SRS-XB43

Ήχος που αξίζει να μοιραστείτε

Το ασύρματο ηχείο SRS-XB43 συνδυάζει τον βαθύ, έντονο ήχο μπάσων με καθαρά φωνητικά, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία. Ανθεκτικό και εύχρηστο, για να απολαμβάνετε το πάρτι μαζί με τους φίλους σας.

Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43
Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43Ρίξτε μια ματιά στο SRS-XB43
Ανακαλύψτε το SRS-XB43

Εξερευνήστε τις λειτουργίες και τις τεχνολογίες που κάνουν το SRS-XB43 τόσο ξεχωριστό.

Απολαύστε ισχυρό ήχο παντού

Απολαύστε βαθύ, έντονο ήχο, όπου και να βρίσκεστε, με το ηχείο EXTRA BASS™. Δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με τα ηχεία 2 κατευθύνσεων για ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες και βελτιωμένα μπάσα.

Ήχος

Το SRS-XB43 έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό από βαθύ ήχο μπάσου και "καθαρά", φυσικά φωνητικά.

Ηχείο X-Balanced Speaker Unit

Σχεδιασμένο από τη Sony, το X-Balanced Speaker Unit επιτυγχάνει υψηλή ποιότητα ήχου και ισχυρή πίεση ήχου, για μια πιο πλούσια, πιο έντονη και πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης.

Μεγιστοποιεί την ποιότητα ήχου

Το ηχείο X-Balanced Speaker Unit δεν είναι ο μόνος λόγος που το SRS-XB43 ακούγεται τόσο καλά. Το ηχείο είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από τεχνολογίες ήχου υψηλής απόδοσης.

Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Πατήστε το κουμπί LIVE SOUND και δώστε μια εντελώς νέα διάσταση στη μουσική σας. Ζωντανέψτε το πάρτι με τη μοναδική εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, δημιουργώντας ατμόσφαιρα συναυλίας όπου κι αν βρίσκεστε.

Άποψη τριών τετάρτων του SRS-XB43 δίπλα σε πισίνα, με σταγόνες νερού
Απόλυτα αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, ενώ μπορείτε και να το πλύνετε

Με βαθμό προστασίας IP67, μπορείτε να πάρετε το ηχείο σας στην παραλία, στο δάσος, στην έρημο ή όπου αλλού θέλετε. Το SRS-XB43 θα συνεχίσει να παίζει, όση σκόνη κι αν μαζευτεί στην επιφάνεια. Είναι αδιάβροχο και στο θαλασσινό νερό, για ξένοιαστη χρήση δίπλα στην πισίνα και τη θάλασσα, ενώ μπορείτε ακόμα και να το πλύνετε.

Λογότυπο διάρκειας μπαταρίας 24/14 ωρών
Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής

Με διάρκεια μπαταρίας έως 24 ώρες, το SRS-XB43 "αντέχει" περισσότερο από εσάς στο πάρτι. Ακόμα και με ενεργό τον φωτισμό στη λειτουργία EXTRA BASS™, μπορείτε να συνεχίσετε το πάρτι έως και 14 ώρες.

Απογειώστε το πάρτι

Χωρίς φωτισμό, το πάρτι δεν είναι τόσο διασκεδαστικό. Το SRS-XB43 διαθέτει φώτα στα ηχεία και πολύχρωμο φωτισμό γύρω από το πλαίσιο, που αναβοσβήνει στον ρυθμό της μουσικής. Μπορείτε ακόμα και να αλλάξετε το χρώμα φωτισμού του πλαισίου, ανάλογα με τη διάθεση.

SRS-XB43 με φωτισμό πάρτι
Το SRS-XB43 πάνω σε τραπέζι, δίπλα σε άλλα μοντέλα συμβατά με Bluetooth®, με φωτισμό πάρτι
Απογειώστε τη βραδιά με το Party Connect

Απολαύστε το κάθε τραγούδι πιο δυνατά, με το Party Connect. Συνδέστε έως 100 συμβατά ασύρματα ηχεία μέσω BLUETOOTH® και συγχρονίστε μουσική με φωτισμό, για να χορεύουν όλοι στον ίδιο ρυθμό. Επιλέξτε τυχαίο μοτίβο ή ρυθμίστε τα φώτα ώστε να αναβοσβήνουν κυκλικά.

Συντονίστε το πάρτι με την εφαρμογή Sony | Music Center

Συντονίστε το πάρτι από την πίστα με την εφαρμογή Sony | Music Center. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, προετοιμάστε το επόμενο τραγούδι ή αλλάξτε τα μοτίβα φωτισμού και τις λειτουργίες ήχου.

Λογότυπο Sony | Music Center
Προβολής της εφαρμογής Fiestable σε οθόνη τηλεφώνου
Εφαρμογή Fiestable

Κατεβάστε την εφαρμογή Fiestable για να χειρίζεστε τον φωτισμό στο SRS-XB43 μέσα από τον έξυπνο χειρισμό κίνησης που σας προσφέρει η οθόνη του smartphone σας.

Λογότυπο για τη Λήψη από το Google Play
Fiestable για Android
Λογότυπο για τη Λήψη από το App Store
Fiestable για iOS
Ευκολία στη χρήση

Το SRS-XB43 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική όποτε και όπου θέλετε, χωρίς προβλήματα.

SRS-XB43 με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης
Κλήσεις hands-free

Η λειτουργία ανοιχτής ακρόασης προσφέρει άνετη ομιλία hands-free, είτε πρόκειται για επαγγελματική κλήση είτε για συνομιλία με φίλους.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το SRS-XB43 συνδυάζει βαθιά, έντονα μπάσα με καθαρά φωνητικά, για ατμόσφαιρα συναυλίας, μαζί με φώτα που αναβοσβήνουν και απογειώνουν το πάρτι.
  • Ήχος EXTRA BASS™ με λειτουργία LIVE SOUND

  • Ηχείο X-Balanced Speaker Unit και tweeter, για καθαρά φωνητικά

  • Δώστε ένταση στο πάρτι σας με φωτορρυθμικά

  • Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (βαθμός προστασίας IP67)

  • Έως 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας (EXTRA BASS™: Έως 14 ώρες)

Τύπος ηχείων
Γούφερ (Α/Δ) / Τουίτερ (Α/Δ)
Διάρκεια μπαταρίας
Περ. 24 ώρες
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Στερεοφωνική υποδοχή mini (ΕΙΣΟΔΟΣ), USB A (μόνο για ΕΞΟΔΟ DC)
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
20 Hz - 20.000 Hz (δειγματοληψία 44,1 kHz)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών