Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H3: φωτογραφίες
Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H3: φωτογραφίες
Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H3: φωτογραφίες
Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H3: δείτε το σε δράση
Ακουστικά-ψείρες Balanced Armature H3: δείτε το σε δράση
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Κορυφαίος ήχος σε ακουστικά-ψείρες

Η Sony τοποθέτησε τρεις μονάδες οδήγησης μέσα στο περίβλημα των XBA-H3, το οποίο προσαρμόζεται με μεγάλη ακρίβεια. Καθώς συνεργάζονται, δημιουργούν απόκριση με δυνατότητα υψηλής ανάλυσης 3-40.000 Hz.

Η επέκταση του ηχητικού φάσματος

Με μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων και κορυφαίους οδηγούς, το XBA-H3 αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης που πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ζωντανές εκτελέσεις.

Υβριδικό σύστημα οδήγησης της Sony

Κάθε μία από τις τρεις μονάδες οδήγησης καλύπτει ένα συγκεκριμένο τμήμα του εύρους συχνοτήτων, για πλούσια μπάσα, ακριβείς μεσαίες συχνότητες και κρυστάλλινες ψηλές νότες.

Ήχος υψηλής ποιότητας

Ήχος υψηλής ανάλυσης-τώρα και σε ακουστικά-ψείρες

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν συχνότητες μεταξύ 20-20.000 Hz, αυτά στην πραγματικότητα αναπαράγουν 3-40.000 Hz. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορούμε να ακούσουμε τις υποηχητικές και τις υπερηχητικές συχνότητες, αλλά μπορούμε να τις αισθανθούμε. Αυτό δημιουργεί τον πλούσιο ήχο που απολαμβάνουμε στις μουσικές εμπειρίες των ζωντανών παραστάσεων ή του στούντιο, εμπειρίες που χάνονται με τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία ή με ορισμένα άλλα ακουστικά.

εικόνα προϊόντος xba
Εκπληκτικός ήχος, εντυπωσιακή εργονομία

Εκτός από την εκπληκτική απόδοση ήχου, τα ακουστικά-ψείρες XBA-H3 σχεδιάστηκαν με αρκετά βασικά χαρακτηριστικά άνεσης και προσαρμοστικότητας.

Αφοσίωση στον ειδικό σχεδιασμό

Ανακαλύψτε τα ακουστικά-ψείρες που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Χάρη στον κορυφαίο ήχο υψηλής πιστότητας και στην ευέλικτη σχεδίαση, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε.

Επιλογές για όλες τις απαιτήσεις

Τα XBA-H3 διατίθεται με αποσπώμενα καλώδια, το ένα με και το άλλο χωρίς ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα οποία μπορείτε να εναλλάσσετε όποτε θέλετε, για να ακούτε μουσική ή να απαντάτε σε κλήσεις.

Συμβατότητα κλήσεων

Είτε χρησιμοποιείτε το Android ή το iOS, με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο της Sony μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις hands-free, καθώς και να ελέγχετε την ένταση του ήχου.

XBA H3
Βρείτε την τέλεια εφαρμογή

Για βέλτιστη άνεση και ποιότητα ήχου, συμπεριλαμβάνονται ακουστικά-ψείρες από σπογγώδη σιλικόνη σε τέσσερα μεγέθη, τα οποία είναι μαλακά και παρέχουν καλή απομόνωση θορύβου περιβάλλοντος.

Τελειοποιημένη φορητή ακρόαση

Καθώς κάθε αυτί είναι διαφορετικό, τα XBA-H3 σχεδιάστηκαν με στηρίγματα αυτιού από ρητίνη Teknorote® που διατηρεί το σχήμα και με επικάλυψη σιλικόνης, για ασφαλή και τέλεια εφαρμογή για κάθε λάτρη της μουσικής.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Υβριδικό σύστημα οδήγησης για βαθιά μπάσα και πεντακάθαρες υψηλές νότες

  • Συμβατότητα με smartphone χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο

  • Ο έλεγχος απόκρισης ρυθμού μειώνει την παραμόρφωση των δυνατών μπάσων

  • Άνετα, σταθερά ακουστικά σιλικόνης με στήριγμα αυτιού

Μονάδα οδηγού
Υβριδικό HD 3 δρόμων – δυναμικό 16 mm + 2x Balanced Armature
Απόκριση συχνότητας
3-40.000 Hz
Μήκος καλωδίου
1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Υβριδικά ακουστικά-ψείρες από σιλικόνη (μεγέθη SS x2, S x2, M x2, L x2), Ακουστικά-ψείρες από σπογγώδη σιλικόνη (μεγέθη SS x2, S x2, M x2, L x2), Θήκη μεταφοράς, Κλιπ, Μηχανισμός ρύθμισης καλωδίου, Αποσπώμενο στήριγμα αυτιού με τηλεχειριστήριο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών