Εικόνα προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Βελτιστοποιημένη συσκευή για τις κάρτες CFexpress Type A της Sony

Αξιοποιήστε πλήρως τις κάρτες μνήμης CFexpress Type A και SD της Sony, χρησιμοποιώντας αυτήν τη συσκευή ανάγνωσης καρτών υψηλής ταχύτητας. Η λεπτή της σχεδίαση σε συνδυασμό με τη συνδεσιμότητα USB επιτρέπουν γρήγορη μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Υποστηρίζει κάρτες μνήμης CFexpress Type A και κάρτες μνήμης SD UHS-II/UHS-I

Μία συσκευή ανάγνωσης καρτών είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μεταφέρετε δεδομένα από κάρτες μνήμης Cfexpress Type A και κάρτες μνήμης SD.

Ταχύτερη μεταφορά μέσω USB Type-C®

Χάρη στην υποστήριξη USB 3.2 Gen 2 που διαθέτει, η συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G2 υποστηρίζει το πρωτόκολλο μεταφοράς SuperSpeed 10 Gbps μέσω συνδέσεων USB Type-C® (συνιστάται) και Type-A. Παρέχονται καλώδια υψηλής απόδοσης και για τους δύο τύπους καλωδίων, για ευρεία συμβατότητα ανάμεσα στις συσκευές.

Ευκολία στη χρήση

Για να εργάζεστε με μεγαλύτερη άνεση, το σχήμα της υποδοχής καρτών με εσοχή καθιστά πιο δύσκολη την ακούσια αφαίρεση της κάρτας και έχει ενσωματωθεί μια ένδειξη πρόσβασης LED (ανάβει όσο η κάρτα είναι τοποθετημένη, αναβοσβήνει κατά την πρόσβαση).

Μικρή και εύκολη στη μεταφορά και σχεδιασμένη για πιο αποτελεσματική επαγγελματική χρήση

Χάρη στον κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό της, η συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G2 χωρά σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα και, έτσι, είναι ιδανική για όσους δουλεύουν με αρχεία υψηλής ανάλυσης εν κινήσει. Μία μόνο σύνδεση καλωδίων αρκεί για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και για τροφοδοσία ρεύματος, παράλληλα.

Προδιαγραφές

Βελτιστοποιεί μέσω μιας διασύνδεσης USB την υψηλή απόδοση των καρτών μνήμης CFexpress Type A και SD UHS-II/UHS-I. Υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων USB 3.2 Gen 2 και παράλληλα διαθέτει λεπτή σχεδίαση που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά της, προσφέροντάς σας, έτσι, άνεση και εξαιρετικά βελτιωμένη ροή εργασίας
  • SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)

  • Συμβατότητα με κάρτες μνήμης Sony CFexpress Type A και SD UHS-II/UHS-I

  • Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδια υψηλής απόδοσης για θύρες USB Type-C® και Type-A

  • Υποδοχή με εσοχή για αποτροπή ακούσιας αφαίρεσης της κάρτας και ένδειξη LED

  • Εξαιρετικά μικρού μεγέθους και ελαφριά

Διασύνδεση
USB3.2 Gen2 x 1
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών