Η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο με γνωστική νοημοσύνη. Μια νέα διάσταση εικόνας και ήχου.

Τι είναι η γνωστική νοημοσύνη;

Η αντίληψη που έχουμε για τον κόσμο βασίζεται σε πληροφορίες που λαμβάνουμε μέσω της όρασης και της ακοής. Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) εντοπίζει και αναλύει μεμονωμένα στοιχεία όπως χρώμα, αντίθεση και λεπτομέρεια. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αναλύει τα στοιχεία ταυτόχρονα, όπως ο εγκέφαλός μας.

Αναλύει εκατοντάδες πληροφορίες, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός μας

Για να δημιουργήσει αυτήν τη ρεαλιστική αίσθηση, ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR χωρίζει την εικόνα σε εκατοντάδες ζώνες και αναγνωρίζει τα μεμονωμένα αντικείμενα σε αυτές καλύτερα από ποτέ. Επιπλέον, μπορεί να αναλύσει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο τα εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικά στοιχεία που συνθέτουν μια εικόνα, όπως και ο δικός μας εγκέφαλος.

Εικόνες ακριβώς όπως τα μάτια μας βλέπουν τον κόσμο 
Μια διαιρεμένη εικόνα ενός παγονιού δείχνει τις ρυθμίσεις σε χρώμα, αντίθεση, ευκρίνεια και κίνηση για ισορροπία στην εικόνα
Στοιχεία σε απόλυτη αρμονία για απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες

Σε αντίθεση με μια συμβατική τηλεόραση, όπου όλα τα στοιχεία της εικόνας είναι στο ίδιο επίπεδο, η διασταυρούμενη ανάλυση των BRAVIA XR ρυθμίζει κάθε στοιχείο για μέγιστη απόδοση και συντονισμό, ώστε όλα να είναι σε αρμονία και να δείχνουν φυσικά.

Εικόνα μιας γυναίκας σε τρένο, με έμφαση στις βελτιώσεις στην εστίαση που προσφέρει η BRAVIA XR
Εστίαση που μιμείται τη λειτουργία του ανθρώπινου ματιού

Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR λειτουργούν όπως τα μάτια μας, εντοπίζοντας το κύριο σημείο εστίασης στη σκηνή και βελτιώνοντας κάθε λεπτομέρεια στο αντικείμενο, για να ξεχωρίζει με φυσικό βάθος, όπως στον πραγματικό κόσμο. 

Ένα πιο ρεαλιστικό, πιο καθηλωτικό ηχητικό περιβάλλον, όπως αυτό που ακούτε στην πραγματική ζωή
Τηλεόραση που δείχνει γυναίκα να τραγουδάει, με τα ηχητικά κύματα να βγαίνουν από το μικρόφωνο της οθόνης
Ήχος τοποθετημένος έτσι, ώστε να σας μεταφέρει στη δράση

Χάρη στην προηγμένη επεξεργασία ήχου, που μιμείται το ανθρώπινο αυτί εντοπίζοντας την προέλευση του ήχου και τοποθετώντας τον στο σωστό σημείο στην οθόνη, οι τηλεοράσεις BRAVIA XR σάς βάζουν στην καρδιά της σκηνής.

Γυναίκα βλέπει τηλεόραση από τον καναπέ της με ηχητικά κύματα να έρχονται από εικονικά ηχεία από πάνω, πίσω και μπροστά της
Μια εικονική εμπειρία ήχου με περισσότερες διαστάσεις 

Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR διαχέουν τον ήχο οριζόντια και κάθετα, προσφέροντας μια πραγματικά πολυδιάστατη εμπειρία. Αναλύουν και αναβαθμίζουν τον ήχο σε ήχο Surround 5.1.2 καναλιών, δημιουργώντας ένα αυθεντικό τρισδιάστατο ηχητικό περιβάλλον. 

Περισσότερος ενθουσιασμός και συναίσθημα μέσα από την οθόνη

Πώς μοιάζει ο κόσμος πραγματικά; Σε αυτό θέλει να απαντήσει η BRAVIA XR μέσω της "γνωστικής νοημοσύνης". Αντιλαμβάνεται πώς βλέπουμε και πώς ακούμε, για να αποδώσει μια πιο "ανθρώπινη πλευρά" στην οθόνη, προσφέροντας μια εμπειρία πιο κοντινή στην πραγματικότητα.

Μάθετε για τη φιλοσοφία πίσω από την BRAVIA XR 

Μάθετε από τη σχεδιαστική ομάδα πίσω από τις τηλεοράσεις BRAVIA XR τι ήταν αυτό που την ώθησε να δημιουργήσει έναν εντελώς νέο τύπο επεξεργαστή τηλεόρασης.

Ανακαλύψτε την έμπνευση πίσω από τη σχεδίαση της BRAVIA XR

Μάθετε από τη δημιουργική ομάδα πίσω από τη σχεδίαση της BRAVIA XR για τη μινιμαλιστική της κατασκευή με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και ενιαία σχεδίαση One Slate που προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της νέας τηλεόρασης BRAVIA XR

Μάθετε για τη φιλοσοφία πίσω από την BRAVIA XR με ενσωματωμένο Cognitive Processor XR και πώς αυτή βελτιώνει την εικόνα και τον ήχο για εμπειρία θέασης πιο ρεαλιστική από ποτέ. Δείτε συνεντεύξεις συνεργατών μας για τη συμβολή τους στο BRAVIA CORE και το Google TV.

Παρακολουθήστε μια επίδειξη της BRAVIA XR

Ανακαλύψτε την τεχνολογία της σειράς BRAVIA XR και μάθετε για τις βελτιώσεις στην εικόνα, στον ήχο και στις έξυπνες λειτουργίες, που κάνουν αυτές τις τηλεοράσεις να ξεχωρίζουν.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.