ΗΧΕΙΟ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΗΧΟ LSPX-S2

Χαλαρή ατμόσφαιρα, πεντακάθαρος ήχος 

Γεμίστε τον χώρο σας με πεντακάθαρο ήχο και ατμοσφαιρικό φωτισμό από ένα ηχείο σχεδιασμένο να ταιριάζει απόλυτα στη ζωή σας.

Δημιουργήστε χαλαρωτική ατμόσφαιρα με ήχο και φωτισμό 
Πεντακάθαρος ήχος

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο αποδίδει πλούσιο ήχο από σωλήνα από οργανικό γυαλί, που δίνει εξαιρετικά καθαρούς υψηλούς τόνους. 

Γεμίστε κάθε γωνία του δωματίου με ήχο 360°

Τοποθετήστε το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο οπουδήποτε στο δωμάτιο. Ολόκληρος ο σωλήνας από οργανικό γυαλί δονείται και αποδίδει εξαιρετικά κρυστάλλινο ήχο που διασπείρεται σε κατεύθυνση 360 μοιρών, για να ακούτε καθαρό ήχο όπου κι αν βρίσκεστε.


Ανακαλύψτε την τεχνολογία Advanced Vertical Drive

Εικόνα lifestyle του LSPX-S2 με οργανικό γυαλί
Εξαιρετική καθαρότητα με σωλήνα από οργανικό γυαλί

Τρεις ενεργοποιητές δονούν τον σωλήνα από οργανικό γυαλί, μετατρέποντας ολόκληρη την επιφάνεια σε ηχείο. Σε αντίθεση με τον ιδιαίτερα κατευθυντικό ήχο των συμβατικών τουίτερ, χάρη στο κυλινδρικό σχήμα του, ο γυάλινος σωλήνας αποδίδει ποιότητα ήχου ακριβείας, από κάθε γωνία.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε μουσική υψηλής ανάλυσης από το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο μέσω Wi-Fi ή της εισόδου ήχου. Η υψηλή ανάλυση επιτρέπει κωδικοποίηση και αναπαραγωγή μουσικής με υψηλότερο ρυθμό δειγματοληψίας από του CD, για πιο λεπτές αποχρώσεις ήχου σε ποιότητα υψηλότερη από του CD.

Εικόνα lifestyle του LSPX-S2
Καθαροί υψηλοί τόνοι

Το τουίτερ από οργανικό γυαλί διαθέτει μεγάλη επιφάνεια που αποδίδει πλούσιο ήχο σε μεγάλες αποστάσεις. Το οργανικό γυαλί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς ένα γυάλινο φωτεινό φαναράκι.

Ηχείο μεσαίου εύρους LSPX-S2
Σωστά ισορροπημένο μεσαίο εύρος

Ενσωματωμένο ηχείο 35 mm για ισχυρό μεσαίο εύρος.

Μπάσο LSPX-S2
Clear Bass

Ο βελτιστοποιημένος παθητικός πομπός παρέχει καθαρές νότες χαμηλών συχνοτήτων.

Ταιριάζει εύκολα στη ζωή σας

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο ομορφαίνει το σπίτι σας, όπως κάθε αντικείμενο με όμορφη σχεδίαση. 

Κομψή αισθητική που ταιριάζει στον χώρο σας  

Με σατινέ φινίρισμα και διάφανο σωλήνα από οργανικό γυαλί, το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει στο στυλ σας.

Φτιάξτε ατμόσφαιρα στη στιγμή αλλάζοντας τον φωτισμό

Με 32 επίπεδα φωτεινότητας, σίγουρα θα βρείτε τον κατάλληλο φωτισμό για τον χώρο και τη διάθεσή σας.

Ηχείο για κρυστάλλινο ήχο στην τραπεζαρία
Για την τραπεζαρία
Ηχείο για κρυστάλλινο ήχο στο υπνοδωμάτιο
Για το υπνοδωμάτιο
Τρεμόπαιγμα σαν το φως των κεριών 

Στη λειτουργία Candlelight, το φως τρεμοπαίζει σαν πραγματικό κερί. Επιλέξτε απαλό ή έντονο τρεμόπαιγμα, ανάλογα με τις περιστάσεις.

Απολαύστε ασύρματα

Με ενσωματωμένο Wi-Fi, συνδεσιμότητα BLUETOOTH® και 8 ώρες μπαταρία, το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο προσαρμόζεται εύκολα στη ζωή σας.

Εικονίδιο Bluetooth®
Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Με τεχνολογία NFC με ένα άγγιγμα και συμβατότητα LDAC μπορείτε εύκολα να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης.

Εικονίδιο Wi-Fi®
Συνδεσιμότητα Wi-Fi®

Με το Spotify Connect στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi, μπορείτε να κάνετε απευθείας μετάδοση ροής όλης της μουσικής σας, σε υψηλή ποιότητα.

Εικονίδιο 8 ωρών
Διάρκεια μπαταρίας 8 ώρες

Απολαύστε μέχρι και 8 ώρες διάρκεια μπαταρίας στη λειτουργία Bluetooth® ή συνδέστε το για ακρόαση μεγαλύτερης διάρκειας.

Μεταφορά του LSPX-S2
Πάρτε το παντού

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο μεταφέρεται ιδιαίτερα εύκολα. Πάρτε το μαζί σας ενώ μετακινείστε μέσα στο σπίτι, και το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο θα ακούγεται τέλεια, σε όποιο σημείο του δωματίου κι αν το τοποθετήσετε.

Λογότυπο Spotify
Απευθείας μετάδοση ροής του Spotify

Παίξτε το Spotify απευθείας από το ηχείο ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Spotify στη συσκευή σας, για πλήρη ασύρματο έλεγχο. 

Push & Play του LSPX-S2
Αναπαραγωγή με ένα πάτημα, με το Push & Play

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή στο ηχείο για κρυστάλλινο ήχο το τελευταίο κομμάτι που ακούσατε στο Spotify, το κομμάτι που έχετε ορίσει ως αγαπημένο σας ή μια πρόταση για εσάς από τη λίστα αναπαραγωγής του Spotify.

Δύο ηχεία LSPX-S2 συνδεδεμένα ασύρματα
Απολαύστε συνδεσιμότητα πολλών δωματίων

Με Multi Room, για να μπορείτε να ακούτε την ίδια ή διαφορετική μουσική σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής Sony I Music Center, ελέγχοντας τα πάντα από μία μόνο συσκευή. Συνδέοντας δύο ηχεία για κρυστάλλινο ήχο, μπορείτε να απολαύσετε στερεοφωνικό ήχο με σαφή διαχωρισμό, ασύρματα. Επιπλέον, η λειτουργία στερεοφωνικού ήχου επιτρέπει σε κάθε ηχείο να ενεργεί ως αριστερό ή δεξί κανάλι.

Δείτε πώς λειτουργεί
Έλεγχος μέσω smartphone του LSPX-S2
Αποκτήστε τον έλεγχο με την εφαρμογή Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Sony | Music Center για iOS ή Android για χειρισμό της φωτεινότητας και της μουσικής από μακριά ή για να ρυθμίσετε τον χρονοδιακόπτη ύπνου.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα θαλπωρής, με τον απαλό φωτισμό και τον πεντακάθαρο ήχο του ηχείου για κρυστάλλινο ήχο. Σχεδιασμένο να ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον σας.
  • Τουίτερ με σωλήνα από οργανικό γυαλί για καθαρές υψηλές συχνότητες και ήχο 360 μοιρών

  • Ενσωματωμένη μονάδα ηχείου 35 mm για σωστά ισορροπημένο μεσαίο εύρος

  • Ο παθητικός πομπός παρέχει καθαρές νότες χαμηλών συχνοτήτων

  • 32 επίπεδα φωτεινότητας και δύο λειτουργίες Candlelight, με φως που τρεμοπαίζει σαν αληθινό κερί

  • Λειτουργία Push & Play, για πρόσβαση στη μουσική του Spotify χωρίς συσκευή

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών