ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH®

SRS-XB2
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH®: εικόνα

redgreenblue

Ενδεικτικά από

126,03 €

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH®: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Νιώστε τη δύναμη του EXTRA BASS™

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία EXTRA BASS, αυτό το ηχείο είναι ιδανικό για ηλεκτρονική χορευτική μουσική ή άλλα είδη με βαθιά μπάσα. Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό επεξεργαστή ψηφιακού σήματος της Sony, το EXTRA BASS βελτιώνει τα βαθιά, δυναμικά μπάσα.

Μονάδα ηχείου πλήρους φάσματος 42mm

Σχεδιασμένη για απόδοση EXTRA BASS, η νέα μονάδα ηχείου πλήρους φάσματος 42 mm διαθέτει ισχυρό ενσωματωμένο μαγνήτη και μεγάλη διαδρομή, για βαθύ ήχο μπάσων. Παράλληλα, το ελαφρύ διάφραγμα εξασφαλίζει υψηλή πίεση ήχου, για δυναμικό ήχο μπάσων.

Αδιάβροχο σχέδιο

Είτε θέλετε να διασκεδάσετε δίπλα στην πισίνα είτε να χρησιμοποιήσετε το ηχείο σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να είστε ήσυχοι με την αδιάβροχη σχεδίαση

Διάρκεια μπαταρίας 12 ωρών για περισσότερη διασκέδαση

Μουσική όλη μέρα. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, μπορείτε να διασκεδάζετε με την αγαπημένη σας μουσική για περισσότερη ώρα. 

Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth®

Χάρη στην Επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζεται πια να ασχολείστε με ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς μια συσκευή με δυνατότητα NFC στα ακουστικά σας για να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα, και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική συλλογή σας. Δεν έχει NFC η συσκευή σας; Κανένα πρόβλημα! Συνδέστε την μέσω Bluetooth®* και είστε έτοιμοι.

Κομψή σχεδίαση μικρού μεγέθους 

Ο τέλειος συνδυασμός στυλ και φορητότητας. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις, μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική σας όπου θέλετε. Διασκεδάστε με τους φίλους σας έξω ή οπουδήποτε στο σπίτι σας. Όπου και αν το τοποθετήσετε, αυτό το ηχείο έχει ωραία εμφάνιση και εξαιρετικό ήχο. 

Προδιαγραφές

Το κουμπί EXTRA BASS αναβαθμίζει τη χορευτική μουσική, ενώ το μικρό μέγεθος του ηχείου και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σάς επιτρέπουν να κάνετε πάρτι παντού.
  • EXTRA BASS για βαθύ, δυνατό ήχο

  • Ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω NFC και Bluetooth®

  • Διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες

  • Αδιάβροχη σχεδίαση για ξέγνοιαστη χρήση

  • Μικρή, φορητή σχεδίαση

Τύπος ηχείων
Ηχεία 2 καναλιών + 1 παθητικός πομπός
Μέγεθος ηχείων
Διάμετρος περ. 42 mm
Διάρκεια μπαταρίας
12 ώρες
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Στερεοφωνική υποδοχή εισόδου mini
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον