ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ

Συσκευή ανάγνωσης καρτών CFexpress Type B / XQD

MRW-G1
Συσκευή ανάγνωσης καρτών CFexpress Type B / XQD: εικόνα

Ενδεικτικά από

149,00 €

Συσκευή ανάγνωσης καρτών CFexpress Type B / XQD: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Βελτιστοποιημένη για την κάρτα μνήμης Sony CFexpress

Απολαύστε πλήρως τις κάρτες μνήμης Sony CFexpress με τη διασύνδεση USB, που καθιστά δυνατή την εξαιρετικά γρήγορη ανάγνωση, για να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Εξοικονομήστε χρόνο με πιο γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G1 υποστηρίζει τη διασύνδεση SuperSpeed USB 3.1 Gen 2. Η αντιγραφή και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε υψηλή ταχύτητα ενισχύει τη ροή εργασιών, επιτρέποντάς σας να συνεχίζετε γρήγορα το γύρισμα.  

Υποστηρίζει κάρτες μνήμης των σειρών Sony XQD G και M

Μία συσκευή ανάγνωσης καρτών είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μεταφέρετε δεδομένα από τις κάρτες μνήμης CFexpress και υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης XQD.

Μικρό, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά

Πάρτε τη MRW-G1 μαζί σας παντού. Αυτή η συσκευή ανάγνωσης USB με τροφοδοσία από δίαυλο USB χωράει άνετα σε κάθε τσέπη, θήκη ή τσάντα.

Πιο γρήγορες μεταφορές με USB Type-C και USB 3.1 Gen 2 

Για πολύ πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, συνιστάται σύνδεση σε θύρα USB Type-C σε υπολογιστή (που να υποστηρίζει Thunderbolt 3 ή USB 3.1 Gen 2). Έτοιμο για μεταφορά με καλώδιο από USB Type-C σε USB Type-C και από USB Type-C σε USB Type-A, που περιλαμβάνεται.

Προδιαγραφές

Βελτιστοποιήστε την υψηλή απόδοση των καρτών μνήμης Sony CFexpress και XQD μέσω διασύνδεσης USB. Αυτή η μικρή και εύκολη στη μεταφορά συσκευή ανάγνωσης καρτών προσφέρει γρήγορη μεταφορά δεδομένων σε υψηλή ταχύτητα σε υπολογιστή, βελτιώνοντας δραματικά τη ροή εργασιών.
  • Με τη διασύνδεση SuperSpeed USB μπορείτε να απολαύστε πλήρως την απόδοση υψηλής ταχύτητας των καρτών μνήμης Sony CFexpress

  • SuperSpeed USB 10 Gbps

  • Συμβατή με κάρτες μνήμης των σειρών Sony CFexpress Type B, Sony XQD G και M

  • Περιλαμβάνεται καλώδιο από USB Type-C σε USB Type-C και καλώδιο από USB Type-C σε USB Type-A

  • Εξαιρετικά μικρού μεγέθους και ελαφριά

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον