CAS-1

Καθηλωτικός ήχος για τους χώρους σας

Το σύστημα ήχου υψηλής ανάλυσης CAS-1 με τους δύο ενσωματωμένους ενισχυτές αναδημιουργεί με ακρίβεια τους αρχικούς ηχητικούς χώρους μέσω στερεοφωνικών ηχείων ή ακουστικών για καθηλωτικές εμπειρίες.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών

CAS-1
Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ενδεικτικά από

917,41 €

Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ανακαλύψτε ξανά την αγαπημένη σας μουσική

Το ηχοσύστημα CAS-1 διαθέτει δύο ενισχυτές και ξεχωριστά ηχεία, για να αναδημιουργεί με ακρίβεια τους αρχικούς ηχητικούς χώρους για καθηλωτικές εμπειρίες ήχου υψηλής ανάλυσης μέσω ηχείων ή ακουστικών. Κάθε ξεχωριστή νότα της αγαπημένης σας μουσικής γεμίζει το χώρο με εξαιρετικά πλούσια λεπτομέρεια, ακόμη και σε χαμηλές εντάσεις ήχου. Επίσης, μπορείτε να απολαμβάνετε εύκολα μετάδοση ήχου υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth® από τις συσκευές σας.

Εικόνα ηχείων
Ακρόαση κοντινού πεδίου

Απολαύστε ιδιαίτερα πλούσιους ηχητικούς χώρους, οι οποίοι αναδημιουργούνται με ακρίβεια σε απόσταση 75 - 200 cm από τα ξεχωριστά ηχεία.

Εικόνα ακουστικών
Ακρόαση από ακουστικά

Το ανεξάρτητο DAC υψηλής ποιότητας και ο ενισχυτής ακουστικών προσφέρουν ακρόαση ήχου υψηλής ανάλυσης από τα ακουστικά.

Απολαύστε καθηλωτική ποιότητα ήχου

Με τον ήχο υψηλής ανάλυσης αναπαράγεται κάθε ανάσα, κάθε ρυθμός, κάθε νότα. Επίσης, ο πλήρως ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ μειώνει την παραμόρφωση και παρέχει την εμπειρία ενός στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι σας.

Μεταφορά 6,5 φορές περισσότερων δεδομένων με τον ήχο υψηλής ανάλυσης
Βελτίωση της μουσικής σας

Το DSEE HX™ αναβαθμίζει τις υπάρχουσες πηγές ήχου σε ποιότητα που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης και σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε πραγματικά σε στούντιο ηχογράφησης ή σε συναυλία.

Δύο ενισχυτές, 2 μουσικές εμπειρίες

Τα ανεξάρτητα συστήματα ενίσχυσης προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες ήχου υψηλής ανάλυσης για τις διαφορετικές απαιτήσεις ενίσχυσης των ακουστικών και των ηχείων.

Δύο εμπειρίες ήχου υψηλής ανάλυσης

Ήχος υψηλής ανάλυσης μέσω ξεχωριστών ηχείων ή ακουστικών

Οι ανεξάρτητοι ενισχυτές ηχείων και ακουστικών προσφέρουν ήχο υψηλής ανάλυσης μέσω ξεχωριστών ηχείων ή ακουστικών.

Άνδρας που ακούει με τα ηχεία
Ακρόαση από ηχείο
Άνδρας που ακούει με τα ακουστικά
Ακρόαση από ακουστικά
Ακούστε κάθε νότα με απίστευτη καθαρότητα

Ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης μέσω ηχείων ή ακουστικών

Οι ανεξάρτητοι ενισχυτές εξαλείφουν την πρόσθετη αντίσταση, για ήχο που προσεγγίζει πολύ περισσότερο τον αρχικό, τόσο από ακουστικά όσο και από ηχεία.

Πιο καθηλωτικός ρεαλισμός από ποτέ

Η τεχνολογία πλήρους ψηφιακής ενίσχυσης S-Master HX™, σχεδιασμένη ειδικά για τον ήχο υψηλής ανάλυσης, μειώνει την παραμόρφωση και το θόρυβο σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων, για πλούσιο και "γεμάτο" ήχο.

Μετατροπείς ψηφιακού σήματος σε αναλογικό
Ισορροπημένα ισχυρός και ακριβής ήχος

Ένας ανεξάρτητος ενισχυτής ακουστικών και ο κορυφαίος μετατροπέας ψηφιακού σήματος σε αναλογικό (DAC) αποδίδουν ήχο από τα ακουστικά.

Ακρόαση κοντινού πεδίου
Γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Δυναμική ακουστική για πλούσιο ήχο

Απολαύστε τη μουσική σας με τον πλούσιο ήχο ζωντανής συναυλίας μέσω στερεοφωνικής αναπαραγωγής ήχου που αναδημιουργεί τον αρχικό ηχητικό χώρο. Τα ξεχωριστά ηχεία δημιουργούν ξεχωριστό ήχο και βελτιώνουν την κατευθυντικότητα για καθηλωτικές εμπειρίες ακρόασης, ακόμη και σε μικρούς χώρους.

Πετύχετε εύκολα την καλύτερη θέση ακρόασης

Τοποθετήστε εύκολα τα ηχεία στο καλύτερο σημείο ακρόασης

Τοποθετήστε τα ξεχωριστά ηχεία σε απόσταση 75 - 200 cm για βέλτιστη θέση ακρόασης. Με τις παρεχόμενες χάλκινες ακίδες μπορείτε να ρυθμίζετε τη γωνία του ηχείου. Επίσης, οι παρεχόμενες βάσεις ηχείων παρέχουν σταθερή ακουστική σε κάθε επιφάνεια.

Προοπτική θύρας ανάκλασης μπάσων
Πανίσχυρα, εκτεταμένα μπάσα

Χάρη στην προσαρμοσμένη θύρα ανάκλασης μπάσων, τα ηχεία μικρού μεγέθους μπορούν να αναπαράγουν βαθιά, ικανοποιητικά μπάσα.

Πλαϊνή όψη ηχείου
Απόλυτα ισορροπημένη έξοδος ήχου

Οι χάλκινες ακίδες αυξάνουν το ύψος των ηχείων, για να καταστέλλονται οι υψηλές συχνότητες και να αποκαθίσταται η ασυμφωνία των διαδρομών γούφερ-τουίτερ.

Καθηλωτικός ήχος σε κάθε ένταση

Η κύρια μονάδα του CAS-1 και τα ξεχωριστά ηχεία έχουν σχεδιαστεί για να αναδημιουργούν τους αρχικούς ηχητικούς χώρους και να προσφέρουν ακρόαση κοντινού πεδίου στο σπίτι σας, ακόμη και σε χαμηλή ένταση ήχου.

Λειτουργία χαμηλής έντασης ήχου ενεργοποιημένη
Λειτουργία χαμηλής έντασης ήχου απενεργοποιημένη
Απαράμιλλος πλούσιος ήχος σε κάθε ένταση

Οι τεχνολογίες όπως η ένταση ήχου με ύψος παλμών και η λειτουργία χαμηλής έντασης ήχου διασφαλίζουν δυναμική απόκριση ήχου, ακόμη και όταν οι υπόλοιποι ψηφιακοί ενισχυτές δυσκολεύονται σε χαμηλές εντάσεις ήχου.

Ακρόαση από ακουστικά
Βελτιωμένη ακρόαση με ακουστικά

Απολαύστε ακρόαση υψηλότερης ποιότητας σε διάφορους τύπους ακουστικών

Ένας ενισχυτής υψηλής ποιότητας οδηγεί τον ήχο τόσο για τα ακουστικά-ψείρες όσο και για τα ακουστικά κεφαλής. Ο ειδικός ενισχυτής ακουστικών του CAS-1 και το ξεχωριστό κορυφαίο DAC προσαρμόζει την έξοδο για εμπειρίες ακρόασης από ακουστικά με μεγαλύτερη απομόνωση θορύβου. Χρησιμοποιήστε τον ειδικό διακόπτη εναλλαγής απολαβής ακουστικών για να αντιστοιχίσετε τη σύνθετη αντίσταση στον τύπο των ακουστικών, ώστε να βελτιώνετε την εμπειρία ακρόασης για ακουστικά διαφορετικής σύνθετης αντίστασης.

Εικόνα διακόπτη απολαβής
Διακόπτης εναλλαγής απολαβής

Χάρη στη ρυθμιζόμενη απολαβή, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα σας ακουστικά. Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση HI/LOW (Υψηλό/Χαμηλό) ώστε η σύνθετη αντίσταση να αντιστοιχεί στον τύπο των ακουστικών.

Εικόνα υποδοχής ακουστικών
Ανθεκτική υποδοχή ακουστικών

Μεταλλικά μέρη υψηλής ποιότητας για σταθερές συνδέσεις και μικρότερη παραμόρφωση. Υποδοχή βύσματος mini για ευρεία συμβατότητα.

Ασύρματη μετάδοση
Εύκολες συνδέσεις για ασύρματη μετάδοση ροής

Συνδέστε ασύρματα φορητές συσκευές στα ξεχωριστά ηχεία για άνεση και βελτιωμένο ήχο. Μεταδώστε τη μουσική σας με λεπτομέρεια και ευκρίνεια μέσω Bluetooth® και κωδικοποιητών ήχου LDAC υψηλής ποιότητας.

