α Library

Ανακαλύψτε τον κόσμο των προϊόντων α της Sony, χάρη στο α Library, μια δωρεάν εφαρμογή για iPhone, τηλέφωνα Android, iPad και tablet Android. 

Ανακαλύψτε τον κόσμο των προϊόντων α.

Αναζητήστε. Μάθετε. Απολαύστε.

Εγκαταστήστε το α Library, για να κάνετε λήψη του πιο πρόσφατου ψηφιακού καταλόγου για τη σειρά φακών α της Sony και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά από πρακτικές λειτουργίες αναζήτησης. Επιπλέον, θα βρείτε έναν τεχνικό οδηγό για τους φακούς, για να ενημερωθείτε σχετικά με το εύρος των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στους φακούς α της Sony, από βασικές πληροφορίες μέχρι επαγγελματικές λεπτομέρειες. Με το α Library, θα είστε πάντα ενήμεροι για τα τελευταία άρθρα που δημοσιεύτηκαν στις διαδικτυακές τοποθεσίες της Sony, ενώ μπορείτε να ανακαλύψετε εντυπωσιακές εικόνες τραβηγμένες από μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της εποχής μας. 

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε στον α Lenses, τον ψηφιακό κατάλογο για φακούς της Sony. Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε μια ποικιλία πληροφοριών και επιλέξτε έναν φακό από το ευρετήριο με βάση την κατηγορία, την εστιακή απόσταση ή τις σκηνές του.

Μάθετε
Μάθετε

Αποτελώντας μια ολοκληρωμένη πηγή για συμβουλές φωτογραφίας, αυτός ο οδηγός φακών είναι γεμάτος με πρακτικές πληροφορίες για την επιλογή σωστών φακών και τεχνικών λήψεων για τα θέματα και τις συνθήκες που αναλύονται σε κάθε έκδοση. 

Ασύγκριτη ψυχαγωγία
Ασύγκριτη ψυχαγωγία

Απολαύστε συνεντεύξεις και ενημερωτικές στήλες όπου συμμετέχουν παγκοσμίως καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Αποκτήστε πρόσβαση στα τελευταία νέα των διαδικτυακών τοποθεσιών της Sony. 

* Η εμφάνιση της οθόνης αποτελεί προϊόν προσομοίωσης.

1. Ψηφιακός κατάλογος

Αναζητήστε φακούς με βάση τον τύπο φακού, την εστιακή απόσταση ή ακόμα και με βάση σκηνές που έχουν αποτυπώσει

2. Τεχνολογία

Ενημερωθείτε σχετικά με τις προηγμένες βασικές τεχνολογίες που βρίσκονται πίσω από τους κορυφαίας ποιότητας εναλλάξιμους φακούς

3. α Picks

Απολαύστε μια συλλογή εικόνων που έχουν τραβηχτεί με διάφορους φακούς α από τη Sony

4. α Universe

Ανακαλύψτε και μοιραστείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες με λάτρεις της φωτογραφίας

5. Μαθήματα

Μάθετε τις βασικές τεχνικές λήψης με αυτήν την ολοκληρωμένη πηγή συμβουλών φωτογραφίας

6. Νέοι φακοί

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες προϊόντων φακών α

7. Βασικές πληροφορίες

Μάθετε τις βασικές πληροφορίες για κάθε φακό α

8. α Magazine

Απολαύστε ενημερωτικές στήλες και καθηλωτικές φωτογραφίες από παγκοσμίως καταξιωμένους καλλιτέχνες

Ένα εύχρηστο ευρετήριο φακών
Ένα εύχρηστο ευρετήριο φακών

Επιλέξτε έναν φακό από το ευρετήριο με βάση την κατηγορία, την εστιακή απόσταση ή ακόμα και με βάση σκηνές που έχει αποτυπώσει.

Ένας σαφής, ενημερωτικός οδηγός

Εξαιρετικά λεπτομερείς περιγραφές φακών

Κάθε φακός α παρουσιάζεται με εξαιρετικές λεπτομέρειες, από τα αξεσουάρ με τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι φωτογραφίες που δείχνουν τις δυνατότητες του φακού.

Ένας σαφής, ενημερωτικός οδηγός
Μάθετε

Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πηγή για συμβουλές φωτογραφίας, καθώς και για πρακτικές πληροφορίες για την επιλογή σωστών φακών και τεχνικών λήψεων. 

Γνώσεις και τεχνολογία
Γνώσεις και τεχνολογία

Μάθετε τις βασικές πληροφορίες για κάθε φακό α και τις τεχνολογίες που διαθέτει, για να κατανοήσετε καλύτερα το προϊόν, προτού αποφασίσετε ποιο είναι το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας.

Βασικές συμβουλές λήψης

Το α Lessons είναι η ολοκληρωμένη πηγή για συμβουλές φωτογραφίας, καθώς και για πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την επιλογή σωστών φακών και τεχνικών λήψεων για τα θέματα και τις συνθήκες που αναλύονται σε κάθε άρθρο.

Βασικές συμβουλές λήψης
Ασύγκριτη ψυχαγωγία

Αποκτήστε πρόσβαση στα τελευταία νέα των διαδικτυακών κοινοτήτων της Sony και απολαύστε ενημερωτικές στήλες και έργα από κορυφαίους καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Κάθε φακός έχει τη δική του ιστορία

Το α Picks θα σας παρουσιάζει ανά διαστήματα φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με διάφορους φακούς α από τη Sony. Ανακαλύψτε μια σειρά από μοναδικούς φακούς και ξεδιπλώστε έναν κόσμο δυνατοτήτων.

Αποκτήστε πρόσβαση στις διαδικτυακές τοποθεσίες των φακών α

Μείνετε ενημερωμένοι και απολαύστε μια ποικιλία περιεχομένου από όλο τον κόσμο, αποκτώντας πρόσβαση στα τελευταία άρθρα που δημοσιεύτηκαν στις διαδικτυακές τοποθεσίες της Sony.

Αποκτήστε πρόσβαση στις διαδικτυακές τοποθεσίες των φακών α
Πηγές καλλιτεχνικής φωτογραφίας
Πηγές καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Κάθε έκδοση του α Magazine επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως πορτραίτο ή ταξίδια. Το θέμα παρουσιάζεται μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες παγκοσμίως καταξιωμένων καλλιτεχνών και συνοδεύεται από συνεντεύξεις και προφίλ.

Στιγμιότυπα

Διαβάστε το παρόν προτού χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.