SRS-NS7

Ο δικός σας φορητός κινηματογράφος

Προσαρμόστε το Dolby Atmos® με SRS-NS7 και BRAVIA XR™, και απολαύστε χωρικό ήχο 360. Το ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού δημιουργεί μια ατομική κινηματογραφική αίθουσα, για εντελώς νέα εμπειρία ακρόασης.

Χωρικός ήχος 360 που προσαρμόζεται στα αυτιά σας με BRAVIA XR™

Το πρώτο ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού στον κόσμο που είναι συμβατό με Dolby Atmos® και με τα μοντέλα BRAVIA XR της Sony. Δείτε πόσο καθηλωτικός μπορεί να είναι ο χωρικός ήχος 360 όταν παρακολουθείτε ταινίες σε Dolby Atmos® στα τελευταία μοντέλα τηλεοράσεων BRAVIA XR, με ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά ήχου.

Αφεθείτε στην εμπειρία της σκηνής

360 Spatial Sound Personalizer

Αναλύοντας το σχήμα των αυτιών σας, το SRS-NS7 συνεργάζεται με τον παρεχόμενο πομπό WLA-NS7 για να δημιουργήσει την ιδανική διάταξη εικονικών ηχείων Dolby Atmos γύρω σας. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης. 

Απολαύστε την εμπειρία χωρικού ήχου 360

Θέλετε να βιώσετε την εμπειρία προσομοίωσης χωρικού ήχου 360 με το 360 Spatial Sound Personalizer; Φορέστε τα ακουστικά σας και απολαύστε.

Δείτε τι λένε οι ειδικοί της Sony Pictures

Εμπειρία χωρικού ήχου 360

Δύο εξειδικευμένοι μηχανικοί ήχου από τη Sony Pictures Post Production Services μιλάνε για την εμπειρία ήχου του SRS-NS7 και πώς αυτή βελτιώνεται με την τεχνολογία 360 Spatial Sound Personalizer.

Μια προσωπική εμπειρία κινηματογράφου, ειδικά για εσάς

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε ειδικά εξατομικευμένη εμπειρία ήχου. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και δημιουργεί το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR.

Ο ασύρματος πομπός WLA-NS7 συνδεδεμένος με τηλεόραση BRAVIA στερεωμένη στον τοίχο
Σύνδεση

Συνδέστε τον ασύρματο πομπό WLA-NS7 σε τηλεόραση BRAVIA XR, με οπτικό καλώδιο και καλώδιο USB.

Ασύρματος πομπός WLA-NS7 με ακουστικά Sony
Σύζευξη

Συζεύξτε το ηχείο με στήριγμα λαιμού SRS-NS7 με τον παρεχόμενο ασύρματο πομπό WLA-NS7 με σύνδεση Bluetooth®.

Δύο οθόνες smartphone που δείχνουν πώς η εφαρμογή αποτυπώνει το σχήμα του αυτιού
Εξατομικεύστε

Αποτυπώστε το σχήμα του αυτιού σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer και απολαύστε μια εξατομικευμένη εμπειρία ήχου.

Νιώστε την ατμόσφαιρα του αγωνιστικού χώρου

360 Reality Audio

Χάρη στο 360 Reality Audio, η μουσική είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ. Ανοίξτε μια συμβατή υπηρεσία μουσικής στο smartphone σας και αφεθείτε σε ήχο σαν από αληθινή συναυλία.

Συναρπαστικός ήχος που σας περιβάλλει από παντού

Η πεντακάθαρη ακουστική συνδυάζεται με τη δυνατή πίεση ήχου, για πιο πλούσια, πιο βαθιά και πιο ικανοποιητική εμπειρία ακρόασης.

Μπροστινή λήψη του SRS-NS7 με τονισμένο το X-Balanced Speaker Unit
X-Balanced Speaker Unit

Βέλτιστο μέγεθος ηχείου σε μικρό σώμα. Αυξάνει την πίεση ήχου και μειώνει την παραμόρφωση, για καθαρή μουσική και φωνητικά.

Εικόνα άντρα που φοράει SRS-NS7 με ηχητικά κύματα από ηχείο με κατεύθυνση προς τα πάνω
Ηχείο με κατεύθυνση προς τα επάνω

Στέλνει καθαρό ήχο απευθείας σε εσάς, χωρίς να ενοχλεί τους άλλους Βυθιστείτε απόλυτα στις ταινίες και τη μουσική σας, ακόμα και τα μεσάνυχτα.

Μπροστινή λήψη του SRS-NS7 με τονισμένο τον παθητικό πομπό
Παθητικός πομπός

Αυξάνει την απόκριση στις χαμηλές συχνότητες, για καθαρό ήχο μπάσων Ακούστε βροντερά εφέ ήχου και βαθιά μπάσα στις ταινίες.

Εικόνες και ήχος σε τέλειο συγχρονισμό

Παρεχόμενος ασύρματος πομπός

Ο παρεχόμενος ασύρματος πομπός WLA-NS7 βοηθάει στη μείωση της καθυστέρησης, για απόλυτα καθηλωτικές ταινίες Dolby Atmos, με τέλειο συγχρονισμό ήχου και εικόνας.

Ηχείο SRS-NS7 που φοριέται, σε έπιπλο με τον ασύρματο πομπό WLA-NS7 συνδεδεμένο σε τηλεόραση BRAVIA στον τοίχο.
Κατασκευασμένο για ψυχαγωγία χωρίς διακοπές

Χάρη στην ευέλικτη και εργονομική του σχεδίαση, το ασύρματο ηχείο που φοριέται εφαρμόζει σταθερά γύρω από τον λαιμό, για πολλές ώρες άνετης προβολή ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και συναυλιών.

Εφαρμόζει τέλεια

Ευέλικτες επιλογές στιλ

Ο ελαστικός ιμάντας στο πίσω μέρος του ηχείου σάς βοηθάει να βρείτε την τέλεια εφαρμογή, για ψυχαγωγία με απόλυτη άνεση. 

Γραφικό πλήρους φορτισμένης μπαταρίας που δείχνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών
Με γνώμονα την ψυχαγωγία

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια μπαταρίας. Με μπαταρία που διαρκεί έως και 12 ώρες και έως και 5 ώρες στη μέγιστη ένταση ήχου, ακόμα και οι πιο μεγάλες ταινίες και σειρές συνεχίζουν να παίζουν.

Γραφικό δύο κύκλων, όπου ο ένας δείχνει τη γρήγορη φόρτιση 10 δέκα λεπτών και ο άλλος τη διάρκεια μπαταρίας 60 λεπτών.
Αυξήστε την ισχύ σας

Αν όμως εξαντληθεί στη μέση της παρακολούθησης, μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών μέσω θύρας USB Type-C δίνει μία ώρα επιπλέον ψυχαγωγίας.

Υψηλή ποιότητα και ευκολία χρήσης
Προβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρώνΠροβολή προϊόντος SRS-NS7 360 μοιρών
Μπροστινή του ηχείου SRS-NS7 που φοριέται, που δείχνει το υφασμάτινο φινίρισμα
Υφασμάτινη πρόσοψη

Το υφασμάτινο φινίρισμα προσφέρει άνετη και ευχάριστη αίσθηση.

Στήριγμα λαιμού από σιλικόνη και απαλή επένδυση στο πίσω μέρος

Χάρη στο στήριγμα λαιμού με φινίρισμα σιλικόνης και την επένδυση με απαλή υφή στο πίσω μέρος, αυτό το πρακτικό ηχείο με στήριγμα λαιμού προσφέρεται για καθημερινή χρήση και εύκολο καθάρισμα.

Πίσω λήψη του ηχείου SRS-NS7 που φοριέται, που δείχνει το μαλακό στήριγμα λαιμού από σιλικόνη
Εικόνα τριών μπολ που περιέχουν βιώσιμα υλικά
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των SRS-NS7 περιέχει κάτω από πέντε τοις εκατό πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών της.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ένα ασύρματο ηχείο με στήριγμα λαιμού και 360 Spatial Sound Personalizer, που στηρίζεται άνετα στους ώμους σας, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινιών και μουσικής.
  • Το 360 Spatial Sound Personalizer δημιουργεί κινηματογραφικό ήχο Surround Dolby Atmos®

  • Η μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit με κατεύθυνση προς τα επάνω προσφέρει καθηλωτική εμπειρία ακρόασης, χωρίς να ενοχλούνται οι άλλοι.

  • Ελαστική σχεδίαση με εργονομική εφαρμογή, για ολοήμερη χρήση.

  • Έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, 10 λεπτά γρήγορης φόρτισης για 1 ώρα χρόνου παιχνιδιού

  • Σχεδίαση με αντοχή στο νερό βαθμού IPX4

Τύπος ηχείων
Πλήρους φάσματος
Μέγεθος ηχείων
32x33 mm
Διάρκεια μπαταρίας
Περίπου 12 ώρες
Τερματικά εισόδου και εξόδου
USB Type-C®
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών