SRS-XB33 

Πάρτι σε κάθε μέρος, κάθε στιγμή

Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και στους κραδασμούς, το SRS-XB33 συνδυάζει την ανθεκτική σχεδίαση με την μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε ήχο σαν να βρίσκεστε σε συναυλία, χωρίς περιορισμούς.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Φορητό ασύρματο ηχείο με EXTRA BASS™ XB33

SRS-XB33
SRS-XB33 σε μαύρο

redbluecreamblack

Ενδεικτικά από

150,00 €

Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33
Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB33
Ανακαλύψτε το SRS-XB33

Εξερευνήστε τις λειτουργίες και τις τεχνολογίες που κάνουν το SRS-XB33 τόσο ξεχωριστό.

Απολαύστε ισχυρό ήχο παντού

Απολαύστε βαθύ, έντονο ήχο, όπου και να βρίσκεστε, με το ηχείο EXTRA BASS™. Δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με τα ηχεία 2 κατευθύνσεων για ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες και βελτιωμένα μπάσα.

Ανθεκτικότητα

Με την ανθεκτική σχεδίαση και την μπαταρία μεγάλης διάρκειας, το SRS-XB33 δεν θα σας απογοητεύσει.

Έτοιμοι για όλα

Το SRS-XB33 είναι πραγματικά ανθεκτικό, για να διασκεδάζετε όπου και όποτε θέλετε, χωρίς περιορισμούς.

Λογότυπο διάρκειας μπαταρίας 24/14 ωρών
Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής

Με διάρκεια μπαταρίας έως 24 ώρες, το SRS-XB33 "αντέχει" περισσότερο από εσάς στο πάρτι. Ακόμα και με ενεργό τον φωτισμό στη λειτουργία EXTRA BASS™, μπορείτε να συνεχίσετε το πάρτι έως και 14 ώρες.

Ηχείο X-Balanced Speaker Unit

Σχεδιασμένο από τη Sony, το X-Balanced Speaker Unit επιτυγχάνει υψηλή ποιότητα ήχου και ισχυρή πίεση ήχου, για μια πιο πλούσια, πιο έντονη και πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης.

Κώνος ηχείου με Mica Reinforced Cellular (MRC) και προστατευτικό κάλυμμα σκόνης
Κώνος ηχείου με Mica Reinforced Cellular (MRC) και προστατευτικό κάλυμμα σκόνης

Ο ανθεκτικός και ελαφρύς κώνος ηχείου με ενίσχυση Mica Reinforced Cellular (MRC) και κάλυμμα για τη σκόνη συνεισφέρει στην ποιότητα ήχου.

SRS-XB33 με πλαϊνούς παθητικούς πομπούς
Πλαϊνοί παθητικοί πομποί

Η διάταξη των πλαϊνών παθητικών πομπών έχει βελτιστοποιηθεί για να αναπαράγει καθαρό ήχο μπάσων.

Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Πατήστε το κουμπί LIVE SOUND και δώστε μια εντελώς νέα διάσταση στη μουσική σας. Ζωντανέψτε το πάρτι με τη μοναδική εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, δημιουργώντας ατμόσφαιρα συναυλίας όπου κι αν βρίσκεστε.

Απογειώστε το πάρτι

Χωρίς φωτισμό, το πάρτι δεν είναι τόσο διασκεδαστικό. Το SRS-XB33 διαθέτει φώτα στα ηχεία και πολύχρωμο φωτισμό γύρω από το πλαίσιο, που αναβοσβήνει στον ρυθμό της μουσικής. Μπορείτε ακόμα και να αλλάξετε το χρώμα φωτισμού του πλαισίου, ανάλογα με τη διάθεση.

SRS-XB33 με φωτισμό πάρτι
Το SRS-XB33 πάνω σε τραπέζι, δίπλα σε άλλα μοντέλα συμβατά με Bluetooth®
Απογειώστε τη βραδιά με το Party Connect

Απολαύστε το κάθε τραγούδι πιο δυνατά, με το Party Connect. Συνδέστε έως 100 συμβατά ασύρματα ηχεία μέσω BLUETOOTH® και συγχρονίστε μουσική με φωτισμό, για να χορεύουν όλοι στον ίδιο ρυθμό. Επιλέξτε τυχαίο μοτίβο ή ρυθμίστε τα φώτα ώστε να αναβοσβήνουν κυκλικά.

Συντονίστε το πάρτι με την εφαρμογή Sony | Music Center

Συντονίστε το πάρτι από την πίστα με την εφαρμογή Sony | Music Center. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, προετοιμάστε το επόμενο τραγούδι ή αλλάξτε τα μοτίβα φωτισμού και τις λειτουργίες ήχου.

Λογότυπο Sony | Music Center
Εικόνα εφαρμογής Fiestable στην οθόνη τηλεφώνου
Εφαρμογή Fiestable

Κατεβάστε την εφαρμογή Fiestable για να χειρίζεστε τον φωτισμό στο SRS-XB33 μέσα από τον έξυπνο χειρισμό κίνησης που σας προσφέρει η οθόνη του smartphone σας.

Λογότυπο για τη Λήψη από το Google Play
Fiestable για Android
Λογότυπο για τη Λήψη από το App Store
Fiestable για iOS
Ευκολία στη χρήση

Το SRS-XB33 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική όποτε και όπου θέλετε, χωρίς προβλήματα.

SRS-XB33 με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης
Κλήσεις hands-free

Η λειτουργία ανοιχτής ακρόασης προσφέρει άνετη ομιλία hands-free, είτε πρόκειται για επαγγελματική κλήση είτε για συνομιλία με φίλους.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το SRS-XB33 συνδυάζει ανθεκτική σχεδίαση με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, βαθιά μπάσα και φώτα που αναβοσβήνουν, προσφέροντάς σας την ελευθερία να διασκεδάζετε παντού, κάθε στιγμή.
  • Ήχος EXTRA BASS™ με λειτουργία LIVE SOUND

  • Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη (βαθμός προστασίας IP67) και στους κραδασμούς

  • Ηχείο X-Balanced Speaker Unit, για καθαρό, δυνατό ήχο

  • Έως 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας (EXTRA BASS™: Έως 14 ώρες)

  • Δώστε ένταση στο πάρτι σας με φωτορρυθμικά

Τύπος ηχείων
Πλήρους φάσματος
Διάρκεια μπαταρίας
Περ. 24 ώρες
Τερματικά εισόδου και εξόδου
USB A (μόνο για έξοδο DC)
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
20 Hz - 20.000 Hz (δειγματοληψία 44,1 kHz)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών