SRS-XP500

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μουσική

Το XP500 έχει σχεδιαστεί, ώστε οι άνθρωποι που θέλουν να διασκεδάζουν να ζουν τη ζωή τους στο μάξιμουμ. Είτε χαλαρώνετε στο σαλόνι είτε κάνετε πάρτι στον κήπο, το XP500 παρέχει υπέροχο ήχο και πολλές διασκεδαστικές λειτουργίες. Εσείς επιλέξτε μόνο τη μουσική.

Ανθεκτικότητα και φορητότητα
Διασκεδαστική λειτουργία
LIVE LIFE LOUD

Τη ζωή πρέπει να τη ζεις στο μάξιμουμ. Αυτό σημαίνει να βρίσκεσαι με φίλους, να βάζεις τη μουσική τέρμα δυνατά και να χορεύεις όλο το βράδυ με ευκρινή και πλούσιο ήχο. Με τα νέα μας ηχεία της σειράς X, μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή στο μέγιστο, να κάνετε τα πάρτι σας αξέχαστα και να ζείτε τη ζωή σας σε πλήρη ένταση.

Έτοιμοι για όλα

Για κάθε τραγούδι, κάθε στιλ και κάθε στιγμή. Το XP500 είναι σχεδιασμένο ώστε να απολαμβάνετε εκπληκτικό ήχο, όποιο στιλ μουσικής κι αν σας αρέσει. Έτσι, είτε έχετε όρεξη για χορό όλο το βράδυ με μπιτ με βαθιά μπάσα είτε θέλετε να χαλαρώσετε με κάτι απαλό μετά από μια κουραστική μέρα, το XP500 είναι εδώ για εσάς.

Δυνατός ήχος για πάρτι

Τα μπροστινά tweeter και woofer συνδυάζονται, ώστε το XP500 να παρέχει εκπληκτικό ήχο, με βαθιά και δυνατά και ευκρινή φωνητικά και καθαρό ήχο Surround. Ιδανικό τόσο για πάρτι, όσο και για να δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας.

Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ο συνδυασμός της μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit και του μπροστινού tweeter υψηλής απόδοσης προσφέρει δυνατό, πλούσιο και καθαρό ήχο που καλύπτει μεγάλο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα άτομα μπορούν να ακούν την εκπληκτική σας μουσική.

Εικονίδιο λογότυπου MEGA BASS.
Ενισχύστε τα μπάσα σας

Το MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε πραγματικά τα μπάσα. Έτσι, αν ακούτε κάτι μπιτάτο, θα απολαμβάνετε βαθύ και δυνατό ήχο μπάσων.

Εικόνα ατόμων που χορεύουν σε ζωντανή συναυλία.
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Ο ήχος της ζωντανής μουσικής έχει κάτι το μοναδικό. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείτε να αναπαράγετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα και να ζήσετε τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες ξανά και ξανά.

Βάλτε φως στη ζωή σας

Χάρη στον ολοκαίνουργιο φωτισμό περιβάλλοντος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μοτίβα φωτισμού που θα χαρίσουν μοναδική ενέργεια στα πάρτι σας ή χαλαρωτικές σκοτεινές αποχρώσεις για ένα ήσυχο βράδυ.

Υψηλή αντοχή

Το XP500 έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό και φορητό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν πηγαίνετε χωρίς να ανησυχείτε.

Η βροχή δεν σταματά πλέον τη μουσική

Προετοιμάστε το πάρτι στον κήπο σας για όλες τις περιστάσεις. Το XP500 έχει αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX4, για να μη σταματάει η μουσική ακόμη κι αν πέσουν λίγες ψιχάλες. 

Εικόνα του φορητού ηχείου σειράς Χ XP500 καταβρεγμένου με νερό, για να φανεί ότι είναι αδιάβροχο.
Εικονίδιο συμβόλου πλήρους μπαταρίας.
Περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σημαίνει περισσότερη νυχτερινή ζωή

Σε ένα καλό πάρτι, κανείς δεν θέλει να τελειώσει η μουσική. Και με 20 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο, αυτό το ηχείο θα συνεχίσει όσο αντέχεις κι εσύ.

Εικονίδιο της λειτουργίας γρήγορης φόρτισης που δείχνει ότι 10 λεπτά φόρτισης παρέχουν 80 λεπτά διάρκειας ζωής μπαταρίας.
Φορτίστε όταν βιάζεστε

Αν τύχει να βιάζεστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σας παρέχει 80 λεπτά αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης. 

Εικονίδιο του λογότυπου Battery Care, το οποίο αποτελείται από δύο χέρια γύρω από μια μπαταρία που φορτίζει.
Φροντίστε την μπαταρία σας

Η λειτουργία φροντίδας μπαταρίας σάς βοηθά να αποφύγετε την υπερφόρτιση και διατηρεί την μπαταρία σας στη βέλτιστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Εικόνα του φορητού ηχείου σειράς X XP500 με κοντινό χεριού στην άνετη λαβή.
Φορητότητα που διευκολύνει τις μετακινήσεις

Το XP500 έχει μια άνετη λαβή για εύκολη μεταφορά. Έτσι, αν έχετε συνήθως το ηχείο σας στο σπίτι, αλλά θέλετε να ακούσετε μουσική στον κήπο, απλώς σηκώστε το ηχείο και μεταφερθείτε έξω.

Τραγουδήστε με πάθος

Λατρεύετε το καραόκε; Τότε το XP500 είναι σίγουρα φτιαγμένο για εσάς. Συνδέστε το μικρόφωνό σας, διαλέξτε ένα τραγούδι και δώστε τα όλα. Και η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι. Με δύο εισόδους, μπορείτε να συνδέσετε και μια κιθάρα και να χρησιμοποιήσετε το ηχείο ως ενισχυτή.

Ταιριάζει στο στιλ σας

Με χαρακτηριστικά όπως ο εκπληκτικός ήχος σε πολλές διατάξεις, αλλά και φόρτιση του smartphone σας, το XP500 είναι και κομψό και πρακτικό. 

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Απογειώστε και το δικό σας πάρτι με την εφαρμογή Sony | Music Center και την εφαρμογή Fiestable. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διασκεδαστικές λειτουργίες, να βελτιστοποιήσετε τον ήχο σας και να έχετε εσείς τον πλήρη έλεγχο του πάρτι σας.

Λογότυπο Sony | Music Center.
Sony | Music Center 

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε μοτίβα φωτισμού και διαχειριστείτε τις συσκευές σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. 

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά με Fiestable

Αποκτήστε πρόσβαση σε διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής για πάρτι, καραόκε και πολλά άλλα.

Εικόνα ατόμων που χορεύουν σε ένα πάρτι.
Google Play

Sony | Music Center για Android

App Store

Sony | Music Center για iOS

Fiestable για Android

Fiestable για iOS

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το XP500 συνδυάζει υπέροχο ήχο με πολλές λειτουργίες για πάρτι, κάτι που το καθιστά ένα διασκεδαστικό και πολυλειτουργικό ηχείο. Με δυνατό ήχο για πάρτι από τη μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit και το μπροστινό tweeter υψηλής απόδοσης, παράγει πλούσιο, καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας. Είναι τέλειο για πάρτι σε εξωτερικό χώρο, με άφθονη διάρκεια μπαταρίας, ανθεκτικότητα στο νερό IPX4 και εύχρηστη λαβή για μετακίνηση στο επόμενο πάρτι.
  • Δυνατός ήχος για πάρτι

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Φωτισμός περιβάλλοντος

  • Αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX4

  • 20 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

Μέγεθος ηχείων
Διάμετρος μονάδας ηχείου (tweeter) 5 cm x 2, Διάμετρος μονάδας ηχείου (γούφερ) 14 cm x 2
Διάρκεια μπαταρίας
20 ΩΡΕΣ
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Στερεοφωνική υποδοχή mini (IN), USB A, είσοδος μικροφώνου (Φ 6,3 mm), είσοδος κιθάρας/μικροφώνου (Φ 6,3 mm)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών