ΦΟΡΗΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH® ΚΑΙ Wi-Fi

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

SRS-X77

Ενδεικτικά από

352,00 €

Ήχος

Τύπος ηχείων
2.1 καν.
Μέγεθος ηχείων
Πλήρους φάσματος: διάμετρος περίπου 46 mm x 2 Υπογούφερ: διάμετρος περίπου 62 mm x 1
Ισχύς εξόδου
40 W
Λειτουργίες ήχου
ClearAudio+, DSEE

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
30 x 13,2 x 6 cm
Βάρος
1,9 kg

Bluetooth®

Σύστημα επικοινωνίας
Προδιαγραφές BLUETOOTH® Έκδοση 3.0
Μέγιστη εμβέλεια επικοινωνίας
Απόσταση οπτικής επαφής περίπου 10 m
Συμβατά προφίλ
A2DP, AVRCP
Υποστηριζόμενη κωδικοποίηση
AAC, LDAC, SBC
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
20 Hz – 20.000 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Εύρος συχνοτήτων
50 - 22000 Hz

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
Ethernet, USB, Στερεοφωνική υποδοχή εισόδου mini

Γενικά χαρακτηριστικά

Διάρκεια μπαταρίας
10 ώρες
Τάση τροφοδοσίας
Εναλλασσόμενο ρεύμα, Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Κατανάλωση ρεύματος
Περίπου 30 W (AC)

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

Κατανάλωση ενέργειας (λειτουργία απενεργοποίησης)
δεν διατίθεται
Κατανάλωση ενέργειας (κατάσταση αναμονής)
0,3 W
Κατανάλωση ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής δικτύου) - Τερματικά
5,0 W (Ethernet) / 5,0 W (Wi-Fi®) / 5,0 W (Bluetooth®) / 5,0 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)
Η κατάσταση αναμονής ενεργοποιήθηκε
Μετά από 15 λεπτά
Η κατάσταση αναμονής δικτύου ενεργοποιήθηκε - Τερματικά
Μετά από 15 λεπτά (Ethernet, Wi-Fi®, Bluetooth®)
Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ασύρματων δικτύων
Για να απενεργοποιήσετε την ασύρματη λειτουργία, πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά "NETWORK" και "WPS" ενώ είναι ενεργοποιημένο το ηχείο. Κάντε το ίδιο για να ενεργοποιήσετε την ασύρματη λειτουργία.

Ασύρματη σύνδεση

Wi-Fi®
Ναι
Ασύρματες δυνατότητες
Bluetooth®, Wi-Fi®, Λειτουργίες με ένα άγγιγμα (NFC)
NFC
Ναι
DLNA
Ναι
AirPlay
Ναι
Chromecast built-in
Ναι
Spotify Connect
Ναι

Επιλογές χρωμάτων

whiteblack

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος AC
  • Οδηγός εκκίνησης Wi-Fi®
  • Οδηγίες χρήσης
  • Κάρτα εγγύησης
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Πλούσιος, βαθύς ήχος μπάσων από ένα σώμα μικρού μεγέθους

Παρά το σώμα μικρού μεγέθους, το SRS-X77 προσφέρει συνολική ισχύ εξόδου 40W RMS με κανάλια ήχου 2.1, από δύο ηχεία πλήρους φάσματος 46 mm και ένα υπογούφερ 62 mm. Επομένως, εκτός από τη σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο για να τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, έχει τη δυνατότητα να πλημμυρίζει το δωμάτιο με ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ενισχύστε τα μπάσα με ένα γούφερ και δύο παθητικούς πομπούς

Απολαύστε ισχυρά μπάσα από ένα ηχείο μικρού μεγέθους. Οι δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με ένα γούφερ και αντιδρούν στην κίνηση του αέρα διαμέσου του ηχείου και δημιουργούν τεχνητά χώρο στο εσωτερικό της καμπίνας του ηχείου. Αυτός ο χώρος επιτρέπει να διέρχεται περισσότερος αέρας από τα ηχεία, προσφέροντας έτσι κορυφαίας ποιότητας ήχο από ακόμη μικρότερες μονάδες, ειδικά στις χαμηλές συχνότητες.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master: απίστευτη καθαρότητα ήχου

Απολαύστε τέλειο ψηφιακό ήχο με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master. Μέσω μιας απλοποιημένης, πλήρως ψηφιακής διαδρομής σήματος, ο ενισχυτής S-Master αναπαράγει ψηφιακό ήχο, χωρίς πολλά στάδια μετατροπής του αναλογικού σήματος, όπως στους συμβατικούς ενισχυτές. Το αποτέλεσμα είναι πιο δυνατός ήχος, με αισθητά μειωμένη παραμόρφωση.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Ενισχύστε την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν τα αγαπημένα σας τραγούδια χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την πρωτότυπη εγγραφή.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Το ClearAudio+™ εμπλουτίζει τη μουσική σας

Το Clear Audio+™ είναι μια μοναδική τεχνολογία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία σε θέματα επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Sony που αναπτύχθηκε εδώ και πολλές γενιές τελειοποίησης ήχου. Προσφέρει πλούσια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ασύρματη μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής απόδοσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Μουσική παντού

Χάρη στη μετάδοση ροής ήχου μέσω Wi-Fi, μπορείτε να ακούτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο iTunes® μέσω συσκευών με υποστήριξη AirPlay και Chromecast built-in, αλλά και να ανοίγετε τα αρχεία μουσικής του υπολογιστή σας ή του οικιακού διακομιστή πολυμέσων με συμβατότητα DLNA.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Το AirPlay επιτρέπει τη σύνδεση σε προϊόντα Apple

Απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε όλους τους χώρους του σπιτιού: το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση LAN και συσκευές που υποστηρίζουν το AirPlay (όπως iPod touch, iPad ή iPhone). Επίσης, η λειτουργία ταυτόχρονης αναπαραγωγής του AirPlay επιτρέπει τη μετάδοση του ίδιου τραγουδιού σε όλα τα υποστηριζόμενα ηχεία, ώστε να πλημμυρίζει κάθε δωμάτιο του σπιτιού με ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Απελευθερώστε τη μουσική σας με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια

Γεμίστε το σπίτι σας με τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών, χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια. Λειτουργία ακρόασης σε πολλά δωμάτια, που περιλαμβάνει λειτουργίες όπως τη λειτουργία Party, με την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια μουσική ταυτόχρονα με πολλά ηχεία, και τη λειτουργία Personal, με την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε διαφορετική μουσική με πολλά ηχεία.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη του Sony | Music Center από το smartphone ή το tablet σας και πάρτε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου, για να απολαμβάνετε εκπληκτικό, ισορροπημένο ήχο και να ελέγχετε την μετάδοση σε πολλά δωμάτια.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Φορτίστε το smartphone σας μέσω της θύρας USB

Ενώ το ηχείο SRS-X77 βρίσκεται σε λειτουργία με μπαταρία ή ρεύμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη σύνδεση USB για να φορτίζετε το smartphone, το tablet ή το Walkman® σας.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Αναλογική είσοδος ήχου και θύρα Ethernet

Συνδέστε διαφορετικές πηγές με το SRS-X77 και απολαύστε ήχο άριστης ποιότητας. Η μονάδα διαθέτει αναλογική είσοδο ήχου, που μετατρέπει το αναλογικό σήμα σε ψηφιακή ποιότητα 96kHz/24bit, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες. Επιπλέον, η θύρα Ethernet επιτρέπει τη δημιουργία ενός πιο σταθερού περιβάλλοντος δικτύου.

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Πάρτε το μαζί σας

Ανθεκτικό, φορητό και με ενσωματωμένη μπαταρία, το SRS-X77 σάς προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια στο σπίτι, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους (με διάρκεια λειτουργίας έως και 10 ώρες μέσω σύνδεσης Bluetooth® ). 

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

Σχεδίαση Definitive Outline

Το κομψό σχέδιο με τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στη μινιμαλιστική του τελειότητα. Το τονισμένο του περίγραμμα είναι το χαρακτηριστικό στυλ της σχεδίασης Definitive Outline.