Συσκευή ανάγνωσης UHS-II SD/microSD σε διανομέα USB: φωτογραφίες
Συσκευή ανάγνωσης UHS-II SD/microSD σε διανομέα USB: φωτογραφίες
Συσκευή ανάγνωσης UHS-II SD/microSD σε διανομέα USB: φωτογραφίες
Συσκευή ανάγνωσης UHS-II SD/microSD σε διανομέα USB: φωτογραφίες
Συσκευή ανάγνωσης UHS-II SD/microSD σε διανομέα USB: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Η πιο γρήγορη συσκευή ανάγνωσης UHS-II SD/microSD με τους ταχύτερους χρόνους μεταφοράς

Με ταχύτητες έως 300 MB/s, η συσκευή ανάγνωσης UHS-II SD και microSD του MRW-S3 προσφέρει τον ταχύτερο τρόπο μεταφοράς και αντιγραφής φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και βίντεο, που έχουν τραβηχτεί με κάμερες με υποστήριξη UHS-II. Στο τέλος μιας μεγάλης μέρας λήψης, αυτή η δυνατότητα εξοικονομεί σημαντικό χρόνο κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της εργασίας σας, ενώ μπορείτε να ελέγξετε, να επεξεργαστείτε και να κοινοποιήσετε τις εικόνες σας πολύ πιο γρήγορα. 

Ο πιο γρήγορος διανομέας USB

Δεν υπάρχει διανομέας USB πιο γρήγορος από τον MRW-S3. Με υποστήριξη USB 3.1 Gen 2, προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς έως 1000 MB/s, για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάρτες UHS-II, όπως η σειρά SF-G, με ταχύτητες έως 300 MB/s, αλλά και άλλες συσκευές ανάγνωσης καρτών, όπως οι XQD και CFexpress. Και επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης SSD (δίσκος Solid State) με USB, για γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Σταθερή τροφοδοσία με παροχή ισχύος 100 W μέσω USB

Συμβατός με προσαρμογείς AC USB PD έως 100 W, ο MRW-S3 διασφαλίζει σταθερή και αξιόπιστη τροφοδοσία ρεύματος από συμβατό προσαρμογέα AC USB PD σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές (σε θύρα USB Type-C™ και θύρα USB Standard-A). Για τους επαγγελματίες φωτογράφους και δημιουργούς ταινιών, αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συγκεντρώνονται στη ροή εργασιών, χωρίς να ανησυχούν για ξαφνική αποσύνδεση λόγω ανεπαρκούς τροφοδοσίας ρεύματος. Συνιστάται τροφοδοτικό AC USB PD από 35 W και πάνω.

Ενδείξεις στάθμης ισχύος USB

Ο MRW-S3 έχει ενδείξεις ισχύος για τις θύρες USB-A και USB-C. Έτσι, πριν συνδέσετε τις συσκευές σας USB, θα ξέρετε αν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη ισχύς για σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση. Αν η ένδειξη LED ανάβει σταθερά, η θύρα USB είναι έτοιμη στο μέγιστο επίπεδο τροφοδοσίας. Αν η ένδειξη LED αναβοσβήνει, σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή ισχύς για συμβατικές συσκευές USB, αλλά όχι για συσκευή με υψηλή κατανάλωση ρεύματος. Και αν η ένδειξη LED είναι σβηστή, μπορείτε να συνδέσετε μόνο αυτοτροφοδοτούμενες συσκευές USB.

Αποσπώμενο καλώδιο USB-C σε USB-C

Οι διανομείς USB με σταθερό καλώδιο USB-C είναι άβολοι στη μεταφορά και, επιπλέον, το σημείο επαφής του καλωδίου με το σώμα μπορεί να φθαρεί με τη χρήση. Έτσι, ο MRW-S3 διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο από USB-C σε USB-C, ελαχιστοποιώντας τη φθορά λόγω χρήσης και προσφέροντας εύκολη αποθήκευση του διανομέα USB, σε μικρό χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Αυτό το μικρού μήκους καλώδιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κανονική σύνδεση συσκευών με USB 3.1 Gen 2 ή ως καλώδιο σύνδεσης για προσαρμογέα AC USB PD έως 100 W, χάρη στο ενσωματωμένο eMarker.

Έξοδος HDMI με δυνατότητα 4K 30 fps 

Το laptop ή το PC σας δεν διαθέτει έξοδο HDMI; Κανένα πρόβλημα. Ο MRW-S3 περιλαμβάνει έξοδο HDMI με δυνατότητα εξόδου 4K 30 fps, για να ελέγχετε και να επεξεργάζεστε την εργασία σας σε τηλεόραση ή οθόνη γρήγορα και εύκολα. Και για laptop με λίγες θύρες, δεν χρειάζεται επιπλέον dongle, αφήνοντας ελεύθερη μία παραπάνω χρήσιμη θύρα USB-C.

Κομψό και ανθεκτικό σώμα αλουμινίου με κυματοειδή επιφάνεια

Το ανθεκτικό φινίρισμα από επεξεργασμένο αλουμίνιο ελαχιστοποιεί τις γρατσουνιές και τις δαχτυλιές. Ταυτόχρονα, η ανάγλυφη κυματοειδής επιφάνεια προσφέρει σταθερό κράτημα, για πιο εύκολο χειρισμό κατά τη συχνή σύνδεση και αποσύνδεση συσκευών και καλωδίων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μικρό και ελαφρύ

Το MRW-S3 έχει διαστάσεις μόνο 118,7 x 50,3 x 14 mm και βάρος μόνο 95 g, για εύκολη μεταφορά σε εξωτερικές λήψεις.

Προδιαγραφές

Η συσκευή ανάγνωσης MRW-S3 UHS-II SD/microSD σε διανομέα USB αποτελεί βασικό εξοπλισμό για φωτογράφους και δημιουργούς ταινιών για πιο αποτελεσματική ροή εργασιών, με υψηλή ταχύτητα, αξιοπιστία και σταθερότητα. Ο διανομέας έχει έξοδο 4K HDMI και γρήγορο φορτιστή smartphone, και είναι συμβατός με MacBook και laptop με Windows. Οι απαράμιλλες ταχύτητες μεταφοράς επιτυγχάνουν τα 1000 MB/s (σύνδεση USB 3.1 Gen 2) και υποστήριξη πλήρους ταχύτητας για κάρτα μνήμης UHS-II SD (έως 300 MB/s).
  • Με υποστήριξη USB 3.1 Gen 2, με δυνατότητα πραγματικής ταχύτητας μεταφοράς έως 1000 MB/s

  • Συσκευή ανάγνωσης κάρτας UHS-II SD και microSD έως και 300 MB/s

  • Είσοδος USB PD έως 100 W με ενδείξεις επιπέδων ισχύος USB, για σταθερή και ορατή διαχείριση ισχύος

  • Έξοδος HDMI (έως 4K)

  • Λεπτό για εύκολη μεταφορά, με αποσπώμενο καλώδιο USB-C σε USB-C, που ελαχιστοποιεί τη φθορά λόγω χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον