ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού SRS-NB10

SRS-NB10
Όψη τριών τετάρτων του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10 σε μαύρο

whitegray

Ενδεικτικά από

149,00 €

Γυναίκα που φοράει ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού SRS-NB10 σε μαύρο
Όψη τριών τετάρτων του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10 σε μαύρο
Όψη τριών τετάρτων του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10 σε λευκό
Μπροστινή όψη του ασύρματου ηχείου με στήριγμα κεφαλής SRS-NB10
Προβολή από ψηλά του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10
Ένας καλύτερος τρόπος εργασίας από το σπίτι

Συμμετάσχετε σε κλήσεις συνδιάσκεψης Ακούστε μουσική Κινηθείτε στον χώρο με απόλυτη άνεση Το ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού SRS-NB10 προσφέρει μια συνολικά πιο ευχάριστη εμπειρία εργασίας από το σπίτι.

Ακούστε καθαρά την εργάσιμη ημέρα σας

Με μονάδα ηχείου πλήρους φάσματος με κλίση προς τα πάνω, ώστε ο ήχος να είναι βελτιστοποιημένος μόνο για τα αυτιά σας, θα ακούτε καθαρά κάθε λέξη, ενώ οι άλλοι μόλις που θα το αντιλαμβάνονται. Ένας παθητικός πομπός ενισχύει το μπάσο και η προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος ελαχιστοποιεί την επιστροφή και την ηχώ, για πιο εύκολες συνδιασκέψεις.

Όψη από πάνω του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10, με λεπτομέρεια που δείχνει πού είναι το ηχείο πλήρους φάσματος
Όψη τριών τετάρτων του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10, με λεπτομέρεια που δείχνει πού βρίσκονται τα μικρόφωνα
Ακουστείτε, ακόμα και σε ένα θορυβώδες σπίτι

Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, η φωνή σας πάντα ακούγεται καθαρά, χάρη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup Μια συστοιχία σχηματισμού δέσμης υψηλής ποιότητας με χρήση δύο μικροφώνων, συνδυασμένων με προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, μεταδίδει πεντακάθαρο ήχο από τα SRS-NB10 σε όσους συμμετέχουν στην κλήση.

Πατήστε για να μιλήσετε, πατήστε για να ακούσετε

Κάποιες φορές μιλάτε, κάποιες ακούτε και άλλες θέλετε την ιδιωτικότητα της σίγασης μικροφώνου. Χειριστείτε εύκολα το μικρόφωνό σας στις συνδιασκέψεις με εφαρμογές επικοινωνίας, με ένα απλό κλικ στο κουμπί σίγασης μικροφώνου.

Κοντινό στο κουμπί σίγασης μικροφώνου του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10
Κοντινό στο κουμπί έντασης του ηχείου SRS-NB10 με στήριγμα λαιμού
Ένταση ήχου, εκεί που τη θέλετε

Οι κλήσεις είναι ένα μείγμα ύψους και τόνου, με δυνατές και ήσυχες φωνές. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση ήχου σε άνετο για εσάς επίπεδο, αγγίζοντας το κουμπί έντασης, στο πλάι του ηχείου με στήριγμα λαιμού Sony. Μπορείτε επίσης να κάνετε παύση και αναπαραγωγή, ενώ ακούτε μουσική.

Εργαστείτε φορώντας το όλη μέρα

Ελαφρύ και άνετο, αυτό το ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού είναι σχεδιασμένο για ολοήμερη χρήση, από την πρώτη σύσκεψη της ημέρας μέχρι το τελευταίο ποτό το βράδυ. Εφαρμόζει σταθερά γύρω από τον λαιμό και ακουμπά απαλά στους ώμους, για να μην σας ενοχλεί όση ώρα και αν το φοράτε. Ιδανικό για να ακούτε μουσική όση ώρα μαγειρεύετε ή συμμαζεύετε.

Μπροστινή όψη του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10 σε λευκό
Απολαύστε άνεση.

Τόσο ελαφριά, που θα ξεχάσετε ότι τα φοράτε. Ο ελαστικός πίσω ιμάντας από ελαστομερές βοηθάει να βρείτε την τέλεια εφαρμογή.

Γυναίκα που φοράει SRS-NB10 ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού σε λευκό
Μη χάνετε την επαφή

Χάρη στη σχεδίαση Open-ear, μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις και ταυτόχρονα να αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας.

Δυνατό και πρακτικό

Η διάρκεια μπαταρίας δεν θα σας απασχολήσει όσο σκληρά κι αν εργάζεστε. Το ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει μια ολόκληρη ημέρα επαγγελματικών κλήσεων, αναπαραγωγής μουσικής, τηλεοπτικών προγραμμάτων και άλλων προκλήσεων.

Εικονίδιο διάρκειας μπαταρίας 20 ωρών
Γεμάτα ισχύ για την ημέρα που έρχεται

Με έως και 20 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, συνεχίζετε τη μέρα σας και τις εικονικές συσκέψεις, όσες κι αν είναι.

Εικονίδια που απεικονίζουν ότι η γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών μπορεί να προσφέρει έως και 60 λεπτά χρήσης
Επιπλέον ισχύς όταν τη χρειάζεστε

Αν εξαντληθεί, η γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών με τον προαιρετικό φορτιστή AC ή την έξοδο USB 0,5 A, δίνει μία ώρα επιπλέον εργασίας ή παιχνιδιού.

Ξεκινήστε χωρίς καθυστέρηση. Ηρεμήστε με μουσική.

Συνδέστε δύο συσκευές ταυτόχρονα, όπως το laptop και το smartphone σας. Αν λάβετε μια κλήση στο laptop, ενώ ακούτε μουσική στο smartphone, μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση με μόνο ένα κλικ στο κουμπί κλήσης/αναπαραγωγής, στα αριστερά του στηρίγματος κεφαλής. Και μόλις ολοκληρωθεί η κλήση, επιστρέφετε στην αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής, χωρίς να πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

Απεικόνιση του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10 συνδεδεμένου ταυτόχρονα σε smartphone και laptop
Αδιάβροχη προστασία. Καμία ανησυχία.

Χάρη στην ανθεκτική στο νερό σχεδίαση με προστασία IPX4, απολαμβάνετε αγαπημένα προγράμματα και μουσική, ακόμα και όταν κάνετε δουλειές όπως το πλύσιμο των πιάτων.

Κάντε τη μουσική και τις ταινίες προσωπική υπόθεση

Το στήριγμα λαιμού αποδίδει καθαρό ατομικό ήχο, ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Συνδεθείτε στην τηλεόραση, το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής με τεχνολογία Bluetooth®, και απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τα προγράμματα και τις λίστες αναπαραγωγής, χωρίς να ενοχλείτε τους γείτονες, τους συγκάτοικους ή την υπόλοιπη οικογένεια.

Όμορφα σχεδιασμένα

Η κομψή και λιτή σχεδίαση, με υφασμάτινο φινίρισμα υψηλής ποιότητας, είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτού του ελαφριού ηχείου.

Προβολή από ψηλά του ασύρματου ηχείου με στήριγμα λαιμού SRS-NB10
Νιώστε την ποιότητα

Ηχεία με υφασμάτινο κάλυμμα, για εμφάνιση και αίσθηση ποιότητας.

Άποψη τριών τετάρτων δύο ασύρματων ηχείων SRS-NB10 με στήριγμα λαιμού, ένα μαύρο και ένα λευκό
Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα

Ένα ηχείο που φοριέται και βγαίνει σε ανθρακί και λευκό, για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του γραφείου στο σπίτι.

Λήψη από ψηλά τριών πιάτων που περιέχουν διαφορετικά υλικά: ξύλο, φυτικές ίνες, κομμάτια καθαρού γυαλιού και πολύχρωμα θραύσματα πλαστικού
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των SRS-NB10 περιέχει κάτω από 10% πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ένα ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού, που κάθεται στους ώμους σας, για άνετη εργασία από το σπίτι. Σχεδιασμένο για κλήσεις συνδιάσκεψης και ακρόαση μουσικής
  • Η τεχνολογία Precise Voice Pickup αποδίδει τη φωνή με ευκρίνεια

  • Μονάδα ηχείου πλήρους φάσματος για υψηλής ποιότητας ατομικό ήχο

  • Ελαφριά και άνετη σχεδίαση, για να το φοράτε όλη μέρα

  • Έως 20 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών

  • Σχεδίαση με αντοχή στο νερό βαθμού IPX4

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον