Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακουστικά Κεφαλής

Ασύρματα ακουστικά

Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε τον ήχο με τα ασύρματα ακουστικά μας. Μάθετε περισσότερα για την πλήρη σειρά μας και επιλέξτε τα ιδανικά για εσάς.

Η εύκολη ακρόαση αναπροσδιορίζεται

Χρειάζεστε ασύρματα ακουστικά-ψείρες για το τζόγκινγκ ή ένα ζευγάρι ακουστικά για δυνατό ρυθμό; Η Sony έχει τα πάντα. Πολλά από τα καλύτερα ακουστικά μας λειτουργούν και σε smartphone για κλήσεις hands-free, ενώ διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Άνδρας που γυμνάζεται φορώντας ασύρματα ακουστικά
Άνδρας που απολαμβάνει εν κινήσει τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά της Sony

Η ασύρματη τεχνολογία είναι εδώ

Τα ασύρματα ακουστικά σάς χαρίζουν την ελευθερία να κινηθείτε χωρίς καλώδια, είτε πηγαίνετε για τρέξιμο είτε χαλαρώνετε στην παραλία ή κουνιέστε στο ρυθμό ενός κομματιού. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική ή τηλεφωνήστε ξένοιαστα, χωρίς μπερδέματα.

Ακρόαση όπως ποτέ άλλοτε

Ακούστε μουσική με ασύρματα ακουστικά ήχου υψηλής ανάλυσης. Ακούστε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ η ψηφιακή ενίσχυση σήματος βελτιώνει τα ποιοτικά συμπιεσμένα αρχεία ήχου για μια πλουσιότερη εμπειρία ακρόασης που πλησιάζει την αρχική ηχογράφηση.

Γυναίκα που απολαμβάνει τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά της Sony
Άνδρας που παρακολουθεί τηλεόραση με ασύρματα ακουστικά

Οι ταινίες ζωντανεύουν

Απολαύστε αγαπημένη σας ταινία με αυτά τα ασύρματα ακουστικά. Διαλέξτε μια ταινία, πατήστε το play και απολαύστε ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου. Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά μας αναπαράγουν ρυθμίσεις του ήχου Surround για αληθινή εμπειρία σινεμά.

Τίποτα λιγότερο από το καλύτερο

Απολαύστε πλούσιο ήχο χάρη στους πανίσχυρους οδηγούς, το μεγάλο εύρος συχνοτήτων και τα ποιοτικά στοιχεία. Θέλετε κάτι μικρότερο; Δοκιμάστε τα ασύρματα ακουστικά-ψείρες, που διαθέτουν χάλκινο καλώδιο για βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ενισχυμένο ήχο.

Ασύρματα ακουστικά σε βάση φόρτισης
Ακούστε μουσική στο τηλέφωνο με ασύρματα ακουστικά

Μαγευτική απλότητα

Συνδεθείτε με Bluetooth® και απαντήστε σε κλήσεις στο smartphone ή συγχρονιστείτε με το MP3 player για πρόσβαση στη μουσική σας. Ο αυτόματος συντονισμός σε επιλεγμένα μοντέλα εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό ψηφιακό σήμα για βέλτιστο ήχο.