ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ

Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών

NPA-MQZ1K
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: εικόνα

Ενδεικτικά από

466,20 €

Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: φωτογραφίες
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: φωτογραφίες
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: φωτογραφίες
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: φωτογραφίες
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: φωτογραφίες
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: φωτογραφίες
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: δείτε το σε δράση
Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών: δείτε το σε δράση

Χαρακτηριστικά

Στο κιτ περιλαμβάνονται δύο μπαταρίες NP-FZ100

Για παρατεταμένο χρόνο λήψης

Αυτό το τροφοδοτικό μπαταριών δέχεται τέσσερις μπαταρίες της σειράς NP-FZ100 Z και υποστηρίζει παρατεταμένο χρόνο λήψης.

Τροφοδοσία ρεύματος σε φωτογραφική μηχανή συμβατή με μπαταρία της σειράς Z ή W

Αυτό το Κιτ Τροφοδοτικού Πολλαπλών Μπαταριών μπορεί να συνδεθεί και να τροφοδοτήσει με ηλεκτρική ισχύ μια φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιεί μπαταρία της σειράς NP-FZ100 Z ή της σειράς NP-FW50 W . Αφαιρώντας το κάλυμμα της μπαταρίας της σειράς Z (εικόνα [A]), η πλακέτα ισχύος (εικόνα [B]) ταιριάζει σε φωτογραφικές μηχανές συμβατές με την μπαταρία της σειράς W.

Φορτίζει γρήγορα μπαταρίες NP-FZ100

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μπαταρίας μπορεί να φορτίσει γρήγορα έως και τέσσερις μπαταρίες της σειράς NP-FZ100 Z μέσω του τροφοδοτικού AC σε περίπου 480 λεπτά. Η κατάσταση φόρτισης επισημαίνεται με μια λυχνία LED 3 επιπέδων, με το πάτημα του κουμπιού ελέγχου «εναπομείνουσα ισχύς μπαταρίας».

Επιλογή τροφοδοσίας ρεύματος ή φόρτισης μπαταρίας

Ο διακόπτης DC OUT/CHARGE [ΕΞΟΔΟΣ DC / ΦΟΡΤΙΣΗ] που είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίνακα ελέγχου σάς επιτρέπει να επιλέγετε είτε την τροφοδοσία ρεύματος από τις μπαταρίες είτε τη φόρτιση των μπαταριών.

Εξοπλισμένο με δύο θύρες USB για ισχύ εξόδου

Ο επιλογέας φωτογραφικής μηχανής / USB ενεργοποιεί την εναλλαγή ανάμεσα στους προορισμούς εξόδου DC, επιτρέποντάς σας να επιλέξτε την παροχή ηλεκτρικής ισχύος είτε στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής είτε σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω θυρών USB.

Ρύθμιση ευελιξίας για διαφορετικές σκηνές λήψης

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μπαταρίας διαθέτει υποδοχές για τρεις βίδες, τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος της μονάδας (6 υποδοχές συνολικά), προσφέροντας τη δυνατότητα ευέλικτης διάταξης, χρησιμποιώντας μια βάση συναρμολόγησης και βίδες.

Μετατρέπεται σε μέγεθος μικρότερων διαστάσεων

Αν αφαιρέσετε το προστατευτικό μπαταρίας και τοποθετήσετε στη θέση τους τα καλύμματα των θυρών μπαταρίας, το Τροφοδοτικό Πολλαπλών Μπαταριών μετατρέπεται σε ένα μικρότερο, εύκολο στη μεταφορά τροφοδοτικό για δύο μπαταρίες.

Πληροφορίες συμβατότητας

 

Μετάβαση στη σελίδα Υποστήριξη

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις (Π × Υ × Β): Περίπου 123,4 x 67,8 x 66,2 mm (4 7/8 x 2 3/4 x 2 5/8 ίντσες)

  • Βάρος: Περ. 400 g (14,2 oz.) (Χωρίς την μπαταρία)

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας