Αξεσουάρ κινητών

Φορτίστε τις συσκευές γρήγορα και με ασφάλεια, με τις λύσεις φόρτισης της Sony. Από υψηλής ισχύος τροφοδοτικά USB PD, έως την απλότητα της ασύρματης φόρτισης, υπάρχει η ιδανική επιλογή για κάθε συσκευή.

Ευέλικτη φόρτιση εν κινήσει

Ευέλικτη φόρτιση εν κινήσει

Οι προηγμένοι φορτιστές της Sony φορτίζουν γρήγορα τις συσκευές σας στο σπίτι, το ξενοδοχείο ή το αυτοκίνητο. Κυκλοφορούν με πολλές θύρες και διασυνδέσεις, ώστε να υπάρχει ένας φορτιστής Sony κατάλληλος για κάθε συσκευή. Κάποιοι φορτιστές είναι συμβατοί με USB PD, το οποίο φορτίζει διάφορα είδη συσκευών, καθώς και laptop.

Σειρά καλωδίων USB

Καλώδια για κάθε συσκευή. Επιλέξτε μήκος, τύπο βύσματος, χρώμα και υλικό σύμφωνα με τη συσκευή ή το στιλ σας. Η Sony διαθέτει μεγάλου μήκους ή κοντά φορητά καλώδια για iPhone® και iPad®, που ταιριάζουν απόλυτα με τις συσκευές σας. Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε laptop, συσκευές Android και άλλα, με μια σειρά καλωδίων USB, από πολύ μακριά έως και πολύ κοντά.

Καλώδια USB
Εύχρηστη ασύρματη φόρτιση

Εύχρηστη ασύρματη φόρτιση

Η τεχνολογία Qi προσφέρει πιο ασφαλή και πιο εύκολη ασύρματη φόρτιση. Τώρα, μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia™ και άλλες συσκευές Qi, απλώς τοποθετώντας τις στην επιφάνεια φόρτισης. Δεν χρειάζονται καλώδια.

Τεχνολογία USB PD

Φορτίστε γρήγορα, φορτίστε με ασφάλεια.

υψηλότερη ταχύτητα

Έως 13 φορές υψηλότερη ταχύτητα φόρτισης. Έως 100 W.

Ο φορτιστής USB PD 100 W αποδίδει έως 13 φορές υψηλότερη τροφοδοσία, συγκριτικά με τον συμβατικό φορτιστή των 7,5 W. Φορτίστε τηλέφωνο, tablet ή laptop με τον ίδιο φορτιστή και πιο γρήγορα από ποτέ.

(1) Φορτιστής USB PD (100 W) και (2) Συμβατικός φορτιστής (7,5 W)

Γρήγορη φόρτιση για τις συσκευές σας

Γρήγορη φόρτιση για περισσότερους τύπους συσκευών

Είτε φορτίζετε το MacBook® για να δουλέψετε είτε το Nintendo Switch™ για να παίξετε, η τεχνολογία USB PD της Sony προσφέρει υψηλές ταχύτητες φόρτισης για να μην καθυστερείτε ούτε στιγμή. Συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις USB-C, για φόρτιση όποτε τη χρειάζεστε. Με τον USB PD, δεν χρειάζεστε άλλον φορτιστή.

Πιο ασφαλής φόρτιση μέσω USB σε υψηλότερες ταχύτητες

Ασφαλής φόρτιση μέσω USB σε υψηλότερες ταχύτητες

Η υψηλή ισχύς εξόδου του USB PD θα μπορούσε να προκαλέσει εγκαύματα ή φθορά εξαρτημάτων, αλλά όχι με τη Sony. Η αντοχή στη θερμότητα και η παρακολούθηση θερμοκρασίας διασφαλίζουν ασφαλή φόρτιση, ελέγχοντας την ισχύ λειτουργίας και την παροχή ρεύματος του USB.

Ασφάλεια υψηλών επιδόσεων 

προστασία υπερφόρτωσης

Ανθεκτικός σε υψηλές θερμοκρασίες για ασφαλή φόρτιση

Τα ενεργειακά αποδοτικά κυκλώματα ελαχιστοποιούν την παραγωγή θερμότητας, χάρη στη βελτιστοποίηση της μεταγωγής και των εξαρτημάτων τους. Με την ειδικά σχεδιασμένη πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος, η θερμοκρασία διατηρείται σε ασφαλή επίπεδα.

Έξυπνος ελεγκτής ενέργειας

Αυτή η τεχνολογία σάς προστατεύει, αποτρέποντας κινδύνους όπως η φωτιά, ο καπνός και η έκρηξη συσκευής. Η προστασία υπερθέρμανσης παρακολουθεί τη θερμοκρασία της συσκευής και διακόπτει τη φόρτιση, αν εντοπιστεί μη φυσιολογικό ρεύμα. Η φόρτιση σταματά σε περίπτωση βραχυκυκλώματος.

έλεγχος θερμοκρασίας
ασύρματη φόρτιση

Ακόμα πιο ευφυής ασύρματη φόρτιση

Επιπλέον, η ευφυής τεχνολογία Qi διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης ξένου αντικειμένου (FOD – Foreign Object Detection). Αν εντοπίσει μεταλλικά αντικείμενα, όπως νομίσματα ή κλειδιά, ο αισθητήρας θερμότητας σταματά τη φόρτιση, αποτρέποντας την υπερθέρμανση και προστατεύοντας την επιφάνεια και τη συσκευή.