SRS-XP700

Δυνατός ήχος για δυνατά πάρτι

Δυνατός ήχος που απλώνεται και θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας. Μπροστινά και πίσω ηχεία, για να μη χάνετε ούτε μπιτ. Βαθύς, δυνατός ήχος μπάσων και ευκρινή φωνητικά, για να ζείτε την κάθε στιγμή.

Ανθεκτικότητα και φορητότητα
Χαρακτηριστικά για έξτρα διασκεδαση
LIVE LIFE LOUD

Τη ζωή πρέπει να τη ζεις στο μάξιμουμ. Αυτό σημαίνει να βρίσκεσαι με φίλους, να βάζεις τη μουσική τέρμα δυνατά και να χορεύεις όλο το βράδυ με ευκρινή και πλούσιο ήχο. Με τα νέα μας ηχεία της σειράς X, μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή στο μέγιστο, να κάνετε τα πάρτι σας αξέχαστα και να ζείτε τη ζωή σας σε πλήρη ένταση.

Μεγαλοπρεπής ήχος που σας περιβάλλει

Στα πάρτι πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ατμόσφαιρα. Αυτό σημαίνει ότι όποιο χώρο και να επιλέξετε πρέπει να γεμίζει με δυνατό ήχο. Με τον πανκατευθυντικό ήχο πάρτι και την καινοτόμο μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit, το XP700 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να γεμίζει κάθε συνωστισμένο χώρο, είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό.

Βυθιστείτε στον ήχο

Το XP700 είναι φτιαγμένο από αρκετά ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού και πίσω tweeter υψηλής απόδοσης και μιας μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit, για πανκατευθυντικό ήχο πάρτι με δυνατά και βαθιά μπάσα και απόλυτη ευκρίνεια.

Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ο συνδυασμός της μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit με ένα μπροστινό και πίσω tweeter υψηλής απόδοσης παρέχει στο XP700 ένα εκτεταμένο προφίλ που προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας σε όλο τον χώρο σας.

Εικονίδιο του MEGA BASS.
Ενισχύστε τα μπάσα σας

Το MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε πραγματικά τα μπάσα. Έτσι, αν ακούτε κάτι μπιτάτο, θα απολαμβάνετε βαθύ και δυνατό ήχο μπάσων.

Εικόνα ατόμων που χορεύουν σε μουσική συναυλία.
Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Ο ήχος της ζωντανής μουσικής έχει κάτι το μοναδικό. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείτε να αναπαράγετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα και να ζήσετε τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες ξανά και ξανά.

Δώστε φως στις βραδιές

Χάρη στον ολοκαίνουργιο φωτισμό περιβάλλοντος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μοτίβα φωτισμού που θα χαρίσουν μοναδική ενέργεια στα πάρτι σας ή χαλαρωτικές σκοτεινές αποχρώσεις για ένα ήσυχο βράδυ.

Υψηλή αντοχή

Το XP700 έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό και φορητό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν πηγαίνετε χωρίς να ανησυχείτε.

Η βροχή δεν σταματά πλέον τη μουσική

Προετοιμάστε το πάρτι στον κήπο σας για όλες τις περιστάσεις. Το XP700 έχει αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX4, για να μη σταματάει η μουσική ακόμη κι αν πέσουν λίγες ψιχάλες.

Εικόνα του φορητού ηχείου σειράς Χ XP700 από πάνω, καταβρεγμένου με νερό, για να φανεί ότι είναι αδιάβροχο.
Εικονίδιο της λειτουργίας γρήγορης φόρτισης, που υποδεικνύει ότι μια φόρτιση 10 λεπτών είναι αρκετή για 3 ώρες αναπαραγωγής.
Περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σημαίνει περισσότερη νυχτερινή ζωή

Σε ένα καλό πάρτι, κανείς δεν θέλει να τελειώσει η μουσική. Και με 25 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο, αυτό το ηχείο θα συνεχίσει όσο αντέχεις κι εσύ.

Εικονίδιο συμβόλου πλήρους μπαταρίας.
Φορτίστε όταν βιάζεστε

Αν τύχει να βιάζεστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σας παρέχει 3 ώρες αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Εικονίδιο της λειτουργίας φροντίδας μπαταρίας, με δύο χέρια σε κάθε πλευρά μιας μπαταρίας που φορτίζει.
Φροντίστε την μπαταρία σας

Η λειτουργία φροντίδας μπαταρίας σάς βοηθά να αποφύγετε την υπερφόρτιση και διατηρεί την μπαταρία σας στη βέλτιστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Εικόνα του φορητού ηχείου σειράς X XP700 με χέρι που πιάνει την άνετη λαβή στο πίσω μέρος του ηχείου.
Φορητότητα που διευκολύνει τις μετακινήσεις

Το XP700 έχει μια άνετη λαβή για εύκολη μεταφορά. Έτσι, αν έχετε συνήθως το ηχείο σας στο σπίτι, αλλά θέλετε να ακούσετε μουσική στον κήπο, απλώς σηκώστε το ηχείο και μεταφερθείτε έξω.

Τραγουδήστε με πάθος

Λατρεύετε το καραόκε; Τότε το XP700 είναι σίγουρα φτιαγμένο για εσάς. Συνδέστε το μικρόφωνό σας, διαλέξτε ένα τραγούδι και δώστε τα όλα. Και η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι. Με δύο εισόδους, μπορείτε να συνδέσετε και μια κιθάρα και να χρησιμοποιήσετε το ηχείο ως ενισχυτή.

Ταιριάζει στο στιλ σας

Με χαρακτηριστικά όπως ο εκπληκτικός ήχος σε πολλές διατάξεις, αλλά και φόρτιση του smartphone σας, το XP700 είναι και κομψό και πρακτικό.

Ελέγξτε τα πάντα από την πίστα

Απογειώστε και το δικό σας πάρτι με την εφαρμογή Sony | Music Center και την εφαρμογή Fiestable. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διασκεδαστικές λειτουργίες, να βελτιστοποιήσετε τον ήχο σας και να έχετε εσείς τον πλήρη έλεγχο του πάρτι σας.

Εικονίδιο του λογότυπου Sony | Music Center.
Sony | Music Center 

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε μοτίβα φωτισμού και διαχειριστείτε τις συσκευές σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. 

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά με Fiestable

Αποκτήστε πρόσβαση σε διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής για πάρτι, καραόκε και πολλά άλλα.

Εικόνα ενός άντρα που χορεύει σε ένα πάρτι.
Google Play

Sony | Music Center για Android

App Store

Sony | Music Center για iOS

Fiestable για Android

Fiestable για iOS

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το XP700 είναι σχεδιασμένο ώστε να γεμίζει ολόκληρους χώρους με τον ήχο του. Με πανκατευθυντικό ήχο για πάρτι από τη μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit και το μπροστινό και πίσω tweeter υψηλής απόδοσης, παράγει πλούσιο, καθαρό ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι τέλειο για πάρτι σε εξωτερικό χώρο, με άφθονη διάρκεια μπαταρίας, ανθεκτικότητα στο νερό IPX4 και εύχρηστη λαβή για μετακίνηση στο επόμενο πάρτι.
  • Πολυδιάστατος ήχος πάρτι "Omnidirectional Party Sound"

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Φωτισμός περιβάλλοντος

  • Αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX4

  • 25 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

Μέγεθος ηχείων
Διάμετρος μονάδας ηχείου (tweeter) μπροστά 6 cm x 3 πίσω 5 cm x 1, Διάμετρος μονάδας ηχείου (γούφερ) 17 cm x 2
Διάρκεια μπαταρίας
25 ΩΡΕΣ
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Στερεοφωνική υποδοχή mini (IN), USB A, είσοδος μικροφώνου (Φ 6,3 mm), είσοδος κιθάρας(Φ 6,3 mm)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών