ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

CAS-1

Ενδεικτικά από

917,41 €

Ήχος

Τύπος ηχείων
Σύστημα ηχείων 2 δρόμων/2 μονάδων οδήγησης, ανάκλαση μπάσων
Μέγεθος ηχείων
Γούφερ: 62 mm, τύπου κώνου, Τουίτερ: 14 mm, τύπου μαλακού θόλου

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
Κύρια μονάδα: Περίπου 55 x 178 x 210 mm Μονάδα ηχείου: Περίπου 95 x 178 x 172 mm
Βάρος
Κύρια μονάδα: Περίπου 1,3 kg (με μπαταρία). Μονάδα ηχείου: Περίπου 1,5 kg

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
USB A, USB B, Έξοδος ακουστικών, Έξοδος ηχείου

Bluetooth®

Εύρος συχνοτήτων
Ζώνη 2,4 GHz (2,4000 GHz - 2,4835 GHz)

Γενικά χαρακτηριστικά

Τηλεχειριστήριο
RMT-AA140UB
Κατανάλωση ρεύματος
29 W (σε λειτουργία) / AC

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)
δεν διατίθεται
Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)
0,3 W
Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά
1,5 W (Bluetooth®) / 2,0 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)
Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε
Μετά από 15 λεπτά
Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά
Μετά από 15 λεπτά (Bluetooth®)
Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων
Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί (BLUETOOTH) PAIRING της μονάδας για περισσότερα από 4 δευτερόλεπτα

Επιλογές χρωμάτων

black

Χαρακτηριστικά

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Από την πηγή στο ηχείο, η Sony συνδύασε μια σειρά από τεχνολογίες για την απόλυτη εμπειρία ήχου. Ο ψηφιακός ενισχυτής και τα ειδικευμένα τουίτερ αποδίδουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να ακούτε την κάθε νότα όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Τεχνολογία DSEE HX που αναβαθμίζει τα αρχεία μουσικής

Προσφέροντας ήχο με ποιότητα ανώτερη του CD, το DSEE HX χρησιμοποιεί την τεχνολογία μας DSEE HX, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία ήχου σε αρχεία επιπέδου ήχου υψηλής ανάλυσης. Το DSEE HX επαναφέρει τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης και παρέχει πλούσια ηχητική εμπειρία με ποιότητα στούντιο για όλη τη μουσική σας.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Αναδημιουργήστε τους αρχικούς ηχητικούς χώρους στο σπίτι σας

Το CAS-1 αναδημιουργεί τους αρχικούς ηχητικούς χώρους από στούντιο ηχογράφησης ή συναυλιακούς χώρους, προσφέροντας την εμπειρία ακρόασης ζωντανής συναυλίας. Απολαύστε τη μουσική με τον αυθεντικό ήχο που ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Δύο ενισχυτές

Δύο ξεχωριστά συστήματα ενίσχυσης προσφέρουν εξαιρετικό ήχο υψηλής ανάλυσης, ανεξάρτητα από τον τρόπο ακρόασης. Το συμπαγές περίβλημα περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές πλακέτες κυκλώματος για τους ενισχυτές των ηχείων και των ακουστικών. Καθώς τα ακουστικά και τα ηχεία έχουν διαφορετική έξοδο ισχύος και απόσταση από τις μονάδες οδήγησης, έχουν διαφορετικές απαιτήσεις ενίσχυσης. Ο πλήρως αναλογικός ενισχυτής S-Master HX οδηγεί τα ξεχωριστά ηχεία, αναπαράγοντας δυναμικό, πανίσχυρο ήχο παρά το μικρό του μέγεθος. Ο ενισχυτής ακουστικών και ο ξεχωριστός κορυφαίος μετατροπέας ψηφιακού σήματος σε αναλογικό εξασφαλίζουν περισσότερη απομόνωση θορύβου κατά την ακρόαση από τα ακουστικά, δυνατό ήχο και ακρίβεια.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Σχεδίαση περιβλήματος

Το CAS-1 διαθέτει ενισχυμένο περίβλημα (εξωτερική επιφάνεια και πλαίσιο) και δοκούς που εμποδίζουν την κάμψη του περιβλήματος και της πλακέτας κυκλώματος και βελτιώνουν την ποιότητα ήχου. Η δομή της βάσης συνδυάζει κορυφαία εξαρτήματα της σειράς και λεπτό έλασμα, για υψηλή ακρίβεια. Η πρόσοψη από χυτό αλουμίνιο εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και χαμηλή αντήχηση, χωρίς να επιβαρύνει το υπόστρωμα όταν είναι τοποθετημένη, ενώ απομακρύνει καλύτερα τη θερμότητα από τα εξαρτήματα, βελτιώνοντας τόσο την ποιότητα ήχου όσο και τη μικρογράφηση.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Πλήρως ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX

Αυτός ο νέος πλήρως ψηφιακός ενισχυτής αποτελεί προϊόν της μεγαλύτερης από δέκα έτη της Sony στην ανάπτυξη της τεχνολογίας ψηφιακού ενισχυτή. Μέσω μιας σημαντικής αναβάθμισης στο διαμορφωτή ήχου και στο κύκλωμα ισχύος, πετύχαμε σημαντική μείωση θορύβου για αναπαραγωγή υψηλής ευκρίνειας, καθώς και τη μοναδική λεπτομέρεια που προσφέρει ο ήχος υψηλής ανάλυσης.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ένταση ήχου με ύψος παλμών

Το CAS-1 διατηρεί τις λεπτομέρειες του αρχικού ήχου ακόμα και σε χαμηλότερη ένταση ήχου, αποδίδοντας δυναμικό ήχο ακόμα και σε περιορισμένο χώρο. Οι κοινοί ψηφιακοί ενισχυτές (δεξιά) αλλοιώνουν τα αρχικά μουσικά δεδομένα σε χαμηλή ένταση ήχου. Η ένταση ήχου με ύψος παλμών (αριστερά) προσαρμόζει την τάση του ρεύματος, ώστε να διατηρεί την υψηλή πυκνότητα ήχου των δεδομένων ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Η ένταση ήχου με ύψος παλμών μειώνει το θόρυβο της τροφοδοσίας ρεύματος (διακεκομμένη κόκκινη γραμμή) που δημιουργείται όταν χαμηλώνει η ένταση ήχου, αποδίδοντας πιο καθαρό ήχο από τους κοινούς ψηφιακούς ενισχυτές.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Λειτουργία χαμηλής έντασης ήχου

Τα συμβατικά μικρά επιτραπέζια ηχεία συνήθως δεν διατηρούν την ισορροπία πρίμων-μπάσων του αρχικού ήχου κατά την αναπαραγωγή σε χαμηλή ένταση. Η λειτουργία χαμηλής έντασης ήχου βελτιστοποιεί αυτά τα χαρακτηριστικά, αναπαράγοντας πιστά την ισορροπία του αρχικού ήχου σε χαμηλή ένταση.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ξεχωριστά ηχεία

Οι ηχολήπτες τοποθετούν τα αριστερά και δεξιά ηχεία σε σχήμα ισόπλευρου τριγώνου, για βέλτιστη παρακολούθηση του ήχου. Η σχεδίαση κοντινού πεδίου του CAS-1 σάς επιτρέπει να αναπαράγετε αυτή τη διάταξη στο σπίτι, για να έχετε τέλεια στερεοφωνική εικόνα.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Κωνικά γούφερ από ανθεκτικά ανθρακονήματα 62 mm

Τα κωνικά γούφερ από ανθεκτικά ανθρακονήματα, που είναι πιο σκληρά και ελαφριά από τις ίνες γυαλιού, συνδυάζονται με ένα πανίσχυρο μαγνητικό κύκλωμα, για δυνατά, πανίσχυρα μπάσα. Η κύρια μονάδα του CAS-1 διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο που μειώνει την παραμόρφωση, περιορίζει τις δονήσεις της μονάδας και παράγει ήχο υψηλής ποιότητας.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Θύρα ανάκλασης μπάσων στην κάτω πλευρά

Το μεγάλο άνοιγμα στη θύρα ανάκλασης μπάσων περιορίζει το θόρυβο του αγωγού, έτσι ώστε τα μπάσα να ακούγονται καθαρά και χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και όταν βρίσκεστε κοντά στα ηχεία.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Τουίτερ μαλακού θόλου 14 mm

Τα τουίτερ μαλακού θόλου διαθέτουν σχεδίαση ευρείας διασποράς, ώστε να αναπαράγουν τις εξαιρετικά υψηλές συχνότητες των φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης. Απολαύστε μουσική με απόλυτο ρεαλισμό, χάρη στην αναπαραγωγή κρυστάλλινων αρμονικών και υφών ήχου που δεν μπορούν να αποδοθούν από τα συμβατικά επιτραπέζια ηχεία.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Περίβλημα από υψηλής ποιότητας βαμμένο ξύλο

Η πρόσοψη από MDF πάχους 12 mm σταματά αποτελεσματικά τις δονήσεις, ενώ το κόντρα-πλακέ σημύδας στο περίβλημα αποδίδει ελεγχόμενα τη δόνηση αρμονικής ακουστικής. Τα στηρίγματα ενισχύουν το περίβλημα, ενώ το υλικό απορρόφησης ήχου ελέγχει τις δονήσεις του περιβλήματος. Ακόμα και το χρώμα έχει επιλεγεί προσεχτικά, ώστε να περιορίζει περαιτέρω τις ανεπιθύμητες δονήσεις αρμονικής και να προσφέρει εντυπωσιακό, γυαλιστερό φινίρισμα.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Γωνία ηχείου 8º

Αν τοποθετήσετε τα ηχεία σε ανοδική γωνία 8º, εξασφαλίζετε την ποιότητα ήχου όταν κάθεστε σε απόσταση 75-200 cm. Τα ηχεία του CAS-1 είναι σχεδιασμένα ώστε να στέλνουν καλύτερο ήχο απευθείας στα αυτιά σας, χωρίς ανεπιθύμητες ανακλάσεις ή παρεμβολές, όταν τοποθετούνται σε θέση με ιδανική κλίση.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Βάση ηχείου και χάλκινα στηρίγματα

Το ηχοσύστημα CAS-1 περιλαμβάνει αποκλειστικά εξαρτήματα ηχείων, ειδικά σχεδιασμένα για την αποφυγή παρεμβολών και την απόδοση ήχου υψηλής ανάλυσης στην περιοχή κοντινού πεδίου, δηλ. σε απόσταση 75- 200 cm από τα ξεχωριστά ηχεία. Τοποθετήστε τα παρεχόμενα χάλκινα στηρίγματα για να στερεώσετε τα ηχεία ιδανικά σε γωνία 8°, ώστε ο ήχος να κατευθύνεται απευθείας στα αυτιά σας, και τα παρεχόμενα χαλύβδινα εξαρτήματα στερέωσης της βάσης ηχείου πάχους 5 mm, για να περιορίσετε την υπερβολική ανάκλαση. Με αυτά τα εύχρηστα εξαρτήματα μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετική ακουστική σε μικρούς χώρους, χωρίς κουραστικές ρυθμίσεις. Το CAS-1 περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τον αρχικό ηχητικό χώρο στο σπίτι σας. Προσθέστε απλά τη μουσική σας και δημιουργήστε το δικό σας ηχητικό περιβάλλον.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Μετατροπέας D/A (PCM1795)

Το CAS-1 χρησιμοποιεί τον ίδιο μετατροπέα ψηφιακού/αναλογικού σήματος 32 bit (DAC) υψηλής ακρίβειας με τη φημισμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης HAP-Z1ES της Sony. Ο μετατροπέας DAC εξάγει όλες τις λεπτομέρειες του ηχητικού πεδίου του ήχου υψηλής ανάλυσης από τις πηγές ήχου, αναπαράγοντας πιο γεμάτο και πλούσιο ήχο που αναδημιουργεί τον αρχικό χώρο.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Έλεγχος έντασης ήχου (NJW1194)

Όσον αφορά τον έλεγχο έντασης ήχου, το CAS-1 διαθέτει ηλεκτρονική ένταση ήχου (NJW1194 ) με υψηλή ποιότητα ήχου. Το NJW1194 ελαχιστοποιεί το θόρυβο και την παραμόρφωση σε χαμηλή ένταση ήχου, για μικρότερη παραμόρφωση της ποιότητας ήχου. Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας που είναι πιστός στον αρχικό ηχητικό χώρο, χωρίς ανεπιθύμητη παραμόρφωση.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ενισχυτής ακουστικών (TA6120A)

Το CAS-1 χρησιμοποιεί τον ίδιο εκπληκτικό ενισχυτή ακουστικών IC με το φορητό ενισχυτή ακουστικών/DAC για ήχο υψηλής ανάλυσης PHA-2 της Sony, για να αποδίδει πανίσχυρο, ακριβή ήχο από τα ακουστικά. Παρέχοντας εξαιρετική οδήγηση σε σύγκριση με τους συνηθισμένους ενισχυτές (op-amp), αυτός ο ενισχυτής ακουστικών μπορεί να οδηγήσει ακόμα και ακουστικά υψηλής αντίστασης, για αποτελεσματική αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας.

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση εξόδων με ρελέ

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε πεντακάθαρο ήχο από το CAS-1, εξετάσαμε κάθε χαρακτηριστικό του. Αντί για διακόπτη ημιαγωγού, τοποθετήσαμε ένα κύκλωμα εναλλαγής εξόδου που χρησιμοποιεί ρελέ, με μικρή αντίσταση επαφής και καλό ήχο.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ιδανική σχεδίαση με πλακέτα κυκλώματος τεσσάρων στρωμάτων

Η κύρια μονάδα του CAS-1 περιλαμβάνει μια πλακέτα κυκλώματος τεσσάρων στρωμάτων που είναι ιδανική για δρομολογήσεις γείωσης και διατάξεις τροφοδοσίας ρεύματος. Η διάταξη των εξαρτημάτων είναι συμμετρικά σχεδιασμένη σύμφωνα με καθιερωμένα μοντέλα κορυφαίας τεχνολογίας, για πιο καθαρό ήχο με λιγότερο θόρυβο.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Διακόπτης εναλλαγής απολαβής

Με το ρυθμιζόμενο έλεγχο απολαβής, μπορείτε να απολαύσετε τον καλύτερο δυνατό ήχο από τα αγαπημένα σας ακουστικά. Η απολαβή στους ενισχυτές ακουστικών είναι ο μέγιστος βαθμός στον οποίον μπορεί να αυξήσει το σήμα ο ενισχυτής. Το CAS-1 διαθέτει ξεχωριστό διακόπτη εναλλαγής απολαβής για τα ακουστικά, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη σύνθετη αντίσταση ανάλογα με τον τύπο ακουστικών, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία ακρόασης σε ακουστικά με διαφορετική αντίσταση.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ανθεκτική υποδοχή ακουστικών

Η πρόσοψη του CAS-1 διαθέτει μια ανθεκτική θύρα ακουστικών με βύσμα mini 3,5 mm, η οποία αποτελείται από μεταλλικά μέρη υψηλής ποιότητας. Τα μεταλλικά μέρη υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν κάθε φορά σταθερή και ασφαλή σύνδεση της υποδοχής ακουστικών, γεγονός που αποτρέπει την παραμόρφωση και προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα ήχου. Το καθολικό μέγεθος του βύσματος mini 3,5 mm προσφέρει μεγάλη συμβατότητα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο σπίτι τα ακουστικά που έχετε για το Walkman® ή το smartphone.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ασύρματη μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής απόδοσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για όλη τη μουσική σας.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

USB-B και USB-A

Συνδέστε το Walkman® ή τον υπολογιστή σας στο πίσω τερματικό USB-B, για αναπαραγωγή από πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης. Συνδέστε το Walkman® ή μια συσκευή αποθήκευσης USB στο μπροστινό τερματικό USB-A, για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής ανάλυσης μέσω της εφαρμογής SongPal ή του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου. Σε αυτό το τερματικό, μπορείτε επίσης να φορτίσετε iPhone ή άλλη κινητή συσκευή.

Ηχοσύστημα υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή ακουστικών: εικόνα

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal

Κατεβάστε το SongPal στο smartphone ή το tablet και αποκτήστε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Απλώς συνδεθείτε μέσω Bluetooth®, για αναπαραγωγή μουσικής USB και προβολή πληροφοριών κομματιού από το Walkman® ή από συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB που είναι συνδεδεμένη στο τερματικό USB-A. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, για να εξασφαλίσετε τέλεια ισορροπημένο ήχο.