Δείτε την ομορφιά

Η διαφορά της BRAVIA®

Η επαναστατική τεχνολογία αναβάθμισης σήματος στις τελευταίες μας τηλεοράσεις ζωντανεύει ό,τι κι αν παρακολουθείτε σε εκπληκτική ποιότητα 4K. Ανακαλύψτε έναν κόσμο εφαρμογών, ταινιών και μουσικής χρησιμοποιώντας την Android TV της Sony χωρίς διακοπές και απολαύστε τα πάντα, στα πιο λεπτά μοντέλα που υπήρξαν ποτέ.

Εξερευνήστε τη σειρά

Εικόνα

Νιώστε περισσότερα και δείτε τα πάντα να ζωντανεύουν

4K Processor X1 – Ένα τσιπ αλλάζει τα δεδομένα

Ο νέος μας επεξεργαστής 4K X1 ενισχύει την αντίθεση, το χρώμα και την ευκρίνεια στο υψηλότερο επίπεδο. Η ευκρίνεια βελτιώνεται με έξυπνη αναβάθμιση σήματος και μείωση θορύβου, τα χρώματα ενισχύονται ανεξάρτητα και το δυναμικό εύρος της αντίθεσης βελτιστοποιείται καρέ-καρέ.

Βελτίωση λεπτομερειών ακριβείας

Ευκρίνεια

Η βελτίωση λεπτομερειών ακριβείας μειώνει το θόρυβο και ενισχύει τις λεπτομέρειες σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε, ανεξάρτητα από την πηγή, για πιο ευκρινή και καθαρή εικόνα.

Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Χρώμα

Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας αναλύει κάθε σκηνή και pixel, ώστε να εφαρμόζονται δυναμικά ο ιδανικός τόνος και η ιδανική απόχρωση, για πλούσια, φυσικά χρώματα.

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης

Αντίθεση

Η δυναμική βελτίωση αντίθεσης κάνει τα φωτεινά σημεία της οθόνης φωτεινότερα, ενώ χαρίζει στα σκοτεινά σημεία ακόμα πιο ρεαλιστικό και βαθύ μαύρο.

Ευκρίνεια

Δείτε κάθε λεπτομέρεια να ζωντανεύει

Ένας συναρπαστικός κόσμος με εκπληκτική ευκρίνεια

4K X-Reality PRO, με την υποστήριξη του επεξεργαστή 4K X1

Με την τεχνολογία 4K X-Reality PRO με την υποστήριξη του επεξεργαστή 4K X1, κάθε pixel αναβαθμίζεται υπέροχα. Κάθε τμήμα της εικόνας αναλύεται και αντιστοιχίζεται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, για απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια, ό,τι κι αν βλέπετε.

4K X-Reality PRO
Συμβατική τηλεόραση
4K X-Reality PRO
Τηλεόραση SONY 4K με επεξεργαστή 4K X1

Βελτιώστε και αναβαθμίστε ό,τι παρακολουθείτε

Ο αλγόριθμος Super Resolution στον επεξεργαστή 4Κ Χ1 χρησιμοποιεί την εξελισσόμενη βάση δεδομένων για να βελτιώσει κατάλληλα το περιεχόμενο Full HD και 4K και να σας προσφέρει πεντακάθαρες ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα ή ψηφιακά μέσα με ρεαλιστική ανάλυση 4Κ.

4K Processor X1 – πιο καθαρή και ευκρινής εικόνα

Ο 4K Processor X1 συνεργάζεται με το 4K X-Reality PRO για να κάνει τις εικόνες πιο ευκρινείς σε πραγματικό χρόνο, με εξελιγμένη μείωση θορύβου και βελτίωση των λεπτομερειών.

 • Επεξεργαστής 4K X1™
 • Self-Similarity
 • Flat Area Detection
 • Μείωση ψηφιακού θορύβου (DNR)
 • Noise Crusher

Τηλεοράσεις με 4K X-Reality PRO

Χρώμα

Όλα τα χρώματα που ονειρευτήκατε ποτέ

Κάθε χρώμα ζωντανεύει

Οθόνη TRILUMINOS™ με 4K Processor X1

Με πανίσχυρη επεξεργασία και δυναμικό έλεγχο χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS και ο επεξεργαστής 4K X1 αναδεικνύουν κάθε σκηνή με πλούσιες και ζωντανές κόκκινες, πράσινες και μπλε αποχρώσεις.

Με TRILUMINOS
Χωρίς TRILUMINOS
Μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων

Μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων

Όσο περισσότερα χρώματα έχετε για να ζωγραφίσετε μια εικόνα, τόσο πιο ζωντανή και πιο αληθινή γίνεται. Με τις οθόνες TRILUMINOS είναι σαν να χρησιμοποιείτε περισσότερους μαρκαδόρους απ' ό,τι με τις συμβατικές LED.

Μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων

Περισσότερα σε κάθε χρώμα

Η οθόνη TRILUMINOS ξεχωρίζει χάρη στην εκπληκτική αναπαραγωγή των δύσκολων χρωμάτων. Δείτε λεπτές σκιές και αποχρώσεις του πράσινου, του κόκκινου και του μπλε.

 • X1
 • Συμβατικός

Απόδοση χρωμάτων ακριβείας – 4K Processor X1

Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας στον 4K Processor X1 βελτιώνει και βελτιστοποιεί τα χρώματα μεμονωμένα και με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο. Ελέγχει τέλεια κάθε χρώμα για πλούσια και φυσικά αποτελέσματα, ακόμα και σε τηλεοράσεις χωρίς οθόνη TRILUMINOS.

Τηλεοράσεις με οθόνη TRILUMINOS

Αντίθεση

Αιχμαλωτίστε κάθε απόχρωση του φωτός

Εκπληκτικός οπίσθιος φωτισμός

X-tended Dynamic Range PRO με 4K Processor X1

Για πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LED, το X-tended Dynamic Range PRO ζωντανεύει κάθε σκηνή με φωτεινότερα στιγμιότυπα και βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου.

Πώς λειτουργεί το X-tended Dynamic Range PRO

Με τη χρήση ενός μοναδικού αλγόριθμου, ο οπίσθιος φωτισμός στις σκοτεινές περιοχές μειώνεται ώστε να ενισχυθούν τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας στα εμφανιζόμενα θέματα, με αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας.

Συμβατική τηλεόραση

Συνεχής φωτεινότητα σε όλη την οθόνη.

Τηλεόραση με X-tended Dynamic Range PRO

Μεταβλητή φωτεινότητα σε όλη την οθόνη για τέλεια αντίθεση, λεπτομέρειες και αποδόσεις χρωμάτων.

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης – Επεξεργαστής 4K X1

Με τη δυναμική βελτίωση αντίθεσης στον επεξεργαστή 4Κ Χ1, το εύρος της φωτεινότητας βελτιστοποιείται καρέ-καρέ. Προσαρμόζει τα επίπεδα με βάση όσα συμβαίνουν στην οθόνη, ακόμα και σε τηλεοράσεις χωρίς X-tended Dynamic Range.

ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 4K X1

TV με X-tended Dynamic Range

Υψηλό δυναμικό εύρος και όχι μόνο

Τα σήματα HDR (High Dynamic Range - Υψηλό δυναμικό εύρος) μεταφέρουν πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό,τι το σημερινό πρότυπο στην τηλεόραση και τις ταινίες, προσφέροντας μεγαλύτερη αντίθεση, περισσότερες λεπτομέρειες και ολοζώντανα χρώματα.

Τα πάντα σε 4K

Απολαύστε μόνοι σας τη μαγεία της 4Κ

Ένας κόσμος περιεχομένου 4K

Με όλο και περισσότερες εκπομπές και ταινίες να μεταδίδονται σε εκπληκτική ποιότητα 4K Ultra HD, οι τελευταίες μας τηλεοράσεις σας επιφυλάσσουν μια εκπληκτική εμπειρία προβολής.

Σχεδίαση

Πανέμορφη ακόμη και σβηστή

Στυλ αιώρησης

Σειρά X90C – η πιο λεπτή τηλεόραση 4K με στυλ αιώρησης

Η σειρά X90C έχει πάχος μόλις 4,9mm, δηλαδή λιγότερο κι από smartphone, και ενιαίες οθόνες. Βυθιστείτε σε καθηλωτικές εικόνες που μοιάζουν να αιωρούνται μπροστά στα μάτια σας, ενώ η οθόνη εξαφανίζεται.

Wedge

Σχεδίαση Wedge σειράς X93C/X94C – Τέλειο σχήμα για κάθε σκοπό

Συνδυάζοντας την αισθητική με τη λειτουργική ομορφιά, οι τηλεοράσεις με σχεδίαση Wedge εξοικονομούν χώρο, έχουν μικρότερο μέγεθος και ενσωματώνουν μεγαλύτερα ηχεία για πιο εντυπωσιακό ήχο.

Η BRAVIA® συναντά το Android TV™

Η τηλεόραση έγινε ακόμα πιο έξυπνη. Ό,τι λατρεύετε στο smartphone και στο tablet σας, μπορείτε πλέον να το απολαύσετε καλύτερα και πιο πολύ στην BRAVIA®.

 • Τρόπος ζωής
 • Χαρακτηριστικά
 • Εφαρμογές
 • Αξεσουάρ

Δείτε τις BRAVIA® με Android TV

Ήχος

Νιώστε κάθε συναίσθημα με ήχο που σας συγκινεί

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Ήχος υψηλής ανάλυσης, όπως τον ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης

Στο στούντιο ηχογράφησης και στις συναυλίες, οι αρχικές ηχογραφήσεις αποτυπώνονται σε ανώτερη ποιότητα από αυτήν ενός CD. Με τον ήχο υψηλής ανάλυσης μπορείτε να ακούσετε τους πλούσιους ήχους, ώστε να αισθάνεστε ότι η παράσταση γίνεται μπροστά σας.

Τι είναι ο ήχος υψηλής ανάλυσης;

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης στις τηλεοράσεις σειράς X93/X94 διατηρεί περισσότερες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της μετατροπής από αναλογικό σε ψηφιακό σήμα, με πολύ υψηλότερο ρυθμό bit και ανάλυση σε σχέση με CD. Το αποτέλεσμα: πιο αυθεντικός ήχος, όπως τον ήθελε ο καλλιτέχνης.

Συμβατικός ήχος
Ήχος υψηλής ανάλυσης
DSEE HX

DSEE HX

Απολαύστε μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάθε ακρόαση. Τα μοντέλα X93 και X94 διαθέτουν τεχνολογία DSEE HX, η οποία αναλύει τις πηγές ήχου και επεκτείνει τις υψηλές συχνότητες σε ποιότητα που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης.

Τελειοποιημένος ήχος με την τεχνολογία ClearAudio+

Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία γεμάτη συγκινήσεις.

Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου

Η τεχνολογία DSEE αποκαθιστά τις συχνότητες που έχουν χαθεί στη μουσική σας (ιδίως τις υψηλές), εξασφαλίζοντας φυσικό, πιο πλούσιο ήχο.

DSEE
Χωρίς ήχο Clear Phase
Κανονική τηλεόραση
Ήχος Clear Phase
Τηλεόραση με Clear Phase 

Ήχος Clear Phase

Ο ήχος Clear Phase αναλύει και δοκιμάζει την απόκριση συχνότητας του ηχείου, χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες για να ακυρώσει τις πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση. Το αποτέλεσμα; Καθαρός και φυσικός ήχος.

S-Force Surround Sound PRO

Ενώ κάποια συστήματα βελτίωσης ήχου λειτουργούν αποκλειστικά με ένα μόνο κανάλι, το S-Force Surround Sound PRO χρησιμοποιεί επεξεργασία άμεσου, πολυκάναλου ήχου για πιο ρεαλιστικό και πανίσχυρο ήχο All-Surround.

 • S-Force PRO
 • Κανονική

Δείτε τηλεοράσεις με ClearAudio+

Δείτε εκπαιδευτικά βίντεο για την τηλεόραση

Δείτε εκπαιδευτικά βίντεο για την τηλεόραση

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να την συνδέσετε με άλλο εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.