Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H1: φωτογραφίες
Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H1: φωτογραφίες
Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H1: φωτογραφίες
Εισαγωγή στην καινοτομία

Κατασκευασμένα με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις των μουσικών, τα XBA-H1 αποδίδουν πεντακάθαρα φωνητικά και βαθιά, ικανοποιητικά μπάσα, χάρη στην πρωτοποριακή διάταξη υβριδικής μονάδας οδήγησης που διαθέτουν.

ακουστικά-ψείρες, ηχεία
Υβριδικό σύστημα οδήγησης

Ο συνδυασμός της δυναμικής μονάδας οδήγησης και της μονάδας οδήγησης Balanced Armature έχει σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιεί τα πλούσια μπάσα, τα ομαλά μεσαία και τα καθαρά πρίμα, για πραγματική τονική πιστότητα.

ακουστικά-ψείρες, κεφαλή σιλικόνης
Επιλογές για ακουστικά-ψείρες

Τα άνετα ακουστικά-ψείρες από σπογγώδη σιλικόνη διατίθενται σε τρία μεγέθη, για να είστε σίγουροι ότι η εφαρμογή θα είναι τέλεια και ότι δεν θα γλιστράνε από τα αυτιά σας. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιείται ο θόρυβος περιβάλλοντος.

Ένα υπερηχητικό άλμα προς τα εμπρός

Ήχος φτιαγμένος ειδικά για να τον απολαμβάνετε

Τα XBA-H1 χρησιμοποιούν έναν πανίσχυρο συνδυασμό μιας δυναμικής μονάδας οδήγησης 9 mm και μιας μονάδας οδήγησης Balanced Armature, για να σας προσφέρουν εντυπωσιακή τονική καθαρότητα σε ολόκληρο το φάσμα των ακουστικών συχνοτήτων.

κοντινό πλάνο των XBA
Επινοητικότητα και σχεδίαση

Εκτός από την εκπληκτική απόδοση ήχου, τα ενδώτια ακουστικά XBA-H1 σχεδιάστηκαν με αρκετά βασικά χαρακτηριστικά άνεσης και προσαρμοστικότητας, όπως το περίβλημα μείωσης κραδασμών και τα καλώδια που δεν μπερδεύονται.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Υβριδικό σύστημα οδήγησης για βαθιά μπάσα και πεντακάθαρες υψηλές νότες

  • Περιλαμβάνει μαλακή θήκη για πρακτική μεταφορά χωρίς μπερδεμένα καλώδια

  • Ο έλεγχος απόκρισης ρυθμού μειώνει την παραμόρφωση των δυνατών μπάσων

  • Άνετα ακουστικά σιλικόνης με τέλεια εφαρμογή

  • Μικρό βάρος για απόλυτη φορητότητα

Μονάδα οδηγού
Υβριδικά 2 δρόμων
Απόκριση συχνότητας
5–25.000 Hz
Μήκος καλωδίου
1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Υβριδικά ακουστικά-ψείρες από σιλικόνη (μεγέθη SS x2, S x2, M x2, L x2), Ακουστικά-ψείρες από σπογγώδη σιλικόνη (μεγέθη SS x2, S x2, M x2, L x2), Θήκη μεταφοράς, Κλιπ, Μηχανισμός ρύθμισης καλωδίου

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών