ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi

SRS-ZR5
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

whiteblack

Ενδεικτικά από

242,96 €

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ενισχύστε τα μπάσα με ένα γούφερ και δύο παθητικούς πομπούς 

Απολαύστε ισχυρά μπάσα από ένα ηχείο μικρού μεγέθους. Οι δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με ένα γούφερ και αντιδρούν στην κίνηση του αέρα διαμέσου του ηχείου και δημιουργούν τεχνητά χώρο στο εσωτερικό της καμπίνας του ηχείου. Αυτός ο χώρος επιτρέπει να διέρχεται περισσότερος αέρας από τα ηχεία, προσφέροντας έτσι κορυφαίας ποιότητας ήχο από ακόμη μικρότερες μονάδες, ειδικά στις χαμηλές συχνότητες. 

Ασύρματη μετάδοση ροής υψηλής ποιότητας  

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής απόδοσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης. 

Το ClearAudio+™ εμπλουτίζει τη μουσική σας 

Το Clear Audio+™ είναι μια μοναδική τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνογνωσία της Sony σε θέματα επεξεργασίας ψηφιακού σήματος. Αναπτύχθηκε μέσα από μια μακρόχρονη προσπάθεια τελειοποίησης του ήχου και προσφέρει πλούσια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας. 

Απελευθερώστε τη μουσική σας με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια

Χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μπορείτε να ακούτε μουσική σε όλο το σπίτι μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center. Σας δίνει τη δυνατότητα να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony. Με τη λειτουργία Group μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια μουσική ταυτόχρονα από πολλά ηχεία, ενώ με τη λειτουργία Single μπορείτε να ακούτε διαφορετική μουσική από πολλά ηχεία.

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. 

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη του Sony | Music Center από το smartphone ή το tablet σας και πάρτε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου, για να απολαμβάνετε εκπληκτικό, ισορροπημένο ήχο και να ελέγχετε την μετάδοση σε πολλά δωμάτια. 

Συνδέστε τις συσκευές σας με USB-A και HDMI (ARC)

Συνδέστε όλες τις αγαπημένες σας συσκευές στο ασύρματο ηχείο μέσω μιας θύρας USB, κατάλληλης για σύνδεση και ροή αρχείων MP3. Επίσης, απολαύστε συνδεσιμότητα HDMI (ARC) για οθόνες και τηλεοράσεις καθώς και αυτόματη εισαγωγή.

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Σχεδίαση Definitive Outline 

Το κομψό σχέδιο με τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στη μινιμαλιστική του τελειότητα. Το τονισμένο του περίγραμμα είναι το χαρακτηριστικό στυλ της σχεδίασης Definitive Outline.

Προδιαγραφές

Απολαύστε στο σπίτι σας τον ήχο που θέλετε, με αυτό το ευέλικτο ασύρματο ηχείο. Χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth® με ένα άγγιγμα έχετε εύκολα πρόσβαση σε όλη τη μουσική σας, ενώ η είσοδος HDMI (ARC) παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από την τηλεόρασή σας. Συνδυάστε με επιπλέον ηχεία για μετάδοση ροής σε πολλά δωμάτια, πλούσιο ήχο Surround και πανίσχυρο στερεοφωνικό ήχο.
  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® και NFC™ με ένα άγγιγμα

  • Εύκολος χειρισμός και αναπαραγωγή μουσικής από πολλά ηχεία με την εφαρμογή Sony | Music Center για κινητές συσκευές

  • Σύνδεση HDMI (ARC) σε τηλεόραση

  • Μεταδώστε μέσω ροής τη μουσική σας εύκολα με το Chromecast built-in και το Spotify Connect

  • Ηχεία 2 δρόμων και δύο παθητικοί πομποί για καθηλωτικό ήχο

Μέγεθος ηχείων
Γούφερ: διάμετρος περίπου 70 mm x 1, Τουίτερ: διάμετρος περίπου 14 mm x 1
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Ethernet, στερεοφωνική είσοδος μίνι, USB A, HDMI (ARC)
Εύρος μετάδοσης συχνότητας
20 Hz – 20.000 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Wi-Fi®
ΝΑΙ
Chromecast built-in
Ναι
Spotify Connect
ΝΑΙ

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο ρεύματος AC, Οδηγός εκκίνησης Wi-Fi®, Οδηγίες χρήσης, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον