ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ LENS-STYLE DSC-QX30 ΜΕ ΟΠΤΙΚΟ ΖΟΥΜ 30x

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

DSC-QX30

Ενδεικτικά από

299,00 €

Αισθητήρας

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,3'' (7,82 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
20,4 MP

Φακός

Τύπος φακών
Φακός Sony G
Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα)
F3,5 (W) - 6,3 (T)
Εστιακή απόσταση
f=4,3-129 mm
Εύρος εστίασης (από το μπροστινό μέρος του φακού)
5 cm - άπειρο (W), 2 m - άπειρο (T)
Οπτικό ζουμ
30x
Ζουμ ευκρινούς εικόνας (στατική εικόνα)
Φωτογραφία: 20M περίπου 60x / 10M περίπου 85x / 5M περίπου 120x / 0,3M περίπου 486x / 15M (16:9) περίπου 60x / 2M (16:9) περίπου 162x Ταινία: Περίπου 60x

Οθόνη

Τύπος οθόνης
LCD τμημάτων

Φωτογραφική μηχανή

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας
BIONZ X™
STEADYSHOT (ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)
Οπτικό
Λειτουργία εστίασης
Αυτόματη εστίαση μίας λήψης, αυτόματη εστίαση αφής
Λειτουργία φωτομέτρησης
Πολλαπλών μοτίβων
Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
ISO 80-12800
Λειτουργίες ισορροπίας λευκού
Αυτόματο, Φως ημέρας, Συννεφιά, Λάμπα φθορισμού: Ψυχρό λευκό / Λευκό φως ημέρας / Φως ημέρας, Λάμπα πυρακτώσεως
Ταχύτητα κλείστρου
iAuto (1/1600-4) / Αυτόματο πρόγραμμα (1/1600-1) / Προτεραιότητα διαφράγματος (1/1600-8) / Προτεραιότητα κλείστρου (1/1600-30)
Λειτουργία λήψης
Superior Auto, Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση, Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Λειτουργία ταινίας
Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) (με μέγ. pixel εγγραφής)
10 fps (για έως και 10 λήψεις)
Αυτόματος χρονοδιακόπτης
10 δευτ. /2 δευτ.

Εγγραφή

Συμβατά μέσα εγγραφής
Memory Stick Micro™, Memory Stick Micro™ (Mark 2), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC
Φορμά εγγραφής
Φωτογραφίες: συμμόρφωση με JPEG (DCF, Exif, MPF Baseline)
Λειτουργία εγγραφής ταινίας (NTSC)
MP4 (έως και 1.920 x 1.080/60 fps)
Ανάλυση φωτογραφίας
Λειτουργία 3:2: 18M (5.184×3.456) / 8.9M (3.648×2.432) / 4,5M (2.592×1.728), Λειτουργία 4:3: 20M (5.184×3.888) / 10M (3.648×2.736) / 5M (2.592×1.944) /0,3M (640x480), Λειτουργία 16:9: 15M (5.184×2.920) / 7,5M (3.648×2.056) / 2,1M (1.920×1.080), Λειτουργία 1:1: 15M (3.888×3.888) / 7,5M (2.736×2.736) / 3,7M (1.920×1.920)
Ανάλυση ταινιών
MP4: 28M PS (1.920x1080/60 fps)/ 16M HQ (1.920x1080/30fps)

Διασύνδεση

Τερματικά εισόδου και εξόδου
USB υψηλής ταχύτητας (USB 2.0), Υποδοχή Multi/Micro USB
Συνδεσιμότητα Wi-Fi®
Wi-Fi®, Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα

Ισχύς

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) (CIPA) 
Έως και 200 λήψεις / 100 λεπτά
Παρεχόμενη μπαταρία
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BN

Άλλα

Λειτουργίες λήψης
Ανίχνευση προσώπου

Μέγεθος και βάρος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β) (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)
68,4 x 65,1 x 57,6 mm
ΒΑΡΟΣ (ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ CIPA)
178 g (μόνο σώμα), 193 g (με μπαταρία και πολυμέσα)

Στο κουτί

Λογισμικό
PlayMemories Home

Επιλογές χρωμάτων

black

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BN
  • Καλώδιο micro USB
  • Λουρί καρπού
  • Σύνδεση σε smartphone
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
  • Οδηγός αναφοράς
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Οπτικό ζουμ 30x/ζουμ ευκρινούς εικόνας 60x για απίστευτα κοντινές λήψεις

Αποτυπώστε τα πάντα, από ευρεία τοπία μέχρι απομακρυσμένα θέματα, χάρη στο πανίσχυρο εύρος ζουμ 24 mm* έως 720 mm. Η λειτουργία ζουμ ευκρινούς εικόνας 60x της μηχανής διπλασιάζει ψηφιακά τη μεγέθυνση του οπτικού φακού χωρίς να μειώνεται ο αριθμός των pixel, ώστε να μπορείτε να αποτυπώνετε ομαλές, λεπτομερείς λήψεις σε οποιαδήποτε απόσταση.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Αυτόματη εστίαση και συνεχής λήψη

Τραβήξτε πεντακάθαρες φωτογραφίες, πάντα σε εστίαση. Η αυτόματη εστίαση (AF) προσαρμόζει αυτόματα το μέγεθος του καρέ στόχου με βάση τα χαρακτηριστικά του θέματος και έτσι έχετε λήψη με εστίαση, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Η μηχανή Lens-Style προσφέρει επίσης συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 10 fps και λεπτομερείς εικόνες 20 MP, ακόμη και αν η δράση είναι γρήγορη.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Optical SteadyShot διατηρεί την εικόνα σταθερή, ακόμα και όταν τα χέρια σας τρέμουν. Το SteadyShot αντισταθμίζει την αστάθεια των χεριών που μπορεί να προκαλέσει θόλωση και παραμόρφωση, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιλέξτε Ενεργή λειτουργία SteadyShot για λήψη ταινίας με ευκρινή εικόνα που δεν θολώνει.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Full HD 60p - ομορφιά σε κίνηση

Διατηρήστε την ομαλότητα και την ευκρίνεια των λήψεών σας, ακόμη και κατά την περιστροφή και τη λήψη κινούμενων θεμάτων, για εγγραφή ταινιών σε 60p στην πλήρη ανάλυση της φωτογραφικής μηχανής.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Αισθητήρας Exmor R® CMOS 20,4 MP για λεπτομερείς εικόνες

Αναδείξτε τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας – ακόμη και κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας Exmor R® CMOS με οπίσθιο φωτισμό διαθέτει ευρεία περιοχή λήψης, για περισσότερο φως και περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε καρέ. Αποτυπώστε τη σκηνή με λεπτομέρεια υψηλής ανάλυσης 20,4 MP για πανέμορφες εικόνες κάθε φορά.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Sony, αναπαράγει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι, μέσω επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το LSI (ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας) εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, το BIONZ X προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και πιο χαμηλό θόρυβο, είτε αποτυπώνετε φωτογραφίες είτε ταινίες.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Φακός G της Sony για εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης

Ο φακός G της Sony έχει βελτιστοποιηθεί για να συμπληρώνει τέλεια τους προηγμένους αισθητήρες εικόνας και την τεχνολογία επεξεργασίας αυτής της φωτογραφικής μηχανής Lens-Style. Έχετε τη δυνατότητα να επιτυγχάνετε κορυφαία ποιότητα εικόνας στις περιοχές με εστίαση, καθώς και εκπληκτικά φόντα με αποεστίαση φόντου (bokeh).

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Με το Wi-Fi® απολαμβάνετε ασύρματη ελευθερία

Μεταφέρετε εύκολα ταινίες και πολλά περισσότερα από τη φωτογραφική μηχανή σας στο Android ή iOS smartphone ή tablet που διαθέτετε, με απλή σύνδεση μέσω Wi-Fi®. Στη συνέχεια, στείλτε γρήγορα τα βίντεό σας στις αγαπημένες σας διαδικτυακές τοποθεσίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς σας να μπορούν να απολαμβάνουν τη δράση.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Έξυπνος χειρισμός με το Imaging Edge Mobile

Μετατρέψτε το smartphone ή το tablet σας σε τηλεχειριστήριο και απολαύστε εύκολο χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής, χάρη στο Imaging Edge Mobile. Το καθαρό περιβάλλον χρήσης σάς προσφέρει απλό χειρισμό με ένα χέρι όλων των ρυθμίσεων της μηχανής, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης, της απελευθέρωσης κλείστρου και του ζουμ, καθιστώντας το ιδανικό για ομαδικές φωτογραφίες.

Μάθετε περισσότερα

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Πετύχετε μια διαφορετική οπτική γωνία με την τοποθέτηση του ευέλικτου φακού

Απολαύστε τη λήψη φωτογραφιών από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Τοποθετήστε τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style σε σημεία που ήταν δύσκολο στο παρελθόν και κατόπιν πάρτε τον έλεγχο και χειριστείτε το ζουμ, τη σύνθεση και τη λήψη χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας. Εξασφαλίστε το σταθερό κράτημα για ευέλικτες λήψεις με τη βοήθεια του προαιρετικού κιτ λήψης ελεύθερης γωνίας (ADP-FSK1).

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Προσαρμόστε τη φωτογραφική μηχανή στο smartphone/tablet

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το smartphone ή το tablet σας σε φωτογραφική μηχανή υψηλής απόδοσης: Απλώς προσαρμόστε τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style στην κινητή σας συσκευή και ξεκινήστε τις λήψεις. Μόλις τοποθετηθεί, η συσκευή σας γίνεται το σώμα της φωτογραφικής μηχανής: Χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής για να αποτυπώσετε λήψεις, να ρετουσάρετε εικόνες, ακόμη και να μοιραστείτε φωτογραφίες με τους φίλους και τους συγγενείς σας στο Facebook® και το Twitter™.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Εύκολη αποθήκευση, μεταφορά και κοινή χρήση

Δεν θα ανησυχήσετε ποτέ μήπως χάσετε τις λήψεις σας. Οι φωτογραφίες σας αποθηκεύονται αυτόματα τόσο στη φωτογραφική μηχανή Lens-Style όσο και στο smartphone ή το tablet σας κατά τη λήψη τους. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile για την εξαγωγή φωτογραφιών από τη φωτογραφική σας μηχανή στο smartphone ή στο tablet που διαθέτετε μέσω Wi-Fi. Από εκεί, μπορείτε ελεύθερα να τις οργανώνετε, να τις επεξεργάζεστε και να κάνετε κοινή χρήση τους με τους φίλους και τους συγγενείς σας ή να τις στείλετε στην αγαπημένη σας τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης και να τις μοιραστείτε με όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Η λειτουργία Superior Auto γνωρίζει τι τραβάτε

Καμία λήψη δεν αποτελεί πρόκληση. Η λειτουργία Superior Auto αναγνωρίζει αυτόματα διάφορους τύπους περιβαλλόντων και προσαρμόζει αναλόγως τις ρυθμίσεις της μηχανής για τη βελτιστοποίηση κάθε λήψης. Η μηχανή σας θα ενεργοποιεί λειτουργίες όπως η συνεχής λήψη και η αυτόματη λειτουργία HDR σε δύσκολες συνθήκες, για να μπορείτε να αποτυπώνετε με ευκολία τη λήψη.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Τοποθέτηση σε τρίποδο για ευέλικτη λήψη

Τραβήξτε λήψεις με μεγάλη έκθεση και εντυπωσιακά τοπία με απόλυτη σιγουριά. Απλώς τοποθετήστε τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style σε τρίποδο και αποκτήστε μεγαλύτερη σταθερότητα από όταν κρατάτε τη μηχανή με το χέρι. Δύσκολο έδαφος, φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ομαδικές φωτογραφίες; Κανένα πρόβλημα. Όταν συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή Lens-Style σε ένα τρίποδο, γίνονται παιχνιδάκι.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Δείτε τις φωτογραφίες σας στο χρώμα TRILUMINOS™

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με πλούσια, φυσικά χρώματα κατά την κοινή χρήση τους στη μεγάλη οθόνη. Αυτή η φωτογραφική μηχανή Lens-Style υποστηρίζει την τεχνολογία χρώματος TRILUMINOS της Sony. Δείτε τις αγαπημένες σας λήψεις σε ρεαλιστικά χρώματα κατά την προβολή τους σε τηλεόραση με οθόνη TRILUMINOS. Χάρη στο μεγάλο εύρος χρωμάτων, οι αποχρώσεις του κόκκινου, του θαλασσί και του σμαραγδένιου πράσινου εμφανίζονται με εκπληκτικό τρόπο για ζωντανά τοπία. Επίσης, τα πρόσωπα δείχνουν καλύτερα, χάρη στη φυσική αναπαραγωγή των τόνων του δέρματος.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Τηλεχειριστήριο άμεσης προβολής 2 (αξεσουάρ) για έλεγχο πολλών μηχανών

Ελέγξτε έως πέντε μηχανές με το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Live View. Ελέγξτε τις γωνίες προβολής ρίχνοντας μια ματιά στην έγχρωμη οθόνη που στερεώνεται στον καρπό σας, ξεκινήστε/διακόψτε την καταγραφή στις πέντε μηχανές ταυτόχρονα και αλλάξτε παράλληλα τις ρυθμίσεις σε όλες τις μονάδες. Δεν χρειάζονται καλώδια, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi®.

Φωτογραφική μηχανή Lens-Style DSC-QX30 με οπτικό ζουμ 30x: εικόνα

Πολλές αναλογίες πλευρών οθόνης για ευέλικτη λήψη

Δημιουργήστε φωτογραφίες που ξεχωρίζουν από το πλήθος με μια ποικιλία διαφορετικών αναλογιών εικόνας. Επιλέξτε από τα συμβατικά σχήματα ψηφιακών φωτογραφιών, όπως 3:2 και 4:3, καθώς και την ευρεία οθόνη 16:9 ή το τετράγωνο, ώστε οι φωτογραφίες να είναι ακριβώς όπως θέλετε.