστικά MDR-EX650AP: φωτογραφίες
Ενδώτια ακουστικά MDR-EX650AP: φωτογραφίες
Μουσική καθαρότητα με λιγότερους κραδασμούς.

Κατασκευασμένα από μπρούτζο για καθαρό και σταθερό ήχο με μειωμένη αντήχηση

Ακούστε κάθε νότα με περισσότερη καθαρότητα και λιγότερους ανεπιθύμητους κραδασμούς. Τα ακουστικά MDR-EX650AP χρησιμοποιούν μπρούτζινα περιβλήματα για ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης, καθώς και ευρείς μπρούτζινους αγωγούς για ήχο εξαιρετικής σταθερότητας. Επιπλέον, χάρη στη νέα κεκλιμένη σχεδίαση των ακουστικών που εφαρμόζουν με ασφάλεια στο εσωτερικό του αυτιού, μόλις που θα αντιλαμβάνεστε την παρουσία τους.

Μικρή αλλά πανίσχυρη μονάδα οδήγησης

Ακούστε κάθε νότα με απόλυτη καθαρότητα, από μια μικρού μεγέθους μονάδα οδήγησης υψηλής ευαισθησίας.

Ευρεία απόκριση συχνότητας

Ακούστε βαθιές χαμηλές νότες και έντονες ψηλές με μεγάλο εύρος ήχου.

Ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης στον μπρούτζο

Ο μπρούτζος έχει παρόμοια πυκνότητα με το χάλυβα και προσφέρει καταστολή κραδασμών και σταθερό ήχο. Το περίβλημα των ακουστικών παρέχει χαμηλότερη αντήχηση συγκριτικά με τα περιβλήματα από άλλα υλικά, για καθαρό και ομαλό ήχο σε όλες τις συχνότητες.

Καθαρός και σταθερός ήχος

Για μεγαλύτερη σταθερότητα και πιο καθαρά πρίμα, έχουν χρησιμοποιηθεί εκτεταμένοι μπρούτζινοι αγωγοί με 15% μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρο σε σύγκριση με αυτούς που χρησιμοποιούνται σε συμβατικά ακουστικά.

Απόδοση υψηλής ακρίβειας

Από τη δυνατή ροκ έως τις χορευτικές επιτυχίες και τα κλασικά ποπ κομμάτια, ακούτε καθαρό, πανίσχυρο ήχο που αναδεικνύει τις λεπτομέρειες στη μουσική σας.

Έλεγχος απόκρισης ρυθμού

Χρησιμοποιεί ανάγλυφους αεραγωγούς για βελτιστοποίηση των χαμηλών συχνοτήτων και για αναπαραγωγή ρυθμών και ήχων με βαθιά μπάσα και εξαιρετική ακρίβεια.

Μονάδα οδήγησης νεοδυμίου 12 mm

Η μικρή αλλά πανίσχυρη μονάδα οδήγησης διαθέτει θόλο ηχείου με το ίδιο μέγεθος όπως μια μονάδα οδήγησης 16 mm, για υψηλή ευαισθησία και χαμηλή παραμόρφωση.

Εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία

Η ευαισθησία μετρά πόσο αποτελεσματικά ένα ηλεκτρικό σήμα μετατρέπεται σε ήχο. Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία τους, αυτά τα ακουστικά σάς επιτρέπουν να αυξήσετε την ένταση στη μεγαλύτερη ρύθμιση, χωρίς να χάνεται η καθαρότητα του ήχου.

Ακούστε με άνεση

Σχεδιασμένα για απόλυτη εφαρμογή και ατελείωτες ώρες άνετης ακρόασης.

Κεκλιμένο προφίλ

Χάρη στο μικρό της μέγεθος, η μονάδα οδήγησης σταθεροποιείται εύκολα πίσω από το αυτί, για απόλυτη άνεση και βελτιωμένη απομόνωση ήχου.

Υβριδικά καλύμματα ακουστικών σιλικόνης

Κατασκευασμένα από σκληρή σιλικόνη για ανθεκτικότητα, καθώς και από πιο μαλακή σιλικόνη στο εξωτερικό για άνεση. Σταθεροποιούνται εύκολα στο εσωτερικό του αυτιού, χάρη στα τέσσερα διαθέσιμα μεγέθη.

Σχεδιασμένα για ταξίδια

Φιλικά προς το smartphone και σχεδιασμένα για να σας ακολουθούν παντού

Χάρη στο μικρό βάρος, περίπου 9 g, και την παρεχόμενη θήκη μεταφοράς, αυτά τα ακουστικά είναι εξαιρετικά για τις μετακινήσεις σας. Ξεχάστε τους κόμπους χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο, το οποίο διαθέτει ένα ρυθμιστικό για εύκολη ρύθμιση του μήκους. Παραμείνετε σε επαφή με κλήσεις hands-free χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο.

Προσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίον ακούτε μουσική

Κατεβάστε την εφαρμογή SmartKey της Sony και ρυθμίστε διάφορες λειτουργίες μουσικής στο smartphone Android. Κάντε αναπαραγωγή ή παύση μουσικής, παραλείψτε κομμάτια ή αλλάξτε την ένταση του ήχου από τα ακουστικά σας.

Ελέγξτε τις κλήσεις σας

Προσαρμόστε το κουμπί κλήσης του smartphone Android. Απαντήστε και τερματίστε κλήσεις ή ρυθμίστε την ένταση ήχου με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο. Κάντε τα πάντα με τη δωρεάν εφαρμογή SmartKey της Sony.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Το μπρούτζινο περίβλημα και ο αγωγός ήχου ελαχιστοποιούν τους ανεπιθύμητους κραδασμούς

  • Άνετη και ασφαλής εφαρμογή

  • Μονάδες οδήγησης νεοδυμίου 12 mm για δυναμικό ήχο

  • Εύρος συχνοτήτων 5–28.000 Hz

  • Συμβατότητα με smartphone χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο

Μονάδα οδηγού
12 mm, δυναμικά – Τύπου θόλου
Απόκριση συχνότητας
5-28.000 Hz
Μήκος καλωδίου
1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς, Ρυθμιστικό μήκους καλωδίου ακουστικών, Ακουστικά-ψείρες, Οδηγίες χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών