SRS-RA5000

Βυθιστείτε απόλυτα στη μουσική

Με φυσικό ήχο που γεμίζει τον χώρο, το πολυτελές ασύρματο ηχείο SRS-RA5000 θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε μουσική στο σπίτι.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Premium ασύρματο ηχείο SRS-RA5000 με ήχο που γεμίζει το δωμάτιο

SRS-RA5000
SRS-RA5000

Ενδεικτικά από

650,00 €

Βραβευμένο
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Τι είναι ο "ήχος που γεμίζει το δωμάτιο";

Είτε διαβάζετε, μαγειρεύετε, εργάζεστε είτε μιλάτε με φίλους, ο ήχος που γεμίζει το δωμάτιο είναι το τέλειο συμπλήρωμα. Όπως και η μουσική υπόκρουση στο αγαπημένο σας καφέ, είναι ήρεμος και διακριτικός καθώς διαχέεται οριζόντια και κατακόρυφα για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα οπουδήποτε στο σπίτι.

Συμβατικός ήχος που γεμίζει τον χώρο
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
Ήχος που γεμίζει το δωμάτιο
ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
360 Reality Audio ή Immersive Audio Enhancement

Επειδή τα κομμάτια 360 Reality Audio ενσωματώνουν δεδομένα τοποθεσίας τρισδιάστατου ήχου, προσφέρουν τον απόλυτο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Αλλά αν δεν είναι διαθέσιμα, κανένα πρόβλημα. Το Immersive Audio Enhancement, ο μοναδικός αλγόριθμος της Sony, αναπαράγει τα αγαπημένα σας στερεοφωνικά κομμάτια ως ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

360 Reality Audio
Όψη του εσωτερικού του SRS-RA5000 που δείχνει επτά μονάδες οδήγησης
Με συνολικά επτά μονάδες οδήγησης, η διαφορά είναι αισθητή

Τρία ηχεία προς τα πάνω διασπείρουν κάθετα τη μουσική, ενώ τρία πλευρικά ηχεία διασπείρουν οριζόντια τον ήχο. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνει ένα woofer, που πλημμυρίζει το δωμάτιο με πλούσια, βαθιά μπάσα.

Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του SRS-RA5000
Έξυπνο και εύχρηστο

Με εύκολη εγκατάσταση και πανεύκολη χρήση, το RA5000 θα γίνει αναπόσπαστο μέρος και της ζωής σας και του σπιτιού σας.

Λογότυπο Bluetooth®
Ασύρματος ήχος με τεχνολογία Bluetooth®

Συζεύξτε το ηχείο με το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth® και αρχίστε να μεταδίδετε εύκολα τη μουσική συλλογή σας.

Εικονίδιο Wi-Fi®
Συνδεσιμότητα Wi-Fi®

Χρησιμοποιήστε μια σύνδεση Wi-Fi για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες μετάδοσης στο Διαδίκτυο μέσω του ηχείου σας και ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας.

Λογότυπο Spotify Connect™
Συμβατό με το Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας για πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο.

Λογότυπο Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Μουσική πολλαπλών δωματίων

Το RA5000 προστίθεται εύκολα σε ομάδα ηχείων από Google Home ή Amazon Alexa. Έτσι θα απολαμβάνετε διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο ή την ίδια σε όλο το σπίτι, μέσω της εφαρμογής ή μέσω του ηχείου για το Assistant.

Απεικόνιση μουσικής σε πολλά δωμάτια, συγχρονισμός μουσικής
ΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
Απεικόνιση μουσικής σε πολλά δωμάτια, διαφορετική μουσική
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Απεικόνιση φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος

Έχετε συσκευή με Google Assistant ή Alexa; Αν ναι, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε το RA5000 με τη φωνή σας. Απλώς προσθέστε το RA5000 στην ομάδα ηχείων με την εφαρμογή Google Home ή Amazon Alexa και δώστε φωνητική εντολή, π.χ. αν θέλετε να γίνει αναπαραγωγή μουσικής, να αλλάξετε ένταση ήχου ή πολλές άλλες λειτουργίες.

Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Sony | Music Center

Κατεβάστε την εφαρμογή Sony | Music Center στο smartphone σας και απολαύστε τον ασύρματο έλεγχο της μουσικής σας. Επιλέξτε λίστες αναπαραγωγής ή το επόμενο τραγούδι, και προσαρμόσετε ρυθμίσεις όπως το EQ.

Λογότυπο Sony | Music Center
Απεικόνιση ελέγχου έντασης ήχου
Ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ήχου

Ορισμένα κομμάτια ακούγονται πολύ δυνατά και άλλα πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα να αλλάζετε συνεχώς την ένταση. Το RA5000 επιλύει αυτό το πρόβλημα αναλύοντας κάθε κομμάτι και διατηρώντας αυτόματα σταθερή την ένταση, για να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε.

Συνδέεται ασύρματα με την τηλεόραση

Θέλετε καλύτερο ήχο από την τηλεόραση; Με σύνδεση Bluetooth®, οι συμβατές BRAVIA® μεταδίδουν τον ήχο ασύρματα στο RA5000 για πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής. Χάρη στη λειτουργία μικρής καθυστέρησης, ο ήχος συγχρονίζεται ακριβώς με ό,τι βλέπετε στην οθόνη.

SRS-RA5000 σε ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση Sony Bravia
Αυτόματη βαθμονόμηση ήχου
Βαθμονόμηση ήχου

Όπου κι αν εγκαταστήσετε το RA5000, βαθμονομήστε το για βέλτιστη απόδοση ήχου με τη βοήθεια ενός εσωτερικού μικροφώνου και του μοναδικού αλγόριθμου της Sony. Απλώς πιέστε το πλήκτρο Immersive Audio Enhancement και το RA5000 ξεκινά τη βαθμονόμηση.

Συμβατότητα με High-Resolution Audio

Απολαύστε λεπτές διακυμάνσεις ήχου με επαγγελματική ποιότητα ανώτερη του CD, με ήχο υψηλής ανάλυσης. Το πάθος για τη μουσική συνενώνει κάθε στοιχείο, από το σήμα μέχρι το ηχείο, για να έχετε την αίσθηση ότι ο καλλιτέχνης βρίσκεται μπροστά σας. 

Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Βιώστε μια διαφορετική εμπειρία μουσικής στο σπίτι, με το premium ασύρματο ηχείο SRS-RA5000, για ήχο που γεμίζει τον χώρο.
  • Ήχος που γεμίζει το δωμάτιο

  • Immersive Audio Enhancement

  • Εύκολη ροή μουσικής μέσω Wi-Fi ή Bluetooth®

  • Η αυτόματη ρύθμιση έντασης ήχου διατηρεί σταθερό τον ήχο μεταξύ κομματιών

  • Βαθμονόμηση ήχου για εύκολη ρύθμιση

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών