Επιτοίχιο στήριγμα SU-WL850: φωτογραφίες
Επιτοίχιο στήριγμα SU-WL850: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας

Αξιοποιήστε πλήρως τον χώρο σας. Χάρη στο επιτοίχιο στήριγμα, η τηλεόραση εναρμονίζεται όμορφα με τη διακόσμηση κάθε χώρου, σαν έργο τέχνης.

Δυνατότητα περιστροφής για καλύτερη προβολή και πιο εύκολη πρόσβαση

Στερεωμένη σε τοίχο, η τηλεόραση περιστρέφεται κατά 20 μοίρες, με χρήση επιτοίχιου στηρίγματος. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γωνία της τηλεόρασής σας για τη βέλτιστη εμπειρία προβολής και για να φτάνετε εύκολα τις συνδέσεις.

Στερεώνεται στον τοίχο

Παρά τη λειτουργία περιστροφής, ο βραχίονας είναι αρκετά λεπτός ώστε να επιτρέπει στην τηλεόραση να βρίσκεται σε απόσταση μόλις 11 mm από τον τοίχο.  

Κατακόρυφη ευθυγράμμιση με μαγνητικό κλείδωμα θέσης

Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας παράλληλα με τον τοίχο. Το μαγνητικό κλείδωμα ασφαλίζει το πάνω μέρος της τηλεόρασης, ώστε να μην κλίνει προς τα εμπρός όταν η τηλεόραση είναι στερεωμένη κοντά στον τοίχο, για πιο ευχάριστη εμπειρία προβολής.

Προδιαγραφές

Κρεμάστε με ασφάλεια την τηλεόραση κοντά στον τοίχο, με τον βραχίονα υψηλής ποιότητας. Η τηλεόραση περιστρέφεται προς κάθε κατεύθυνση για βέλτιστη προβολή και εύκολη πρόσβαση στις συνδέσεις.
  • Περιστροφή έως 20°

  • Κρεμάστε την τηλεόρασή σας σε απόσταση 11 mm από τον τοίχο

  • Παρέχει εύκολη πρόσβαση στις συνδέσεις των επιτοίχιων στηριγμάτων

  • Σχεδιασμένος για ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας