SRS-RA3000 

Για φυσικό ήχο που γεμίζει το χώρο

Στη θαλπωρή του καναπέ σας με ένα καλό βιβλίο ή μαγειρεύοντας στην κουζίνα, ο φυσικός ήχος που γεμίζει το δωμάτιο προσφέρει το απόλυτο μουσικό υπόβαθρο. Απολαύστε την εμπειρία στο σπίτι, με αυτό το μικρό ασύρματο ηχείο.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Premium ασύρματο ηχείο SRS-RA3000 με ήχο που γεμίζει το δωμάτιο

SRS-RA3000
SRS-RA3000 σε μαύρο

whiteblack

Ενδεικτικά από

300,00 €

Ανακαλύψτε το SRS-RA3000 
Τι είναι ο "ήχος που γεμίζει το δωμάτιο";

Είτε διαβάζετε, μαγειρεύετε, εργάζεστε είτε μιλάτε με φίλους, ο ήχος που γεμίζει το δωμάτιο είναι το τέλειο συμπλήρωμα. Όπως και η μουσική υπόκρουση στο αγαπημένο σας καφέ, είναι ήρεμος και διακριτικός καθώς διαχέεται οριζόντια και κατακόρυφα για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα οπουδήποτε στο σπίτι.

Συμβατικός ήχος που γεμίζει τον χώρο
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
Ήχος που γεμίζει το δωμάτιο
ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
Πώς λειτουργεί ο φυσικός ήχος που γεμίζει τον χώρο

Ο φυσικός ήχος που γεμίζει τον χώρο συνδυάζει ένα εύρος τεχνολογιών, για να παράγει μουσική που σας περιβάλλει από παντού.

Έξυπνο και εύχρηστο

Με εύκολη εγκατάσταση και πανεύκολη χρήση, το RA3000 θα γίνει αναπόσπαστο μέρος και της ζωής σας και του σπιτιού σας.

Λογότυπο Bluetooth®
Ασύρματος ήχος με τεχνολογία Bluetooth®

Συζεύξτε το ηχείο με το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth® και αρχίστε να μεταδίδετε εύκολα τη μουσική συλλογή σας.

Εικονίδιο Wi-Fi®
Συνδεσιμότητα Wi-Fi®

Χρησιμοποιήστε μια σύνδεση Wi-Fi για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες μετάδοσης στο Διαδίκτυο μέσω του ηχείου σας και ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας.

Λογότυπο Spotify Connect™
Συμβατό με το Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας για πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο.

Λογότυπο Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Μουσική πολλαπλών δωματίων

Το RA3000 προστίθεται εύκολα σε ομάδα ηχείων στην εφαρμογή Google Home. Έτσι θα απολαμβάνετε διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή μέσω του ηχείου για το Assistant.

Απεικόνιση που δείχνει την ίδια μουσική να παίζει σε ολόκληρο το σπίτι
ΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
Απεικόνιση που δείχνει διαφορετική μουσική να παίζει σε διαφορετικά δωμάτια
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Απεικόνιση φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος

Έχετε συσκευή με Google Assistant built-in ή Alexa built-in; Αν ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε το RA3000 με τη φωνή σας. Απλά προσθέστε το RA3000 στην ομάδα ηχείων σας με την εφαρμογή Google Home ή Amazon Alexa και δώστε τη φωνητική εντολή, π.χ. αν θέλετε να ξεκινήσετε τη μουσική, να αλλάξετε την ένταση ήχου ή πολλές άλλες λειτουργίες.

Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Sony | Music Center

Κατεβάστε την εφαρμογή Sony | Music Center στο smartphone σας και απολαύστε τον ασύρματο έλεγχο της μουσικής σας. Επιλέξτε λίστες αναπαραγωγής ή το επόμενο τραγούδι, και προσαρμόσετε ρυθμίσεις όπως το EQ.

Λογότυπο Sony | Music Center
Αυτόματη προσαρμογή ήχου
Ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ήχου

Ορισμένα κομμάτια ακούγονται πολύ δυνατά και άλλα είναι χαμηλά, με αποτέλεσμα να αλλάζετε συνεχώς την ένταση. Το RA3000 επιλύει αυτό το πρόβλημα αναλύοντας κάθε κομμάτι και τηρώντας αυτόματα σταθερή την ένταση, για να μην το κάνετε εσείς.

Συνδέεται ασύρματα με την τηλεόραση

Θέλετε καλύτερο ήχο από την τηλεόραση; Με σύνδεση Bluetooth®, οι συμβατές BRAVIA® μεταδίδουν τον ήχο ασύρματα στο RA3000 για πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής. Χάρη στη λειτουργία μικρής καθυστέρησης, ο ήχος συγχρονίζεται ακριβώς με ό,τι βλέπετε στην οθόνη.

Συνδέεται ασύρματα με την τηλεόρασή σας
Εσείς σε ποιο δωμάτιο θα βάλετε το SRS-RA3000;

Με μικρές διαστάσεις και αποτύπωμα, το RA3000 χωράει σχεδόν παντού. Καθώς είναι ανθεκτικό στην υγρασία, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας στην κουζίνα και στο μπάνιο. Όπου κι αν το βάλετε, η αυτόματη βαθμονόμηση ήχου και η αυτόματη ένταση διασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση ήχου.

SRS-RA3000 στο μπάνιο
Ανθεκτικό στην υγρασία

Το RA3000 είναι ανθεκτικό στην υγρασία, έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε περιβάλλοντα με υγρασία, όπως η κουζίνα ή το μπάνιο.

Αυτόματη βαθμονόμηση ήχου

Όπου κι αν ρυθμίσετε το RA3000, αρκεί να το ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε τη μουσική σας. Θα αρχίσει να βαθμονομείται αυτόματα για βέλτιστη απόδοση ήχου χρησιμοποιώντας ένα εσωτερικό μικρόφωνο και τον μοναδικό αλγόριθμο της Sony. Τέλος στη χειροκίνητη μέτρηση ή τον εκνευριστικό ήχο δοκιμής. Μόνο τέλειος ήχος που γεμίζει το δωμάτιο.

Αυτόματη βαθμονόμηση ήχου

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Βελτιώστε την καθημερινή σας ζωή με την υπέρτατη μουσική υπόκρουση. Το SRS-RA3000 με ήχο που γεμίζει το δωμάτιο είναι ένα ασύρματο ηχείο μικρών διαστάσεων που είναι εύκολο στη χρήση και απλό στη ρύθμιση οπουδήποτε στο σπίτι σας.
  • Ήχος που γεμίζει το δωμάτιο

  • Immersive Audio Enhancement

  • Εύκολη ροή μουσικής μέσω Wi-Fi ή Bluetooth®

  • Η αυτόματη ρύθμιση έντασης ήχου διατηρεί σταθερό τον ήχο μεταξύ κομματιών

  • Αυτόματη βαθμονόμηση ήχου για εύκολη ρύθμιση

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών