ΕΝΔΩΤΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ XBA-N3AP / XBA-N3BP

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

XBA-N3AP

Ενδεικτικά από

312,00 €

Μέγεθος και βάρος

Βάρος
Περίπου 7 g χωρίς το καλώδιο

Γενικά χαρακτηριστικά

Μονάδα οδηγού
Υβριδική
Δυναμικού τύπου
"Κλειστού" τύπου, Υβριδικά
Σύνθετη αντίσταση (Ohm)
32 Ω (στο 1 kHz)
Απόκριση συχνότητας
3 Hz - -40.000 Hz
Ευαισθησία (dB/mW)
107 dB/mW
Έλεγχος έντασης ήχου
Δ/Ε
Τύπος καλωδίου
Αποσπώμενο, τύπου Y
Μήκος καλωδίου
Περ. 1,2 m
Βύσμα
Επιχρυσωμένο τετραπολικό βύσμα mini σχήματος L
Χρόνος χρήσης
Δ/Ε
Χρόνος φόρτισης
Δ/Ε
Τρόπος τοποθέτησης
Ακουστικά-Ψείρες

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Κλιπ
  • Θήκη μεταφοράς
  • Καλώδιο ακουστικών
  • Μηχανισμός ρύθμισης μήκους
  • Υβριδικά ακουστικά-ψείρες (SS/S/M/L)
  • Ακουστικά-ψείρες τριπλής άνεσης (S/M/L)
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Έλεγχος ηχητικού πεδίου για πιο ευρύ ηχητικό πεδίο

Με διευρυμένο περίβλημα πίσω από τη δυναμική μονάδα οδήγησης και ακουστικό αυλό που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, ο έλεγχος ηχητικού πεδίου προσφέρει ένα πιο ευρύ ηχητικό πεδίο. Απολαύστε πιο ανοιχτό και διευρυμένο ήχο με πλούσιες μεσαίες νότες, ισορροπημένες χαμηλές και υψηλές συχνότητες και πιο ομαλή αναπαραγωγή ήχου.

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Υβριδικό σύστημα οδήγησης HD για ήχο πλήρους φάσματος

Το υβριδικό σύστημα οδήγησης HD συνδυάζει τη δυναμική μονάδα οδήγησης 9 mm υψηλής ευαισθησίας με τη μονάδα οδήγησης Balanced Armature. Χάρη στο συνδυασμό των δύο μονάδων οδήγησης, αναπαράγεται το πλήρες φάσμα του ήχου, από τα δυνατά βαθιά μπάσα έως και τις ζωηρές νότες υψηλών συχνοτήτων.

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Η δυναμική μονάδα οδήγησης πλήρους εύρους ενισχύει τις χαμηλές και τις μεσαίες νότες

Η υψηλής ευαισθησίας δυναμική μονάδα οδήγησης των 9 mm επιτρέπει στα ακουστικά να αποδίδουν δυνατό ήχο στις χαμηλές και τις μεσαίες συχνότητες, ακόμα και στα πιο απαιτητικά κομμάτια. Η μονάδα οδήγησης χρησιμοποιεί εξωτερικό μαγνητικό κύκλωμα μαγνητικού τύπου για την αύξηση της ισχύος της μονάδας οδήγησης και την παραγωγή πιο πλούσιων μπάσων συγκριτικά με πολλές μεγαλύτερες μονάδες οδήγησης. Οι καθαροί τόνοι οφείλονται στο διάφραγμα LCP (πολυμερές υγρών κρυστάλλων).

Διάφραγμα LCP για μεγαλύτερη ακρίβεια

Το διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων προσφέρει πιο σταθερό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων από ό,τι ένα συμβατικό διάφραγμα. Η ηχητική ενέργεια που χάνεται κατά τη μετάδοση στο ακουστικό είναι πιο ομοιόμορφη, εξασφαλίζοντας κορυφαία και αυθεντική απόδοση. 

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Γραμμική μονάδα οδήγησης Balanced Armature για καθαρό ήχο

Η μικρού μεγέθους μονάδα οδήγησης Balanced Armature βελτιώνει τη γραμμικότητα της μηχανικής δόνησης για αναπαραγωγή καθαρών τόνων υψηλότερου εύρους συχνοτήτων. Ο μηχανισμός direct-drive εξασφαλίζει την πιστή μετάδοση του σήματος εισόδου στο διάφραγμα για βέλτιστη καθαρότητα. 

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Απολαύστε μουσική με την ποιότητα που θα ήθελε ο δημιουργός της, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Μετατρέποντας την αναλογική μουσική σε ψηφιακή με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD (24 bit/192 kHz έναντι 16 bit/44,1 kHz), ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να πλησιάσετε την αρχική ηχογράφηση και να απολαύσετε τη μουσική σας, ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. 

Στιβαρά μπάσα με λειτουργία Beat Response Control 

Η ενσωματωμένη λειτουργία Beat Response Control βελτιώνει τα μεταβατικά σήματα στον ήχο των μπάσων και πετυχαίνει ακριβή ρυθμό. 

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Αποσπώμενο καλώδιο για μεγαλύτερη ευελιξία

Η δυνατότητα εναλλαγής καλωδίου ακουστικών σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα προαιρετικά καλώδια που προσφέρουν ακόμα υψηλότερη ποιότητα ήχου και ευκολία χρήσης. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ένα καλώδιο εξισορρόπησης με ξεχωριστό δεξί και αριστερό αγωγό γείωσης για λιγότερα παράσιτα, καθώς και αναβάθμιση καλωδίου Bluetooth για ασύρματη ακρόαση. 

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Ακουστικά ψείρες τριπλής άνεσης – λιγότερος θόρυβος, περισσότερη άνεση

Κατασκευασμένα από σκληρή σιλικόνη και μαλακή διαμορφωμένη σιλικόνη, τα ακουστικά-ψείρες τριπλής άνεσης είναι σχεδιασμένα για να τα φοράτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ο συνδυασμός των μαλακών και σκληρών υλικών μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος, αυξάνοντας ταυτόχρονα την άνεση εφαρμογής. Διατίθενται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και πλένονται, για εύκολο καθαρισμό. 

Ενδώτια ακουστικά XBA-N3AP / XBA-N3BP: εικόνα

Περιλαμβάνεται καλώδιο ακουστικών ισορροπημένης σύνδεσης

Το καλώδιο ισορροπημένης σύνδεσης ø4,4 mm διαχωρίζει το αριστερό και το δεξιό σήμα ήχου, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις απώλειες κατά τη μετάδοση που προκαλούν υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Το αποτέλεσμα είναι ομαλότερες υψηλές συχνότητες και ανώτερη ποιότητα ήχου.