Ενδώτια ακουστικά XBA-N1AP: φωτογραφίες
Ενδώτια ακουστικά XBA-N1AP: φωτογραφίες
Καθαρότητα εκτεταμένου εύρους, μικρότερο μέγεθος

Αυτά τα κομψά ενδώτια ακουστικά επικεντρώνονται στην παροχή ήχου πλήρους φάσματος. Περιλαμβάνουν υβριδικό σύστημα οδήγησης HD που σε μικρό χώρο ενσωματώνει πλούτο λεπτομερειών, για να ακούτε κάθε νότα και γύρισμα της φωνής με μεγαλύτερη καθαρότητα.  

Ήχος υψηλής ανάλυσης
Ήχος υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε ακόμα και τις πιο λεπτές διακυμάνσεις του ήχου σε ποιότητα επαγγελματικού επιπέδου, που ξεπερνάει την ποιότητα του CD, με ήχο υψηλής ανάλυσης.     

Υβριδικό σύστημα οδήγησης HD
Υβριδικό σύστημα οδήγησης HD

Συνδυάζει τη δυναμική μονάδα οδήγησης για πλούσια μπάσα και ομαλές μεσαίες νότες με τη μονάδα οδήγησης Balanced Armature για πεντακάθαρα πρίμα.  

Ακουστικά-ψείρες τριπλής άνεσης
Ακουστικά-ψείρες τριπλής άνεσης

Κατασκευασμένα από σκληρή σιλικόνη και μαλακή διαμορφωμένη σιλικόνη, τα ακουστικά-ψείρες διατίθενται σε τρία μεγέθη για άνετη ακρόαση.     

Ισορροπία ισχύος

Χάρη στο υβριδικό σύστημα οδήγησης HD, ο ήχος βελτιστοποιείται σε όλες τις συχνότητες

Η δυναμική μονάδα οδήγησης των 9 mm διατηρεί την ισχύ της λειτουργίας της, για έντονα μπάσα και καθαρές μεσαίες νότες χωρίς να πέφτει η απόδοσή της, όπως συμβαίνει με άλλες μονάδες οδήγησης. Ταυτόχρονα, η μονάδα οδήγησης Balanced Armature παράγει φυσικό ήχο στις υψηλές συχνότητες για μεγαλύτερο διάστημα. Οι δύο μονάδες οδήγησης συνεργάζονται για να διατηρούν σταθερή την απόκριση του ήχου σε ολόκληρο το φάσμα των συχνοτήτων.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Μεταφορά 3,2 φορές περισσότερων δεδομένων

Απολαύστε κάθε κομμάτι στο έπακρο

Όπως η τυπική ανάλυση βίντεο αναβαθμίζεται σε HD, έτσι και τα κομμάτια υψηλής ανάλυσης έχουν υψηλότερη ανάλυση από τα MP3 και τα CD, για να ακούτε κάθε ανάσα, κάθε ρυθμό, κάθε νότα. 

Η μικρογραφία της κομψότητας

Τεχνολογία ήχου υψηλής ακρίβειας ενσωματωμένη σε μικρό μέγεθος. Αυτά τα ελαφριά ακουστικά διαθέτουν θήκη μεταφοράς για να σας συνοδεύουν παντού. 

Απόλυτη άνεση

Τα ακουστικά-ψείρες τριπλής άνεσης, που διατίθενται σε τρία μεγέθη, προσφέρουν καλή εφαρμογή σε κάθε μέγεθος αυτιού. Συνδυάζουν τη σκληρή σιλικόνη με ειδικά κατασκευασμένη διαμορφωμένη σπογγώδη σιλικόνη, για εμπειρία ακρόασης που συνοδεύεται από σταθερότητα και άνεση.

Αναβαθμίστε το καλώδιό σας

Αλλάξτε καλώδια και επωφεληθείτε από τους προαιρετικούς ακροδέκτες υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ήχο ακόμα μεγαλύτερης ακρίβειας. Επιλέξτε καλώδιο εξισορρόπησης με ξεχωριστό αριστερό και δεξί αγωγό γείωσης για λιγότερα παράσιτα.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Βυθιστείτε σε ήχο που σας περιβάλλει. Είναι τόσο ρεαλιστικός σαν να βρίσκεστε στη συναυλία ή στο στούντιο. Με το 360 Reality Audio, η μουσική είναι απόλυτα καθηλωτική και ρεαλιστική.

Αυτά τα ακουστικά σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ήχο 360 Reality Audio.

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αυτά τα κομψά ενδώτια ακουστικά επικεντρώνονται στην παροχή ήχου πλήρους φάσματος. Περιλαμβάνουν υβριδικό σύστημα οδήγησης HD που σε μικρό χώρο ενσωματώνει πλούτο λεπτομερειών, για να ακούτε κάθε νότα και γύρισμα της φωνής με μεγαλύτερη καθαρότητα.
  • Δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Υβριδικό σύστημα οδήγησης HD για βαθιά μπάσα και πεντακάθαρες υψηλές νότες

  • Ο έλεγχος απόκρισης ρυθμού μειώνει την παραμόρφωση των δυνατών μπάσων

  • Άνετα ακουστικά σιλικόνης με τέλεια εφαρμογή

  • Μικρό βάρος για απόλυτη φορητότητα

Μονάδα οδηγού
Υβριδική
Απόκριση συχνότητας
4 Hz - -40.000 Hz
Μήκος καλωδίου
Περ. 1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κλιπ, Θήκη μεταφοράς, Καλώδιο ακουστικών, Μηχανισμός ρύθμισης μήκους, Υβριδικά ακουστικά-ψείρες (SS/S/M/L), Ακουστικά-ψείρες τριπλής άνεσης (S/M/L)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών