Ήχος και εικόνα
σε τέλεια αρμονία

Απόλυτα καθηλωτική εμπειρία

Σε αντίθεση με κάθε άλλη προηγούμενη εμπειρία προβολής, η BRAVIA προσφέρει ήχο και εικόνα σε απόλυτη αρμονία. Αφήστε την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας να σας καθηλώσει, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε δυνατό ήχο που προέρχεται από το σωστό σημείο της οθόνης. Όλα αυτά συνοδεύονται από εύχρηστο φωνητικό έλεγχο και όμορφη σχεδίαση.

Απόλυτος ρεαλισμός με τη σειρά A8

Βυθιστείτε στη δράση και απολαύστε απίστευτη κινηματογραφική εμπειρία προβολής, με εντυπωσιακή ευκρίνεια, χρώμα και αντίθεση.
 

Ανώτερη αντίθεση με τη σειρά XH95

Πιο βαθιά μαύρα και φωτεινότερα ανοιχτά χρώματα συνδυάζονται για να προσφέρουν κορυφαία αντίθεση από κάθε γωνία, στην καλύτερη 4K LCD τηλεόραση της Sony.
 

Εικόνα που δείχνει πώς αναπαράγεται ο ήχος στην τηλεόραση BRAVIA
Ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου

Τα ηχεία πίσω από την οθόνη της σειράς A8 εκπέμπουν δυνατό και καθαρό ήχο από το σημείο της δράσης. Στη σειρά XH95, τα tweeter τοποθέτησης ήχου γύρω από την οθόνη ελέγχουν με ακρίβεια τη θέση του ήχου, βελτιστοποιώντας την έξοδο, για να ακούτε ήχο υψηλής ποιότητας από το σωστό σημείο στην οθόνη.

Καλώς ορίσατε σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας

Αφήστε τη σειρά Sony BRAVIA να σας καθηλώσει. Πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο απλά από ποτέ, με φωνητικό έλεγχο και άμεση πρόσβαση σε πάνω από 5000 εφαρμογές. Οι τηλεοράσεις μας επίσης συγχρονίζονται εύκολα με συσκευές οικιακής υποβοήθησης.

Εικόνα που δείχνει εφαρμογές στην τηλεόραση BRAVIA
Το σπίτι σας και η BRAVIA σε τέλεια αρμονία

Επίπεδη σχεδίαση One Slate και λιτή βάση. Μια φιλοσοφία αισθητικής που σας επιτρέπει να εστιάζετε απόλυτα σε ό,τι παρακολουθείτε, χωρίς να σας αποσπά την προσοχή η συσκευή. Ακόμα καλύτερα, χάρη στην ανώτερης σχεδίασης βάση δύο θέσεων, μπορείτε να υπερυψώσετε την τηλεόραση για να χωράει το sound bar.