SRS-XG500

Διασκέδαση παντού

Το ηχείο XG500 είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να έχετε παντού μαζί σας έναν ήχο υψηλής ποιότητας. Είτε κάνετε πάρτι στον κήπο είτε πάτε στην παραλία, απλώς φορτίστε, πιάστε τη βολική λαβή και πάρτε αυτό το ανθεκτικό, φορητό ηχείο με εκπληκτικό ήχο μαζί σας. 

Ανθεκτικότητα και φορητότητα
Χαρακτηριστικά για έξτρα διασκεδαση
LIVE LIFE LOUD

Τη ζωή πρέπει να τη ζεις στο μάξιμουμ. Αυτό σημαίνει να βρίσκεσαι με φίλους, να βάζεις τη μουσική τέρμα δυνατά και να χορεύεις όλο το βράδυ με ευκρινή και πλούσιο ήχο. Με τα νέα μας ηχεία της σειράς X, μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή στο μέγιστο, να κάνετε τα πάρτι σας αξέχαστα και να ζείτε τη ζωή σας σε πλήρη ένταση.

Δυνατός ήχος για πάρτι παντού

Πρέπει να ακολουθήσετε το πάρτι όπου κι αν βρίσκεται. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα ηχείο που μπορεί να παράγει δυνατό ήχο όπου κι αν πάτε. Με το XG500, θα έχετε μαζί σας έναν δυνατό ήχο πάρτι, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο φωτισμό μπορείτε να δημιουργήσετε και λίγη ατμόσφαιρα.

Υψηλή αντοχή

Το XG500 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει. Διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό, αξιολόγηση αντοχής στο νερό και στη σκόνη IP66 και μεγάλη διάρκειας ζωής μπαταρίας. Έτσι, το μόνο ερώτημα είναι: πού θέλετε να το πάρετε;

Μεταφέρετε το πάρτι έξω

Με αξιολόγηση αντοχής στο νερό και στη σκόνη IP66, αυτό το ηχείο είναι έτοιμο για σχεδόν κάθε περίσταση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε μουσική δίπλα στην πισίνα, στο πάρκο ή ακόμη και στην παραλία.

Εικονίδιο συμβόλου πλήρους μπαταρίας.
Τώρα το πάρτι διαρκεί περισσότερο από ποτέ 

Με 30 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο, το ηχείο XG500 θα συνεχίζει ακάθεκτο την αναπαραγωγή, για να συνεχίζετε κι εσείς το πάρτι χωρίς να ανησυχείτε μην τυχόν και σταματήσει απότομα η μουσική.

Εικονίδιο που εμφανίζει τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης και πώς 10 λεπτά φόρτισης παρέχουν 3 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας.
Φορτίστε όταν βιάζεστε

Αν τύχει να βιάζεστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σάς παρέχει 3 ώρες αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Εικονίδιο της λειτουργίας φροντίδας μπαταρίας, με δύο χέρια σε κάθε πλευρά μιας μπαταρίας που φορτίζει.
Φροντίστε την μπαταρία σας

Η λειτουργία φροντίδας μπαταρίας σάς βοηθά να αποφύγετε την υπερφόρτιση και διατηρεί την μπαταρία σας στη βέλτιστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Το ηχείο SRS-XG500 με ένα χέρι που κρατά την εύχρηστη πάνω λαβή.
Εύχρηστη λαβή για εύκολη φορητότητα

Θέλετε να απολαμβάνετε μουσική εν κινήσει; Κανένα πρόβλημα. Με μια άνετη λαβή, το XG500 είναι φτιαγμένο για να το παίρνετε μαζί σας όπου θέλετε.

Βγείτε έξω και φωνάξτε δυνατά

Το XG500 συνδυάζει τη μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit, το tweeter υψηλής απόδοσης και τους παθητικούς πομπούς, ώστε να απολαμβάνετε δυνατό ήχο που είναι ιδανικός για πάρτι σε εξωτερικούς χώρους.

Κοντινή εικόνα του ηχείου XG500, χωρίς το μπροστινό μέρος, για να φαίνονται οι εσωτερικές μονάδες ηχείου.
Ήχος που αξίζει να μοιραστείτε

Η τεχνολογία στο XG500 λειτουργεί αρμονικά για μια καλύτερη ποιότητα ήχου. Η μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit παρέχει βαθιά, δυνατά μπάσα και ευκρινή φωνητικά ακόμη και με δυνατό ήχο. Ένα tweeter υψηλής απόδοσης παρέχει καθαρό και πλούσιο ήχο σε υψηλές συχνότητες. Οι παθητικοί πομποί βελτιστοποιούν την αναπαραγωγή για καθαρό ήχο μπάσων. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν έναν εκπληκτικό ήχο που αξίζει να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Εικονίδιο λογότυπου MEGA BASS.
Ενισχύστε τα μπάσα σας

Το MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε πραγματικά τα μπάσα. Έτσι, αν ακούτε κάτι μπιτάτο, θα απολαμβάνετε βαθύ και δυνατό ήχο μπάσων. 

Πλήθος που χορεύει σε ζωντανή συναυλία.
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Ο ήχος της ζωντανής μουσικής έχει κάτι το μοναδικό. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείτε να αναπαράγετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα και να ζήσετε τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες ξανά και ξανά.

Γεννηθήτω φως

Ο ολοκαίνουριος φωτισμός περιβάλλοντος παράγει μοντέρνο και διακριτικό φωτισμό που είναι ιδανικός για πάρτι ή για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα μοτίβα φωτισμού από την εφαρμογή Sony | Music Center.

Τραγουδήστε με πάθος

Αν είστε ο επόμενος σούπερ σταρ του τραγουδιού, μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο στο ηχείο σας και να τραγουδήσετε με την ψυχή σας ή να συνδέσετε την κιθάρα σας και να χρησιμοποιήσετε το ηχείο ως ενισχυτή.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μουσική σας

Το XG500 είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στο δικό σας στιλ ζωής. Έτσι, είτε θέλετε να συνδέεστε ασύρματα είτε ενσύρματα, η επιλογή είναι παντελώς δική σας.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Απογειώστε και το δικό σας πάρτι με την εφαρμογή Sony | Music Center και την εφαρμογή Fiestable. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διασκεδαστικές λειτουργίες, να βελτιστοποιήσετε τον ήχο σας και να έχετε εσείς τον πλήρη έλεγχο του πάρτι σας.

Λογότυπο του Sony Music Center.
Sony | Music Center

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε μοτίβα φωτισμού και διαχειριστείτε τις συσκευές σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. 

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά με Fiestable

Αποκτήστε πρόσβαση σε διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής για πάρτι, καραόκε και πολλά άλλα.

Πλήθος που χορεύει με μουσική σε πάρτι.
Λογότυπο για τη Λήψη από το Google Play

Sony | Music Center για Android

Λογότυπο για Λήψη από το App Store

Sony | Music Center για iOS

Fiestable για Android

Fiestable για iOS

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το SRS-XG500 είναι ιδανικό για να απολαμβάνεις δυνατό ήχο σε εξωτερικό χώρο. Ο συνδυασμός της μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit, το tweeter υψηλής απόδοσης και οι παθητικοί πομποί παρέχουν καθαρό και πλούσιο ήχο είτε ακούτε μουσική σε εσωτερικό χώρο είτε σε εξωτερικό. Επιπλέον, με ένα ανθεκτικό εξωτερικό, αξιολόγηση αντοχής στο νερό και στη σκόνη IP66, 30 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας και εύχρηστη λαβή, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν θέλετε να πάτε.
  • Αξιολόγηση αντοχής στο νερό και στη σκόνη IP66

  • 30 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

  • Λαβή για άνετη φορητότητα

  • Δυνατός ήχος για πάρτι

  • X-Balanced Speaker Unit

Μέγεθος ηχείων
Διάμετρος μονάδας ηχείου (tweeter) 2,5 cm x 2, Διάμετρος μονάδας ηχείου (γούφερ) 11 cm x 2
Διάρκεια μπαταρίας
30 ΩΡΕΣ
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Στερεοφωνική υποδοχή mini (ΕΙΣΟΔΟΣ), USB A (κλάση μαζικής αποθήκευσης), USB A (για φόρτιση μπαταρίας συνδεδεμένης συσκευής), Είσοδος μικροφώνου/κιθάρας(Φ 6,3 mm)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών