RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες
RX10 II με φακό 24–200m F2.8: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Αισθητήρας Exmor RS® CMOS τύπου 1.0 με 20,2 MP (ενεργά)

Ο πρώτος αισθητήρας εικόνας Stacked CMOS τύπου 1.0 με τσιπ DRAM στον κόσμο εξασφαλίζει εξαιρετικά αργή κίνηση έως 40x και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα κλείστρου έως 1/32000 πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη. Το εκτεταμένο κύκλωμα διαθέτει μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας σήματος και τουλάχιστον πενταπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μετατρέπουν το φως που αιχμαλωτίζει ο αισθητήρας τους σε ψηφιακές εικόνες. Επειδή το σύστημα που κάνει αυτήν τη μετατροπή είναι εξίσου σημαντικό με το φακό και τον αισθητήρα, η RX10 II διαθέτει τον επεξεργαστή υψηλής ταχύτητας BIONZ™ X για να σας προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πλουσιότερες αποχρώσεις και χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λήψη φωτογραφιών και ταινιών.

Φωτεινός φακός ζουμ ZEISS® Vario-Sonnar® T* F2.8

Ο φακός ζουμ ZEISS® Vario-Sonnar® T* παρέχει σταθερό, μεγάλο διάφραγμα F2.8 σε όλο το εύρος του ζουμ 24–200mm. Αποτελούμενος από 7 ασφαιρικά στοιχεία, ο φακός αυτός καταγράφει εκπληκτικές κοντινές λήψεις, ενώ μεταμορφώνει κάθε ταινία και φωτογραφία σε έργο τέχνης. Με το χειροκίνητο δακτύλιο επαγγελματικού τύπου μπορείτε να χειριστείτε το ζουμ και το διάφραγμα (με ήχο ή χωρίς, για αθόρυβη λειτουργία) καθώς και άλλες ρυθμίσεις.

Απευθείας εγγραφή ταινίας 4K από τη μηχανή

Η RX10 II μπορεί να καταγράψει υψηλής ακρίβειας δεδομένα ταινίας 4K απευθείας στην κάρτα μνήμης που είναι τοποθετημένη στο σώμα της μηχανής, περιορίζοντας το μουαρέ και τα ακανόνιστα περιγράμματα. Το LSI εμπρόσθιου άκρου, το οποίο χειρίζεται μεγάλο όγκο δεδομένων διαβάζοντας όλα τα pixel με μεγαλύτερη ταχύτητα, επιτρέπει στη μηχανή να μειώνει την παραμόρφωση εικόνας στα κινούμενα θέματα, η οποία προκαλείται από το φαινόμενο του κυλιόμενου κλείστρου.

Εξαιρετικά αργή κίνηση έως 40x

Αν χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να επιλέξετε τη λειτουργία HFR, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ταινίες με πολύ αργή κίνηση που περιέχουν διαστήματα δεκάτου του δευτερολέπτου. Για λήψη ανάλογα με την ταχύτητα των κινούμενων θεμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό καρέ 960/1000fps, 480/500fps ή 240/250fps (NTSC/PAL). Η ποιότητα εικόνας είναι σχεδόν Full HD στα 240/250 fps και HD στα 480/500 fps στη λειτουργία Προτεραιότητας ποιότητας. Ακόμα, με τη λειτουργία πυροδότησης τέλους μπορείτε να καταγράψετε 2 ή 4 δευτερόλεπτα προτού πατήσετε το κουμπί MOVIE, ώστε να απαθανατίσετε την κατάλληλη στιγμή.

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα 1/32000 δευτ.

Το κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα έως 1/32000 δευτ. περιορίζει την παραμόρφωση εικόνας που προκαλείται από το φαινόμενο του κυλιόμενου κλείστρου. Η εκπληκτικά γρήγορη ταχύτητα κλείστρου σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε φωτογραφίες με αποεστίαση φόντου χρησιμοποιώντας μεγάλες ρυθμίσεις διαφράγματος, ακόμα και σε συνθήκες πολύ έντονου φωτισμού έως EV19.

Ταχύτατη, ακριβής αυτόματη εστίαση έως 0,09 δευτ.

Η λειτουργία αυτόματης εστίασης της RX10 II αγγίζει την εντυπωσιακή ταχύτητα των 0,09 δευτερολέπτων. Για να μπορείτε να αποτυπώνετε με επιτυχία τις φευγαλέες στιγμές, ο προσαρμοζόμενος φακός διαθέτει γρήγορο, αξιόπιστο μηχανισμό υπερηχητικών κυμάτων (SSM) Direct Drive, που προσφέρει ομαλή και απόλυτα ακριβή εστίαση σε συνεργασία με τη γρήγορη και έξυπνη αυτόματη λειτουργία.

Συνεχής λήψη έως 14fps με μειωμένη υποέκθεση (blackout)

Χάρη στο νέο ταχύτατο αισθητήρα εικόνας και παρά τον υψηλό αριθμό των 20,2MP pixel, η μηχανή διαθέτει γρήγορη ταχύτητα ανάγνωσης που προσφέρει συνεχή λήψη έως 14fps. Έτσι, μπορείτε να καταγράφετε φευγαλέες στιγμές ομορφιάς ή στιγμιαίες εκφράσεις του προσώπου.

Φωτεινό εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ για εμπνευσμένες λήψεις

Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης (EVF) έχει κορυφαία ανάλυση που ισοδυναμεί με 2359k κουκκίδες. Χάρη στην υψηλή ανάλυση και τον αυτόματο φωτισμό, μπορείτε να προβάλετε και τις παραμικρές λεπτομέρειες, για ακριβή σύνθεση.

Χειρισμός και λειτουργίες επαγγελματικού επιπέδου

Οι προχωρημένοι φωτογράφοι μπορούν να βασιστούν στο χειροκίνητο δακτύλιο για μη αυτόματο έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου, καθώς και στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI) για μελλοντική επέκταση με διάφορα αξεσουάρ. Το στιβαρό περίβλημα από κράμα μαγνησίου, με σχεδίαση που προσφέρει αντοχή στη σκόνη και στην υγρασία σε όλα τα λειτουργικά μέρη (π.χ. επιλογείς και κουμπιά), είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Σύνδεση σε smartphone και tablet με ένα άγγιγμα

Μεταφέρετε αμέσως φωτογραφίες ή ταινίες σε smartphone ή tablet Android™ ακουμπώντας απλώς τη φωτογραφική μηχανή, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Imaging Edge Mobile με δυνατότητα λήψης, το ενσωματωμένο Wi-Fi και τη λειτουργία NFC™ (Near Field Communication – Επικοινωνία κοντινού πεδίου). Ακόμα, με ένα άγγιγμα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Smart Remote Embedded, για απομακρυσμένο χειρισμό της μηχανής από κινητή συσκευή και έναρξη/διακοπή της εγγραφής ταινίας.

Μάθετε περισσότερα

Υποστήριξη PlayMemories Camera Apps (PMCA)

Απολαύστε μια φωτογραφική μηχανή που αποκτά περισσότερες λειτουργίες με το πέρασμα του χρόνου. Επιλέξτε τις εφαρμογές PlayMemories Camera Apps που θέλετε (ο κατάλογος των οποίων εμπλουτίζεται διαρκώς) και προσθέστε στη μηχανή σας τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, εφέ εικόνας και βίντεο αλλά και πολλές ακόμα λειτουργίες. Η εγκατάσταση είναι απλή και γίνεται μέσω της σύνδεσης Wi-Fi® του υπολογιστή σας ή της ίδιας της φωτογραφικής μηχανής.

Δείτε λεπτομέρειες

Επιλέξτε εγγραφή ταινίας σε φορμά επαγγελματικής ποιότητας XAVC S ή AVCHD

Για τους επαγγελματίες κινηματογραφιστές, το φορμά XAVC S παρέχει χαμηλή συμπίεση για ταινίες υψηλής ποιότητας και ελάχιστο θόρυβο ακόμα και σε σκηνές γεμάτες κίνηση. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το φορμά AVCHD, για εύκολη επεξεργασία και κοινή χρήση. Η μηχανή αυτή χρησιμοποιεί κωδικοποιητή 4K με υποστήριξη εγγραφής ταινίας 4K, έως και 100Mbps, ενώ επιτρέπει επίσης την εγγραφή εικόνων Full HD.

Διάφορες λειτουργίες βίντεο για επαγγελματική χρήση

Διαθέτει διάφορες λειτουργίες βίντεο, όπως η ρύθμιση Προφίλ εικόνας (που καθορίζει το χαρακτήρα της ταινίας αλλάζοντας βασικές παραμέτρους όπως τα χρωμογενή εφέ και τις διαβαθμίσεις), η ρύθμιση S-Log2 gamma (που επεκτείνει το δυναμικό εύρος της εγγραφής για να περιορίσει την εμφάνιση υπερεκτεθειμένων φωτεινών τόνων και μαύρων σκιών), οι ρυθμίσεις TC/UB, ο Έλεγχος εγγραφής, η Διπλή εγγραφή βίντεο κ.λπ.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO για λήψεις σχεδόν σε όλες τις συνθήκες

Η ευαισθησία αγγίζει το ISO 12800, για ευκρινέστερες εικόνες σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Αφήστε τη λειτουργία Auto ISO να καθορίσει αυτόματα την καλύτερη ρύθμιση ή προσαρμόστε μόνοι σας την ευαισθησία σε τιμές έως και ISO 80. Η μηχανή σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε το κατώτατο όριο της ταχύτητας κλείστρου στη ρύθμιση Auto ISO.

Προσαρμόσιμο κουμπί για να εκφράζετε εύκολα τη δημιουργικότητά σας

Το προσαρμοζόμενο κουμπί (C) σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε μία από τις τουλάχιστον 40 λειτουργίες, ώστε να προσαρμόσετε τις δυνατότητες της μηχανής ανάλογα με το στυλ σας. Αν αντιστοιχίσετε σε αυτό το κουμπί μια λειτουργία που χρησιμοποιείτε συχνά ή μια ρύθμιση που προτιμάτε, θα μπορείτε να τη βρείτε αμέσως. Έτσι, θα έχετε γρήγορη πρόσβαση στην επιλογή σας, ώστε να χειρίζεστε τη μηχανή πιο γρήγορα και πρακτικά.

Λήψη φωτογραφιών διπλής εγγραφής κατά την εγγραφή ταινίας

Τραβήξτε φωτογραφίες με ανάλυση 17MP κατά την εγγραφή ταινίας. Η μηχανή σάς επιτρέπει να καταγράψετε εντυπωσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ακόμα και κατά την εγγραφή ταινίας. Με τη νέα λειτουργία αυτόματης απελευθέρωσης διπλής εγγραφής, η μηχανή μπορεί να τραβάει αυτόματα φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα της αυτόματης απελευθέρωσης διπλής εγγραφής επιλέγοντας υψηλή, κανονική ή χαμηλή τιμή.

Με βελτιωμένες λειτουργίες κλείστρου

Έχουν βελτιωθεί διάφορες λειτουργίες του κλείστρου. Για παράδειγμα, η λειτουργία χρονοδιακόπτη υποστηρίζει πλέον τη λήψη με οριοθέτηση έκθεσης, ώστε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σημαντική λειτουργία ακόμα κι όταν δεν μπορείτε να απελευθερώσετε το κλείστρο μόνοι σας. Ο αριθμός των λήψεων με οριοθέτηση έκθεσης έχει επεκταθεί σε εννέα.

Παρακολούθηση φωτεινότητας

Αυτήν τη λειτουργία που ενισχύει τη φωτεινότητα της εικόνας μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση κατά τις σκοτεινές λήψεις.

Τελειοποίηση της εστίασης με τις λειτουργίες Υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης και Peaking

Με αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να ρυθμίσετε την εστίαση όπως ακριβώς θέλετε. Η Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης μεγεθύνει την περιοχή της εστίασης για πιο ακριβή ρύθμιση, ενώ η λειτουργία Peaking τονίζει με το χρώμα της επιλογής σας την περιοχή με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια ή εστίαση, ώστε να κρίνετε αν απαιτείται περαιτέρω ρύθμιση της εστίασης.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης για περισσότερες ευκαιρίες φωτογράφησης

Πατήστε απλώς το κουμπί κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα αυτόματης εστίασης. Η λειτουργία αυτή ρυθμίζει αυτόματα το μέγεθος του καρέ-στόχου της αυτόματης εστίασης ανάλογα με το μέγεθος του θέματος, βελτιώνει την απόδοση της παρακολούθησης και εκμεταλλεύεται πλήρως κάθε ευκαιρία για φωτογραφία.

Υποστήριξη Remote Camera Control

Αν συνδέσετε τη μηχανή σε υπολογιστή μέσω θύρας USB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Remote Camera Control για να τραβήξετε φωτογραφίες ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της μηχανής από τον υπολογιστή. Πρέπει απλώς να κατεβάσετε μια έκδοση της εφαρμογής Remote Camera Control που υποστηρίζεται από τον υπολογιστή σας.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τις εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό της λήψης από απόσταση, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

Μάθετε περισσότερα

Προδιαγραφές

Η RX10 II είναι σχεδιασμένη για τους λάτρεις της φωτογραφίας που βρίσκονται συχνά εν κινήσει, καθώς διαθέτει το νέο αισθητήρα Stacked CMOS με προσαρτημένη μνήμη που εξασφαλίζει ανάλυση 4K, κλείστρο με εξαιρετική υψηλή ταχύτητα 1/32000, πολύ αργή κίνηση και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Όπως και η RX10, η μηχανή διαθέτει φακό μεγάλου διαφράγματος, εκτεταμένο ζουμ και άλλες σημαντικές δυνατότητες.
  • Αισθητήρας εικόνας Stacked CMOS τύπου 1.0 με 20.2 MP και τσιπ DRAM

  • Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200mm με διάφραγμα 2.8

  • Επεξεργαστής BIONZ X για κορυφαία λεπτομέρεια και μείωση θορύβου

  • Ανάλυση Ultra HD 4K, – Λεπτομέρεια 4 φορές μεγαλύτερη από το Full HD

  • Εξαιρετικά αργή κίνηση έως 40x

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
20,2 MP
Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
Αυτόματη λειτουργία: (ISO 100-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο / κατώτερο όριο), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (δυνατότητα επέκτασης έως ISO64/80), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματο (ISO 100-12800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50, Τροφοδοτικό AC (AC-UB10C/UB10D), Καλώδιο micro USB, Ιμάντας ώμου,Κάλυμμα φακού, Κάλυμμα υποδοχής, Θήκη φακού, Κάλυμμα προσοφθαλμίου, Εγχειρίδιο χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον