SRS-XB402M

Έξυπνη διασκέδαση

Με ισχυρό ήχο EXTRA BASS™ και με ενσωματωμένο Amazon Alexa, το SRS-XB402M είναι το ασύρματο ηχείο πάρτι για όλες τις περιστάσεις.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Ηχείο XB402M EXTRA BASS™ BLUETOOTH® με ενσωματωμένο Amazon Alexa

SRS-XB402M

Ηχείο XB402M EXTRA BASS™ BLUETOOTH® με ενσωματωμένο Amazon Alexa: εικόνα

Δώστε ένταση στο πάρτι με το EXTRA BASS™️

Η τεχνολογία EXTRA BASS™ ενισχύει κάθε ρυθμό

Δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με τις δύο επικλινείς μονάδες ηχείου πλήρους φάσματος για ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες και μπάσα. Τώρα μπορούν να νιώσουν ακόμη περισσότεροι τον ρυθμό χάρη στην ευρύτερη απόκριση συχνότητας και την υψηλή πίεση ήχου.

Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Πατήστε το κουμπί ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ και δώστε μια εντελώς νέα διάσταση στη μουσική σας. Ζωντανέψτε το πάρτι με τη μοναδική εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, δημιουργώντας ατμόσφαιρα συναυλίας όπου κι αν βρίσκεστε.

 • ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ
 • Πώς λειτουργεί

Πανίσχυρος ήχος που φτάνει παντού

Το SRS-XB402M είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να παράγει δυνατό και ακριβή ήχο, καλύπτοντας μια εντυπωσιακά μεγάλη περιοχή. Έτσι, περισσότερα άτομα μπορούν να απολαμβάνουν τη μουσική.

 • Επικλινείς μονάδες ηχείων
 • Δύο παθητικοί πομποί
 • Επανασχεδιασμένο πλέγμα
 • Στρογγυλεμένη μορφή

Απογειώστε το πάρτι

Δεν υπάρχει διασκέδαση χωρίς φώτα για πάρτι. Το SRS-XB402M διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό που συγχρονίζεται με τον ρυθμό, καθώς και πολύχρωμο φωτισμό γύρω από το πλαίσιο και φωτορρυθμικά. 

Εικόνα προϊόντος του ασύρματου ηχείου SRS-XB402M με φωτισμό
Λογότυπο Sony | Music Center

Ελέγξτε το πάρτι με την εφαρμογή Sony | Music Center

Ελέγξτε το πάρτι από την πίστα με την εφαρμογή Sony | Music Center - επιλέξτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, προετοιμάστε το επόμενο τραγούδι και αλλάξτε τα μοτίβα φωτισμού και τις λειτουργίες ήχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sony | Music Center μόνο όταν το Wi-Fi είναι συνδεδεμένο.

Πολύ περισσότερο από ένα ηχείο

Ενσωματωμένο Amazon Alexa

Ζητήστε το αγαπημένο σας τραγούδι. Ανεβάστε την ένταση ήχου. Ελέγξτε τον καιρό. Ελέγξτε την κυκλοφορία. Όλα αυτά χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σας, χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί.

Σχεδίαση ιδανική για πάρτι

Το SRS-XB402M είναι γερό και ανθεκτικό. Μπορείτε λοιπόν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πάρτι.

Αδιάβροχο ηχείο SRS-XB402M που βυθίζεται σε νερό

Πλήρως αδιάβροχο

Το ηχείο σας με τη διαβάθμιση IPX7 μπορεί να βυθιστεί σε νερό και δεν υπάρχει πρόβλημα αν το πλύνετε. Επίσης, έχει πλήρη αντισκωριακή προστασία και δεν παθαίνει το παραμικρό ακόμα και από θαλασσινό νερό.

Ασύρματο ηχείο SRS-XB402M σε επιφάνεια με άμμο

Με πλήρη προστασία από τη σκόνη

Χάρη στον βαθμό προστασίας IP6X, μπορείτε να πάρετε το ηχείο σας στην παραλία, στο δάσος, στην έρημο ή οπουδήποτε αλλού θέλετε. Το SRS-XB402M θα συνεχίσει να παίζει όση σκόνη κι αν μαζευτεί στην επιφάνεια.

Εικονίδιο αντοχής στους κραδασμούς

Προστασία από κραδασμούς από έως 1,2 m

Το σύστημα πέρασε δοκιμή ρίψης από 1,22 m σε κόντρα-πλακέ 5 cm, σύμφωνα με τη μέθοδο MIL-STD 810 G 516.7-Shock.

Εικονίδιο μπαταρίας 12/11 ωρών

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Με διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες, το SRS-XB402M αντέχει περισσότερο από εσάς στο πάρτι. Ακόμα και με ενεργό το EXTRA BASS™, το πάρτι κρατάει έως 11 ώρες. Φορτίστε το χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC ή ένα καλώδιο Micro B USB.

Λογότυπο BLUETOOTH®

Ασύρματος ήχος με τεχνολογία Bluetooth® 

Συζεύξτε το ηχείο με το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth® και αρχίστε να μεταδίδετε εύκολα τη μουσική συλλογή σας.

Εικονίδιο Wi-Fi®

Συνδεσιμότητα Wi-Fi®

Χρησιμοποιήστε μια σύνδεση Wi-Fi για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες μετάδοσης στο Διαδίκτυο μέσω του ηχείου σας και ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας.

Εικονίδιο Spotify Connect™

Συμβατό με το Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας για πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο. 

Κουμπιά χειρισμού στο επάνω μέρος του SRS-XB402M

Προαιρετικό κουμπί χειρισμού

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε κάποια συσκευή για να χειριστείτε το SRS-XB402M. Παραλείψτε κομμάτια, αλλάξτε την ένταση ήχου και ενεργοποιήστε τη λειτουργία ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΗΧΟΥ, πατώντας απλώς τα κουμπιά στο ηχείο σας.

Σχεδίαση για εύκολη μεταφορά

Το παίρνεις και φεύγεις

Το SRS-XB402M διαθέτει μια μικρή οπή στο πίσω μέρος, η οποία διευκολύνει τη μεταφορά.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Το SRS-XB402M είναι πραγματικά η ψυχή του πάρτι χάρη στον ήχο EXTRA BASS™ με τη λειτουργία ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΗΧΟΥ και τα φωτορρυθμικά που διαθέτει. Επίσης, με το ενσωματωμένο Amazon Alexa, μπορείτε να διαχειρίζεστε τη μουσική, να κάνετε ερωτήσεις και άλλα, χωρίς προσπάθεια.
 • Ήχος EXTRA BASS™ με λειτουργία ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΗΧΟΥ

 • Ενσωματωμένο Amazon Alexa

 • Δώστε ένταση στο πάρτι με περιμετρικό φωτισμό και φωτορρυθμικά

 • Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (βαθμός προστασίας IP67)

 • Έως 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας / EXTRA BASS™: Έως 11 ώρες

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον