ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ DAC USB

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

PHA-1A

Ενδεικτικά από

269,17 €

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
Περίπου 62 x 18,5 x 109 mm
Βάρος
Περίπου 145 gr.

Γενικά χαρακτηριστικά

Σύνθετη αντίσταση (Ohm)
8 Ω-600 Ω
Απόκριση συχνότητας
10-100 kHz
Έλεγχος έντασης ήχου
Περιστροφικό
Χρόνος χρήσης
Περ. 6 ώρες
Χρόνος φόρτισης
Περίπου 3,5 ώρες

Στο κουτί

Αξεσουάρ
Ψηφιακό καλώδιο για WALKMAN®, ψηφιακό καλώδιο Xperia™ Ιμάντας σιλικόνης, προστατευτικό

Χαρακτηριστικά

Ενισχυτής ακουστικών DAC USB: εικόνα

Ήχος υψηλής ανάλυσης για απαράμιλλη ποιότητα 

Απογειώστε την εμπειρία της ψηφιακής μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης. Αποτυπώνοντας τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, αυξάνοντας τόσο τη δειγματοληψία ήχου ανά δευτερόλεπτο όσο και την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης bit κάθε δείγματος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει χωρίς συμβιβασμούς τη μουσική ενός καλλιτέχνη. Ακούστε κάθε ψίθυρο και ανεπαίσθητη κίνηση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Ενισχυτής ακουστικών DAC USB: εικόνα

Ανώτερος ήχος με αποκλειστικό ενισχυτή DAC USB

Με έναν ειδικό ενισχυτή DAC USB που συνδέει τα ακουστικά σας με ένα συμβατό υπολογιστή, smartphone ή Walkman®, θα απολαμβάνετε μετάδοση ήχου υψηλής ανάλυσης σε ακόμη καλύτερη ποιότητα. Ο ενισχυτής αναλαμβάνει την επεξεργασία και τη μετατροπή των ψηφιακών δεδομένων από τη φορητή συσκευή σας και στη συνέχεια, ενισχύει τον ήχο χρησιμοποιώντας τον δικό του ενσωματωμένο ενισχυτή.

Ενισχυτής ακουστικών DAC USB: εικόνα

Υποστήριξη PCM για κορυφαία ποιότητα

Πλησιάστε την πρωτότυπη πηγή. Χάρη στην υποστήριξη όγκου δεδομένων περίπου 6,5 φορές μεγαλύτερου από τον όγκο ενός CD (44,1 kHz/16 bit), το PCM (Pulse Code Modulation) διαχειρίζεται έως και 192 kHz/24 bit για ρυθμό δειγματοληψίας και βάθος bit με δυνατότητα αναπαραγωγής χαρακτηριστικών κυμάτων που πλησιάζουν σε μεγάλο βαθμό το αρχικό αναλογικό κύμα. Εκτός από την καθαρή αναπαραγωγή υψηλών συχνοτήτων, το PCM επίσης καθιστά δυνατή την έκφραση διακριτικών νοτών και αντήχησης με υψηλή πιστότητα.

Ενισχυτής ακουστικών DAC USB: εικόνα

Ευρεία απόκριση συχνότητας για εξαιρετικά καθαρές αρμονίες

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων – από 10 Hz έως 100k Hz – έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σημερινή πληθώρα μουσικών στυλ. Στην υψηλή συχνότητα των 100 kHz, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα φωνητικά, λεπτομέρειες ηχητικών αρμονιών και τονικότητες με εξαιρετική καθαρότητα, ενώ θα αισθάνεστε και τον ήχο πέρα από τη φυσική ακοή σας. Αυτό ισχύει ειδικά για τον ήχο υψηλής ανάλυσης που, σε αντίθεση με τη μουσική από CD και MP3, υποστηρίζει συχνότητες ως και 100 kHz για πιο ρεαλιστικό, συναρπαστικό ήχο.

Ενισχυτής ακουστικών DAC USB: εικόνα

Ειδικός μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό σήμα υψηλής ποιότητας (DAC)

Απαιτείται μετατροπή ψηφιακού σε αναλογικό σήμα από κάθε συσκευή ήχου, για τη μετατροπή ψηφιακών δεδομένων (όπως αρχεία μουσικής) σε αναλογικό σήμα (σε ακουστικά ή ηχεία). Ωστόσο, δεν είναι όλα τα DAC τα ίδια. Πολλές φορητές συσκευές ενσωματώνουν DAC ανάλογα με χωροταξικούς και άλλους περιορισμούς, αλλά το PHA-1A είναι μια ειδική συσκευή που αποτελείται από ένα DAC υψηλής απόδοσης και ενισχυτές, με μοναδικό σκοπό το χειρισμό ήχου. Γι' αυτό το λόγο η ακρόαση μέσω του PHA-1A προσφέρει μια ηχητική εμπειρία κατά πολύ ανώτερη από την ακρόαση μέσω του ενσωματωμένου DAC ενός smartphone, iPhone/iPod ή υπολογιστή.

Ενισχυτής ακουστικών DAC USB: εικόνα

Εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για πεντακάθαρο ήχο

Η ψηφιακή πηγή μετατρέπεται σε καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας με δυνατότητα DAC 192 kHz/24 bit (WM8790), ενισχυτή για λειτουργία χαμηλής παραμόρφωσης και χαμηλού θορύβου (LME49860), ενισχυτή ακουστικών υψηλής εξόδου ισχύος και υψηλής πιστότητας (TPA6120), καθώς και στάδιο εξόδου ενισχυτή OCL με χρήση δύο μεθόδων τροφοδοσίας ρεύματος.

Ενισχυτής ακουστικών DAC USB: εικόνα

Φορητή, ελαφριά σχεδίαση με ανθεκτικότητα

Μικρό και ελαφρύ με βάρος περίπου 150 gr., το PHA-1A διαθέτει μια ανθεκτική θήκη από αλουμίνιο για προστασία από τα καθημερινά χτυπήματα και τους κραδασμούς. Χάρη στις στρογγυλεμένες γωνίες μπορείτε να το κρατάτε εύκολα όπου και αν βρίσκεστε. Παρέχεται με έναν ιμάντα σιλικόνης για άνετη μεταφορά μαζί με το Walkman®, το Xperia™ ή το iPhone σας.