Ασύρματη μετάδοση ροής ήχου υψηλής ποιότητας

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, το LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για όλη τη μουσική σας.

Λογότυπο Bluetooth®
Ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω Bluetooth®.

Λογότυπο NFC
Άμεσες συνδέσεις με ένα άγγιγμα

Χρησιμοποιήστε το NFC για άμεση σύζευξη του CAS-1 με ένα μόνο άγγιγμα με smartphone με λειτουργία NFC.

Σχεδιασμένο για υψηλή απόδοση ήχου
Σχεδιασμένο για το χώρο σας

Χάρη στα ξεχωριστά ηχεία μικρού μεγέθους και κομψής σχεδίασης για ακρόαση κοντινού πεδίου, μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας σε μικρούς χώρους και να έχετε πολύ χώρο για εργασία, μελέτη και παιχνίδι. Τοποθετήστε εύκολα τα πανίσχυρα ηχεία μικρού μεγέθους για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης.

Κυκλώματα υψηλής ποιότητας

Το άκαμπτο περίβλημα με πλαίσιο και δοκούς περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές πλακέτες κυκλωμάτων για τον ανεξάρτητο ενισχυτή S-Master HX για τα ηχεία και το DAC + ενισχυτή για τα ακουστικά.

Πλαίσιο, περίβλημα και πλακέτες κυκλωμάτων
Σχεδιασμένα για καθαρότητα

Ξεχωριστά ηχεία μικρού μεγέθους για ακρόαση κοντινού πεδίου. Τα ξεχωριστά ηχεία CAS-1, τα οποία βρίσκονται μέσα σε ειδικά βαμμένα περιβλήματα υψηλής ποιότητας, δημιουργούν ιδανικό ακουστικό πεδίο στο σπίτι σας.

Προοπτική απεικόνιση ηχείου
Συνδεσιμότητα και στοιχεία ελέγχου
Συνδέστε τις συσκευές αναπαραγωγής μουσικής σας

Ακούστε εύκολα τη μουσική σας από όπου και αν προέρχεται.

Συνδέστε τον υπολογιστή, το Walkman®, το Xperia™ smartphone ή το tablet σας μέσω USB για ήχο υψηλής ανάλυσης. Συνδέστε εύκολα συσκευές αναπαραγωγής μουσικής με ένα άγγιγμα, για ασύρματη μετάδοση μουσικής με λεπτομέρεια και ευκρίνεια μέσω NFC + Bluetooth® και LDAC. Το LDAC είναι μια νέα τεχνολογία ήχου της Sony που προσφέρει ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth® και αποτελεί μέρος της αποδοτικής λύσης ασύρματου ήχου, για εξαιρετική ακρόαση.

Ρυθμίστε τη μουσική σας και τη δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια με την εφαρμογή SongPal
Συγκεντρώστε όλη τη μουσική σας

Εύκολος έλεγχος μετάδοσης ροής με την εφαρμογή SongPal

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Εγκαταστήστε απλώς την εφαρμογή SongPal σε smartphone, για να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής και τις ρυθμίσεις της συσκευής από μία εφαρμογή.

Βραβευμένη σχεδίαση

ΒΡΑΒΕΙΑ iF DESIGN 2016

Το CAS-1 διακρίθηκε με την παγκοσμίου φήμης σφραγίδα ποιότητας σχεδιασμού από μια επιτροπή 60 ειδικών στα ΒΡΑΒΕΙΑ iF DESIGN 2016.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το επιτραπέζιο σύστημα CAS-1 με δυνατότητα ήχου υψηλής ανάλυσης και δύο ενσωματωμένους ενισχυτές αναδημιουργεί μοναδικά τους αρχικούς ηχητικούς χώρους μέσω των ξεχωριστών ηχείων ή των ακουστικών, προσφέροντας τον πλούσιο ήχο της ζωντανής συναυλίας.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας σε ποιότητα που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Ξεχωριστός ενισχυτής και μετατροπέας DAC για ισχύ και ακρίβεια στα ακουστικά

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

Τύπος ηχείων
Σύστημα ηχείων 2 δρόμων/2 μονάδων οδήγησης, ανάκλαση μπάσων
Μέγεθος ηχείων
Γούφερ: 62 mm, τύπου κώνου, Τουίτερ: 14 mm, τύπου μαλακού θόλου
Τερματικά εισόδου και εξόδου
USB A, USB B, Έξοδος ακουστικών, Έξοδος ηχείου
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών