ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΜΕΡΑΣ

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

CCB-WD1

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
Περίπου Π 59,00 mm X Υ 40,5 mm X Β 29,8mm (2 3/8 ίντσες X 1 5/8 ίντσες X 1 3/16 ίντσες)
Βάρος
Περίπου 90 g (3,2 oz) (μόνο η κύρια μονάδα)

Ισχύς

Πηγή ισχύος
DC 5,0 V, 1500 mA (παρεχόμενο τροφοδοτικό AC)

Διασύνδεση

Είσοδος / έξοδος
Υποδοχή Multi/Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), Τερματικό LAN

Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας
0℃ έως +40℃ (32°F έως 104°F)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Τροφοδοτικό AC AC-UUE12 (1)
  • Καλώδιο micro USB (1)
  • Προστατευτικό καλωδίων (1)
  • Καλώδιο σύνδεσης πολλαπλών τερματικών (2) (0,4 m/2,0 m, 1,31 ft/6,56 ft)
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Ανοίγουμε νέες δυνατότητες στη χρήση πολλαπλών καμερών

Συνδέστε κάθε Πλαίσιο ελέγχου κάμερας και κάμερα, αλλά και πολλαπλά ζευγάρια Καμερών και Πλαισίων, με τον υπολογιστή σας μέσω κόμβου μεταγωγής Ethernet και απολαύστε ισχυρό έλεγχο πολλαπλών καμερών. Ελέγξτε ζωντανά την προεπισκόπηση και απολαύστε γρήγορη μεταφορά αρχείων στον υπολογιστή, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της κάμερας και τις λειτουργίες λήψης και απολαύστε έλεγχο καταγραφής για στατικές εικόνες και βίντεο. Επιλέξτε λειτουργία ξεχωριστών ή πολλαπλών καμερών και αλλάξτε τις ρυθμίσεις.

Αξιοποίηση δικτύου IP για ευελιξία συστήματος

Εκχωρήστε μια διεύθυνση IP σε κάθε Πλαίσιο ελέγχου κάμερας και ελέγξτε τις κάμερες που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Με την ενσύρματη σύνδεση LAN μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα αρχεία εικόνας στον υπολογιστή σας, για προβολή και διαχείριση όποτε το χρειάζεστε. Έτσι, απολαμβάνετε ενισχυμένη ευελιξία και ακρίβεια στις λήψεις με πολλαπλές κάμερες και τη διαχείριση εικόνας.

Υποστήριξη συγχρονισμού βίντεο με ακρίβεια

Συγχρονισμός βίντεο με ακρίβεια καρέ-καρέ στη λήψη ταινιών με πολλαπλές κάμερες. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα πρακτική στις εξελιγμένες κινηματογραφικές παραγωγές, όταν για παράδειγμα ενώνετε λήψεις βίντεο που προέρχονται από πολλαπλές κάμερες σε μία ταινία 360°.

Αποδοτική κεντρική διαχείριση δεδομένων εικόνας

Η γρήγορη διασύνδεση δικτύου σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εικόνες από την κάρτα της κάμερας απευθείας στον υπολογιστή, αμέσως μετά τη λήψη. Η δυνατότητα εκχώρησης καμερών και ονομασίας αρχείων διευκολύνει τη διαχείριση δεδομένων, ακόμη και σε λήψεις από πολλαπλές κάμερες, για να αποφεύγετε τυχαίες διαγραφές.

Διακριτικό, αλλά ανεκτίμητο

Το Πλαίσιο ελέγχου κάμερας είναι σχεδιασμένο για να έχει μικρό μέγεθος, με ίδιες διαστάσεις όπως το σώμα της RX0. Με διακριτική εμφάνιση και διαστάσεις είναι σχεδόν αόρατο σε πολλές λήψεις, γεγονός που το κάνει ιδανικό για περιπτώσεις όπου ένα ογκώδες σύστημα κάμερας θα προκαλούσε προβλήματα.

Συνδέστε κάθε ζευγάρι Κάμερας και Πλαισίου, για τροφοδοσία, προεπισκόπηση και έλεγχο

Συνδέστε το καλώδιο USB MULTI ανάμεσα στο Πλαίσιο ελέγχου κάμερας και την κάμερά σας, για έλεγχο, προεπισκόπηση και μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC ή τη φορητή μπαταρία USB για πρακτική τροφοδοσία σε ένα Πλαίσιο και μια συνδεδεμένη κάμερα, μέσω της ίδιας σύνδεσης με USB MULTI.

Παρεχόμενο προστατευτικό καλωδίων

Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο προστατευτικό καλωδίων για σίγουρη σύνδεση των τριών απαιτούμενων καλωδίων —σύνδεση κάμερας με USB MULTI, τροφοδοσία ρεύματος με Micro USB και υποδοχή Ethernet. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος λήψης με πολλαπλές κάμερες.