ΗΧΕΙΟ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΗΧΟ LSPX-S3

Χαλαρή ατμόσφαιρα, πεντακάθαρος ήχος

Απολαύστε τέλεια μιξαρισμένο, πεντακάθαρο ήχο μέσα από το οργανικό γυαλί. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, με ρυθμιζόμενο φωτισμό και εφέ με φως κεριών.

Δημιουργήστε χαλαρωτική ατμόσφαιρα με ήχο και φωτισμό

Η κομψή και εκλεπτυσμένη σχεδίασή του ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε περιβάλλον, είτε το χρησιμοποιείτε για να σας ξυπνήσει το πρωί είτε για να φωτίσει το σαλόνι σας. 

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο Sony LSPX-S3 τοποθετημένο σε γραφείο, δίπλα σε άτομο που εργάζεται.
Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο LSPX-S3 της Sony τοποθετημένο σε τραπεζαρία παίζει μουσική όσο δύο άτομα δειπνούν.
Πεντακάθαρος ήχος, χάρη στο οργανικό γυαλί

Η τεχνολογία Advanced Vertical Drive του LSPX-S3 χρησιμοποιεί τρεις ενεργοποιητές στο άκρο του οργανικού γυαλιού, το οποίο δονείται για να εξαπλώσει τον ήχο σε όλες τις κατευθύνσεις.

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο Sony LSPX-S3, όπως φαίνεται από το πλάι, με διατομή που αποκαλύπτει το εσωτερικό ηχείο που ενισχύει το μπάσο.
Περισσότερα μπάσα, με τη λειτουργία ενίσχυσης μπάσων Bass Boost

Αν θέλετε να προσθέσετε εφέ μπάσου, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία ενίσχυσης μπάσων "Bass Boost" από την εφαρμογή Music Center για δυνατές μπασογραμμές.

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο Sony LSPX-S3, όπως φαίνεται από το πλάι, με διατομή που αποκαλύπτει το tweeter που διαχέει τον ήχο σε όλο το δωμάτιο.
Καθαροί υψηλοί τόνοι για ευρύ ήχο

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας είδος μουσικής, το tweeter με σωλήνα από οργανικό γυαλί θα αποδίδει πεντακάθαρους υψηλούς τόνους, που θα γεμίζουν το δωμάτιο με ήχο υψηλής ποιότητας.

Ευρύς ήχος

Τοποθετήστε το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο οπουδήποτε στο δωμάτιο. Ολόκληρος ο σωλήνας από οργανικό γυαλί δονείται και αποδίδει εξαιρετικά κρυστάλλινο ήχο, που διασπείρεται σε κατεύθυνση 360 μοιρών, για να ακούτε καθαρό ήχο όπου κι αν βρίσκεστε.

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο LSPX-S3 της Sony τοποθετημένο σε τραπεζάκι ανάμεσα σε δύο άτομα που συζητούν.
LSPXS3_L_RoomFilling
Δώστε φως στις νύχτες σας

Στη λειτουργία Candlelight, ο φωτισμός τρεμοπαίζει όπως ακριβώς ένα κερί. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο ρυθμίσεων φωτισμού, ανάλογα με την κατάσταση: τη ρύθμιση Bright (Φωτεινό) για γενική χρήση και τη ρύθμιση Delicate (Απαλό) για χαλάρωση το βράδυ.

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο Sony LSPX-S3 σε τραπέζι, δίπλα σε άτομο που διαβάζει, με το απαλό φως αναμμένο.
Δημιουργήστε την απόλυτη ατμόσφαιρα χαλάρωσης

Με απαλό φως που τρεμοπαίζει σαν αληθινό κερί, το LSPX-S3 δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για μια χαλαρωτική ή ρομαντική βραδιά στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τον φωτισμό να αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική.

Κομψή, μοντέρνα σχεδίαση 

Αυτό το κομψό ηχείο ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας, χάρη στη διακριτική του σχεδίαση. Η απόχρωση Mineral Silver προσδίδει στο ηχείο μεταλλική αίσθηση και λαμπερό τελείωμα.

Τέσσερις όψεις του ηχείου για κρυστάλλινο ήχο Sony LSPX-S3, που δείχνουν το ηχείο από πολλές γωνίες.
Νεαρή γυναίκα κρατάει το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο Sony LSPX-S3, για επίδειξη της ευκολίας μεταφοράς του.
Πάρτε το παντού

Το ηχείο για κρυστάλλινο ήχο είναι εξαιρετικά φορητό. Μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας όπου πηγαίνετε και να γεμίζετε κάθε δωμάτιο με φως, μουσική και ατμόσφαιρα. 

Συνδέστε κι άλλο ηχείο για στερεοφωνικό ήχο

Συνδέοντας δύο ηχεία για κρυστάλλινο ήχο, μπορείτε να απολαύσετε στερεοφωνικό ήχο με σαφή διαχωρισμό, ασύρματα. Επιπλέον, η λειτουργία στερεοφωνικού ήχου επιτρέπει σε κάθε ηχείο να ενεργεί ως αριστερό ή δεξί κανάλι.

Δύο ηχεία για κρυστάλλινο ήχο Sony LSPX-S3 που λειτουργούν συγχρονισμένα, σε λειτουργία ακρόασης σε πολλά δωμάτια.
Ηχείο για κρυστάλλινο ήχο LSPX-S3 της Sony και ένα smartphone που δείχνει τη δυνατότητα χειρισμού από την εφαρμογή.
Αποκτήστε τον έλεγχο με την εφαρμογή Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Sony | Music Center για iOS ή Android για έλεγχο της φωτεινότητας και της μουσικής ή για να ρυθμίσετε τον χρονοδιακόπτη ύπνου, από απόσταση.

Δείτε πώς λειτουργεί
Λήψη από ψηλά τριών πιάτων που περιέχουν διαφορετικά υλικά: ξύλο, φυτικές ίνες, κομμάτια καθαρού γυαλιού και πολύχρωμα θραύσματα πλαστικού
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των LSPX-S3 περιέχει κάτω από 5% πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Με εκπληκτικό ήχο, υπέροχο ατμοσφαιρικό φωτισμό και πολλές επιπλέον λειτουργίες, το LSPX-S3 είναι ο ιδανικός σύντροφος για το σπίτι σας. Είτε διασκεδάζετε στο σαλόνι είτε χαλαρώνετε πριν τον ύπνο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του ατμοσφαιρικού φωτισμού κεριού. Και με τον ήχο να πάλλεται μέσω του οργανικού γυαλιού, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική από παντού.
  • Τουίτερ με σωλήνα από οργανικό γυαλί για καθαρές υψηλές συχνότητες και ήχο 360 μοιρών

  • Ενσωματωμένη μονάδα ηχείου 46 mm για σωστά ισορροπημένο μεσαίο εύρος

  • Ο παθητικός πομπός παρέχει καθαρές νότες χαμηλών συχνοτήτων

  • 32 επίπεδα φωτεινότητας και δύο λειτουργίες Candlelight, με φως που τρεμοπαίζει σαν αληθινό κερί

Τύπος ηχείων
Tweeter: Τύπου κυλινδρικού οργανικού γυαλιού
Μέγεθος ηχείων
Διάμετρος μονάδας ηχείου (woofer): Περίπου 46 mm διάμετρος
Διάρκεια μπαταρίας
Περίπου 8 ώρες
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών