RX10 Ⅱ

Επαγγελματικό στυλ και ταχύτητα.

Η νέα μηχανή ζουμ RX10 II έχει επαγγελματικό στυλ και αισθητήρα Stacked CMOS τύπου 1.0 με προσαρτημένη μνήμη, για να εξερευνήσετε τα βασίλεια της φαντασίας σε ταινίες 4K και στατικές εικόνες.

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.

Ενισχύστε τη μηχανή σας και αυξήστε ακόμη περισσότερο την ευκολία λήψης.

Ζουμ σε άγνωστους κόσμους.

Δώστε νέα πνοή στη φαντασία σας με απόλυτο ρεαλισμό 4K .

Η αναγνωρισμένη φωτογραφική μηχανή RX10 II της Sony προσφέρει μεγάλο ζουμ και περιλαμβάνει μια σημαντική εξέλιξη στις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και ταινίας: τον πρώτο αισθητήρα εικόνας Stacked CMOS τύπου 1.0 με προσαρτημένη μνήμη στον κόσμο. Δημιουργήστε εντυπωσιακές ταινίες 4K, με εξαιρετικά αργή κίνηση έως 40x, θεαματικές στατικές εικόνες και πολλά περισσότερα. Χρησιμοποιήστε το ζουμ και βυθιστείτε στον υπέροχο νέο κόσμο της φωτογράφισης με απόλυτο ρεαλισμό.

Ο κόσμος των λήψεων κορυφαίας ταχύτητας

Καλώς ορίσατε στον εκπληκτικό νέο κόσμο των λήψεων με κορυφαία ταχύτητα. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εξαιρετικά αργής κίνησης, που χρησιμοποιούνταν κυρίως στις επαγγελματικές μηχανές στο παρελθόν. Τραβήξτε συναρπαστικές εικόνες με γρήγορη δράση χωρίς παραμόρφωση. Γνωρίστε την ελευθερία της λήψης σε συνθήκες έντονου φωτισμού όπως ποτέ πριν. Μπείτε στα κρυμμένα βασίλεια της φαντασίας με λήψη στα 1/32000 δευτ. Τα θαύματα σας περιμένουν!

Sony l Συλλογή φωτογραφιών
Δείτε περισσότερα δείγματα φωτογραφιών
Αισθητήρας Stacked CMOS τύπου 1.0 με τσιπ DRAM
Εγγραφή 4K υψηλής ακρίβειας

Εντυπωσιάστε το κοινό σας, καταπλήξτε τον εαυτό σας.

Απολαύστε εγγραφή υψηλής ακρίβειας 4K με ελάχιστη παραμόρφωση, για ρεαλιστικές ταινίες. Ο επαγγελματικός κωδικοποιητής XAVC S εξασφαλίζει λήψεις με εγγραφή υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit, ενώ η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση προσφέρει υψηλή ανάλυση, για ρεαλιστικές ταινίες με λεπτομέρεια και καθαρότητα που ξεπερνά την ανθρώπινη όραση.

Λήψη με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα
Λήψη με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα

Ένας θαυμαστός κόσμος με λήψη στα 1/32000 δευτ.

Το ταχύτατο κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με έως 1/32000 δευτ. επιτρέπει τη λήψη εικόνων με εξαιρετικά γρήγορη κίνηση, χωρίς την παραμόρφωση εικόνας που προκαλείται από το κυλιόμενο κλείστρο.

Φωτογραφίστε ελεύθερα σε εξαιρετικά έντονο φωτισμό.

Κλείστρο με εξαιρετική υψηλή ταχύτητα 1/32000 δευτ.

Το ταχύτατο κλείστρο κατά της παραμόρφωσης επιτρέπει τη λήψη σε μεγάλο εύρος συνθηκών έως EV19. Τραβήξτε φωτογραφίες σε συνθήκες πολύ έντονου φωτισμού, ακόμη και με αποεστιασμένο φόντο.

Φωτογραφίστε ελεύθερα σε εξαιρετικά έντονο φωτισμό.
1/2000 δευτ.
Φωτογραφίστε ελεύθερα σε εξαιρετικά έντονο φωτισμό.
1/32000 δευτ.
Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση έως 0,09 δευτ.
Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση έως 0,09 δευτ.

Ταχύτατη απόκριση υψηλής ακρίβειας για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Η RX10 II διαθέτει τη λειτουργία γρήγορης, έξυπνης αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας. Η βελτιστοποιημένη και αποτελεσματική αντιστοίχιση μεταξύ του φακού και του ελεγκτή του επιτυγχάνει πιο γρήγορη απόκριση.

Φαντασία πέρα από τα όρια

Έντονη προοπτική για τη φωτογραφική σας έκφραση.

Σε κάθε σκηνή και κάθε λήψη, μπορείτε να απολαμβάνετε την ευκρίνεια που προσφέρει ένας ισχυρός φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* με σταθερό διάφραγμα F2.8 σε όλο το εύρος του ζουμ. Η εξαιρετική καθαρότητα του φακού μεταμορφώνει τις εικόνες σας σε έργα τέχνης.

Φωτεινές και καθαρές ενδείξεις με μεγαλύτερη ακρίβεια
Φωτεινές και καθαρές ενδείξεις με μεγαλύτερη ακρίβεια

Απαραίτητη δυνατότητα για τους λάτρεις της φωτογραφίας

Το υψηλής αντίθεσης εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™ έχει εντυπωσιακή ανάλυση που ισοδυναμεί με 2359k κουκκίδες. Χάρη στην εξαιρετική ορατότητα σε όλο το εύρος του κάδρου, μπορείτε να επικεντρώνεστε εύκολα στη λήψη των θεμάτων.

Συμβατικό στυλ με εξελιγμένες δυνατότητες.

Σχεδιασμένη για τους επαγγελματίες και τους φίλους της φωτογραφίας.

Βασιστείτε στον παραδοσιακό έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου, όπως ο δακτύλιος ελέγχου με χειροκίνητη λειτουργία. Απολαύστε έξυπνα χαρακτηριστικά στο σώμα, όπως η σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία. Η RX10 II συνδυάζει τις αναμενόμενες με τις πρωτοποριακές δυνατότητες, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες σας.

Αναβαθμίσεις με δυνατότητα λήψης

Οι εφαρμογές PlayMemories Camera Apps κάνουν τη μηχανή σας πιο έξυπνη.

Επωφεληθείτε από την ευχρηστία που προσφέρουν βασικές εφαρμογές όπως η Smart Remote Control, η επεξεργασία και τα πρόσθετα εφέ και συνεργαστείτε με σύνδεση Wi-Fi®/NFC™.

*Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Αναβαθμίσεις με δυνατότητα λήψης
Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™
Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο έλεγχο λήψης, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Capture One (for Sony)
Capture One for Sony

Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε εμφάνιση RAW, εύκολη διαχείριση και πανίσχυρη επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony) αυξάνετε τις δυνατότητες επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά. 

Εικόνα
Imaging Edge™ Webcam

Με την εφαρμογή Imaging Edge™ Webcam, η μηχανή Sony γίνεται webcam υψηλής ποιότητας και ευρείας συμβατότητας, για εντυπωσιακές ζωντανές μεταδόσεις και τηλεδιασκέψεις.

iMovie
Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η RX10 II είναι σχεδιασμένη για τους λάτρεις της φωτογραφίας που βρίσκονται συχνά εν κινήσει, καθώς διαθέτει το νέο αισθητήρα Stacked CMOS με προσαρτημένη μνήμη που εξασφαλίζει ανάλυση 4K, κλείστρο με εξαιρετική υψηλή ταχύτητα 1/32000, πολύ αργή κίνηση και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Όπως και η RX10, η μηχανή διαθέτει φακό μεγάλου διαφράγματος, εκτεταμένο ζουμ και άλλες σημαντικές δυνατότητες.
  • Αισθητήρας εικόνας Stacked CMOS τύπου 1.0 με 20.2 MP και τσιπ DRAM

  • Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200mm με διάφραγμα 2.8

  • Επεξεργαστής BIONZ X για κορυφαία λεπτομέρεια και μείωση θορύβου

  • Ανάλυση Ultra HD 4K, – Λεπτομέρεια 4 φορές μεγαλύτερη από το Full HD

  • Εξαιρετικά αργή κίνηση έως 40x

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
20,2 MP
Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
Αυτόματη λειτουργία: (ISO 100-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο / κατώτερο όριο), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (δυνατότητα επέκτασης έως ISO64/80), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματο (ISO 100-12800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50, Τροφοδοτικό AC (AC-UB10C/UB10D), Καλώδιο micro USB, Ιμάντας ώμου,Κάλυμμα φακού, Κάλυμμα υποδοχής, Θήκη φακού, Κάλυμμα προσοφθαλμίου, Εγχειρίδιο χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών