Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ήχος υψηλής ανάλυσης 

Από την πηγή στο ηχείο, η Sony συνδύασε μια σειρά από τεχνολογίες για την απόλυτη εμπειρία ήχου. Ο ψηφιακός ενισχυτής και τα ειδικευμένα τουίτερ αποδίδουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να ακούτε την κάθε νότα όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Στην περίπτωση των ΜP3, το λογισμικό ψηφιακής επεξεργασίας αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής αποκαθιστώντας τις χαμένες λεπτομέρειες. 

Σύστημα 2.1 καναλιών για πανίσχυρο ήχο 

Απολαύστε δυνατό ήχο 154 W από ένα σύστημα ηχείου 2.1 καναλιών. Τα δύο ηχεία Magnetic Fluid μεσαίων συχνοτήτων αποδίδουν καθαρά φωνητικά και σύνθετες μελωδίες. Υποστηρίζονται από σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς για πεντακάθαρες ψηλές νότες και ευρύ ηχητικό πεδίο. Το πανίσχυρο γούφερ συνεργάζεται με τους παθητικούς πομπούς για καθηλωτικά μπάσα. Έτσι, μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας με καθαρό, δυνατό ήχο, ανεξάρτητα από την ένταση. 

Ενισχύστε τα μπάσα με ένα γούφερ και δύο παθητικούς πομπούς 

Απολαύστε ισχυρά μπάσα από ένα ηχείο μικρού μεγέθους. Οι δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με ένα γούφερ και αντιδρούν στην κίνηση του αέρα διαμέσου του ηχείου και δημιουργούν τεχνητά χώρο στο εσωτερικό της καμπίνας του ηχείου. Αυτός ο χώρος επιτρέπει να διέρχεται περισσότερος αέρας από τα ηχεία, προσφέροντας έτσι κορυφαίας ποιότητας ήχο από ακόμη μικρότερες μονάδες, ειδικά στις χαμηλές συχνότητες. 

Ηχεία Magnetic Fluid: καθαρότερος, πιο δυνατός ήχος 

Με την εξάλειψη των συμβατικών αποσβεστήρων και την αντικατάστασή τους από την τεχνολογία Magnetic Fluid, ο θόρυβος και η παραμόρφωση μειώνονται σημαντικά, για καθαρότερο και δυνατότερο ήχο από ποτέ. Χάρη στην τεχνολογία Magnetic Fluid, που αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA, μπορείτε να τοποθετήσετε αποτελεσματικότερα ηχεία με εξαιρετική ποιότητα ήχου σε μικρότερο χώρο – ιδανικά, κορυφαία ηχεία μικρού μεγέθους. 

Σούπερ τουίτερ 

Τοποθετώντας σούπερ τουίτερ στο μπροστινό και το επάνω μέρος του κάθε ηχείου, η Sony έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ηχητικό πεδίο που διατηρεί την ίδια ποιότητα ήχου σε ολόκληρο το χώρο. Έτσι, αναδεικνύονται ιδανικά οι υψηλές συχνότητες του ήχου υψηλής ανάλυσης ανεξάρτητα από τη θέση του ηχείου. 

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX 

Ο ενσωματωμένος ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX αναδεικνύει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Κι αυτό γιατί μειώνει τα επίπεδα θορύβου που υπάρχουν συνήθως στις υψηλές συχνότητες, ώστε να απολαμβάνετε καθαρό, ευκρινή ήχο. 

Η τεχνολογία DSEE HX αποκαθιστά τα αρχεία μουσικής 

Ξεπεράστε την ποιότητα CD. Το DSEE HX χρησιμοποιεί την τεχνολογία μας DSEE, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία ήχου σε αρχεία επιπέδου ήχου υψηλής ανάλυσης. Το DSEE HX επαναφέρει τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης και παρέχει πλούσια ηχητική εμπειρία με ποιότητα στούντιο για όλη τη μουσική σας. 

Το ClearAudio+™ εμπλουτίζει τη μουσική σας 

Το Clear Audio+™ είναι μια μοναδική τεχνολογία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία σε θέματα επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Sony που αναπτύχθηκε εδώ και πολλές γενιές τελειοποίησης ήχου. Προσφέρει πλούσια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας. 

Ασύρματη μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας 

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής απόδοσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης. 

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Μουσική παντού 

Χάρη στη μετάδοση συνεχούς ροής ήχου Wi-Fi®, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας iTunes® μέσω συσκευών με υποστήριξη AirPlay, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε μουσικά αρχεία σε υπολογιστή ή σε οικιακό διακομιστή μέσων με συμβατότητα DLNA. 

Απελευθερώστε τη μουσική σας με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια 

Γεμίστε το σπίτι σας με τον ήχο των αγαπημένων σας κομματιών, χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια. Η δυνατότητα ακρόασης σε πολλά δωμάτια περιλαμβάνει λειτουργίες όπως η Group, με την οποία μπορείτε να ακούτε την ίδια μουσική ταυτόχρονα σε πολλά ηχεία, και η Single, με την οποία μπορείτε να ακούτε διαφορετική μουσική σε πολλά ηχεία.

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη του Sony | Music Center από το smartphone ή το tablet σας και πάρτε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου, για να απολαμβάνετε εκπληκτικό, ισορροπημένο ήχο και να ελέγχετε την μετάδοση σε πολλά δωμάτια. 

Διακριτικός χειρισμός με έξυπνα χειριστήρια 

Το SRS-X99 είναι προηγμένο και απλό τόσο σε μορφή όσο και σε λειτουργία. Ο γυάλινος επάνω πίνακας χειρισμού διαθέτει διακριτικά κουμπιά αφής, τα οποία φωτίζονται όταν περνάτε το χέρι σας από πάνω τους. Μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε εύκολο χειρισμό και σύζευξη Bluetooth® χωρίς συμβιβασμούς στο μινιμαλιστικό στυλ. 

Συμβατές μορφές 

Εκτός από φορμά MP3 και AAC, το SRS-X99 υποστηρίζει επίσης μια σειρά τύπων αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης. Σε αυτά συγκαταλέγονται τα εξής: FLAC, WMA και L.PCM (WAV, AIFF). 

Σχεδίαση Definitive Outline 

Αυτό το κομψό σχέδιο, με τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές, ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στη μινιμαλιστική του τελειότητα. Το τονισμένο του περίγραμμα είναι το χαρακτηριστικό στυλ της σχεδίασης Definitive Outline. 

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Εκπληκτική σύνδεση μέσω USB-A και USB-B 

Συνδέστε όλες τις αγαπημένες σας συσκευές στο ασύρματο ηχείο μέσω δύο τύπων θύρας USB. Η θύρα USB-A είναι ιδανική για τη σύνδεση και τη φόρτιση συσκευών αναπαραγωγής MP3, iPhone και iPad, καθώς και USB stick, για τη μετάδοση ροής ήχου υψηλής ανάλυσης και αρχείων MP3. Η δεύτερη θύρα είναι USB-B για σύνδεση με υπολογιστή, για ψηφιακή αναπαραγωγή απευθείας από τη μουσική βιβλιοθήκη σας χωρίς απώλεια σήματος από τον υπολογιστή. 

Προδιαγραφές

Κάθε τραγούδι με την εξαιρετική ευκρίνεια του ήχου υψηλής ανάλυσης, καθώς και κορυφαία ασύρματη μετάδοση ροής. Αυτό είναι το κορυφαίο ασύρματο ηχείο SRS-X99. Χάρη στο συνδυασμό μηχανικής υπεροχής και εκπληκτικής σχεδίασης, μπορεί να παρέχει κορυφαίο ήχο από ένα μόνο κομψό ηχείο που αποτελεί την ιδανική προσθήκη σε κάθε χώρο. 
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio 

  • Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας αγγίζοντας την ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου 

  • 7 ηχεία (2 Magnetic Fluid), 8 ενισχυτές

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® με το NFC™ με ένα άγγιγμα

Τύπος ηχείων
Σούπερ τουίτερ (επάνω): διάμετρος περίπου 19 mm x 2 / Σούπερ τουίτερ (μπροστά): διάμετρος περίπου 19 mm x 2 / Οδηγός μεσαίων συχνοτήτων: διάμετρος περίπου 50 mm x 2 / Υπογούφερ: διάμετρος περίπου 94 mm x 1
Ισχύς εξόδου
154 W
Τερματικά εισόδου και εξόδου
USB, Στερεοφωνική υποδοχή εισόδου mini
Wi-Fi®
Ναι
AirPlay
Ναι
Chromecast built-in
Ναι
Spotify Connect
Ναι

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Τηλεχειριστήριο, Μπαταρίες AAA (για τηλεχειριστήριο), Καλώδιο ρεύματος AC, Ύφασμα καθαρισμού, Εξάρτημα αφαίρεσης του πλέγματος ηχείου

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών