ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi

SRS-ZR7
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: εικόνα

whiteblack

Ενδεικτικά από

373,01 €

Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες
Φορητό ασύρματο ηχείο με BLUETOOTH® και Wi-Fi: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ήχος υψηλής ανάλυσης 

Από την πηγή στο ηχείο, η Sony συνδύασε μια σειρά από τεχνολογίες για την απόλυτη εμπειρία ήχου. Ο ψηφιακός ενισχυτής και τα ειδικευμένα τουίτερ αποδίδουν και την παραμικρή λεπτομέρεια των αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να ακούτε την κάθε νότα όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Στην περίπτωση των ΜP3, το λογισμικό ψηφιακής επεξεργασίας αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής αποκαθιστώντας τις χαμένες λεπτομέρειες. 

Σύστημα 2.2 καναλιών για πανίσχυρο ήχο 

Απολαύστε δυνατό ήχο από ένα σύστημα ηχείων 2.2 καναλιών. Τα δύο ηχεία μεσαίων συχνοτήτων προσφέρουν καθαρά φωνητικά και σύνθετες μελωδίες. Τα δύο πανίσχυρα υπογούφερ συνεργάζονται με έναν παθητικό πομπό προσφέροντας ηχηρά μπάσα. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρή μουσική σε οποιαδήποτε ένταση ήχου. 

Το γούφερ και ο παθητικός πομπός ενισχύουν τα μπάσα

Απολαύστε ισχυρά μπάσα από ένα ηχείο μικρού μεγέθους. Ο παθητικός πομπός συνεργάζεται σε το υπογούφερ και αντιδρά στην κίνηση του αέρα που διέρχεται από το ηχείο, δημιουργώντας τεχνητά κενό στο εσωτερικό της καμπίνας. Αυτός ο χώρος επιτρέπει να διέρχεται περισσότερος αέρας από τα ηχεία, προσφέροντας έτσι κορυφαίας ποιότητας ήχο από ακόμη μικρότερες μονάδες, ειδικά στις χαμηλές συχνότητες. 

Το ClearAudio+™ εμπλουτίζει τη μουσική σας 

Το Clear Audio+™ είναι μια μοναδική τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνογνωσία της Sony σε θέματα επεξεργασίας ψηφιακού σήματος. Αναπτύχθηκε μέσα από μια μακρόχρονη προσπάθεια τελειοποίησης του ήχου και προσφέρει πλούσια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας. 

LDAC™: για μετάδοση περιεχομένου ήχου υψηλής ανάλυσης

Η τεχνολογία LDAC υποστηρίζει αρκετούς ρυθμούς μετάδοσης ανάλογα με το ασύρματο περιβάλλον σας. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, χάρη στο μέγιστο ρυθμό μετάδοσης: 990 kbps (περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®). Η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για όλη τη μουσική σας, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη.

Η τεχνολογία DSEE HX αποκαθιστά τα αρχεία μουσικής 

Ξεπεράστε την ποιότητα CD. Το DSEE HX χρησιμοποιεί την τεχνολογία μας DSEE, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία ήχου σε αρχεία επιπέδου ήχου υψηλής ανάλυσης. Το DSEE HX επαναφέρει τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης και παρέχει πλούσια ηχητική εμπειρία με ποιότητα στούντιο για όλη τη μουσική σας. 

Απελευθερώστε τη μουσική σας με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια

Χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μπορείτε να ακούτε μουσική σε όλο το σπίτι μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center. Σας δίνει τη δυνατότητα να ομαδοποιήσετε επιλεγμένα ηχεία και μπάρες ηχείων Sony. Με τη λειτουργία Group μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια μουσική ταυτόχρονα από πολλά ηχεία, ενώ με τη λειτουργία Single μπορείτε να ακούτε διαφορετική μουσική από πολλά ηχεία.

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. 

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center 

Πραγματοποιήστε λήψη του Sony | Music Center από το smartphone ή το tablet σας και πάρτε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου, για να απολαμβάνετε εκπληκτικό, ισορροπημένο ήχο και να ελέγχετε την μετάδοση σε πολλά δωμάτια. 

Συνδέστε τις συσκευές σας με USB-A, USB-B και HDMI (ARC)

Συνδέστε όλες τις αγαπημένες σας συσκευές στο ασύρματο ηχείο μέσω δύο τύπων θύρας USB και HDMI (ARC). Η θύρα USB-A είναι ιδανική για σύνδεση και ροή ήχου υψηλής ανάλυσης και αρχείων MP3. Η δεύτερη θύρα είναι USB-B για σύνδεση με υπολογιστή, για ψηφιακή αναπαραγωγή απευθείας από τη μουσική βιβλιοθήκη σας χωρίς απώλεια σήματος από τον υπολογιστή.

Σχεδίαση Definitive Outline 

Το κομψό σχέδιο με τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στη μινιμαλιστική του τελειότητα. Το τονισμένο του περίγραμμα είναι το χαρακτηριστικό στυλ της σχεδίασης Definitive Outline.

Προδιαγραφές

Απολαύστε κορυφαίο ήχο στο σαλόνι σας με αυτό το ασύρματο ηχείο Bluetooth®. Ακούστε ήχο υψηλής ανάλυσης από τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής με ένα άγγιγμα ή συνδέστε εύκολα το ηχείο στην τηλεόραση μέσω HDMI® (ARC). Επιπλέον, χάρη στο Sony | Music Center, μπορείτε να συγχρονίσετε ασύρματα πολλά ηχεία για ακρόαση σε πολλά δωμάτια, πλούσιο ήχο Surround και πανίσχυρο στερεοφωνικό πίσω ήχο.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Μεταδώστε μέσω ροής τη μουσική σας εύκολα με το Chromecast built-in και το Spotify Connect

  • Εύκολος χειρισμός και αναπαραγωγή μουσικής από πολλά ηχεία με την εφαρμογή Sony | Music Center για κινητές συσκευές

  • 2.2 κανάλια και δύο παθητικοί πομποί για ασυναγώνιστο ήχο

  • Σύνδεση HDMI (ARC) σε τηλεόραση με φορμά Dolby® Digital/DTS®

ΜΕΓΕΘΟΣ ΗΧΕΙΟΥ
Πλήρους φάσματος: διάμετρος περίπου 45 mm x 2, Υπογούφερ: διάμετρος περίπου 62 mm x 2
ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ
Ethernet, στερεοφωνική είσοδος μίνι, USB A, USB B, HDMI (ARC)
ΦΑΣΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
20 Hz – 20.000 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας 44,1 kHz)
WI-FI
CHROMECAST BUILT-IN
ναι
SPOTIFY CONNECT
ΝΑΙ

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος AC, Οδηγίες χρήσης, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον