RX1R II

Πλήρες καρέ. Μικρό μέγεθος.

Αυτή η μικρή ψηφιακή μηχανή διαθέτει αισθητήρα πλήρους καρέ 42,4 megapixel 35mm, για πιο εύκολες λήψεις καλύτερης ποιότητας όπου κι αν βρίσκεστε.

ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ PREMIUM

Επαγγελματική κάμερα μικρού μεγέθους RX1R ΙΙ με αισθητήρα 35 mm

DSC-RX1RM2
Επαγγελματική κάμερα μικρού μεγέθους RX1R ΙΙ με αισθητήρα 35 mm: εικόνα

Ενδεικτικά από

4.475,00 €

Απόλυτο μικρό μέγεθος πλήρους καρέ

Η ανάλυση αγγίζει υψηλότερα επίπεδα

Ο αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ και ο σχεδιασμός σταθερού φακού περνάνε σε άλλα επίπεδα στη φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους RX1R II με ανάλυση 42,4 megapixel και προηγμένη επεξεργασία εικόνας. Χάρη στην ταχύτατη αυτόματη εστίαση, το πτυσσόμενο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο και το πρώτο παγκοσμίως οπτικό μεταβλητό χαμηλοπερατό φίλτρο, μπορείτε να δείτε πώς μπορούν να συνυπάρχουν απρόσκοπτα η τέλεια απόδοση και η εκπληκτική άνεση.

Καινοτομία απεικόνισης
Καινοτομία απεικόνισης

Ο αισθητήρας πλήρους καρέ 42,4 megapixel υψηλής ανάλυσης, το BIONZ X™ και ο φακός Zeiss® διακρίνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας.

Πολύ γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση ακριβείας
Πολύ γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση ακριβείας

Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο αυξάνουν σημαντικά την ταχύτητα αυτόματης εστίασης και την κάλυψη.

Πρώτο χαμηλοπερατό φίλτρο αυτού του είδους
Πρώτο χαμηλοπερατό φίλτρο αυτού του είδους

Βελτιστοποιήστε την ποιότητα της εικόνας με έλεγχο του εφέ χαμηλοπερατού φίλτρου ανάλογα με την πρόθεση και τις συνθήκες λήψης.

Πτυσσόμενο XGA OLED Tru-Finder™
Πτυσσόμενο XGA OLED Tru-Finder™

Διαθέτει επίστρωση ZEISS® T*, καθώς και υψηλή μεγέθυνση 0,74x, ανάλυση και αντίθεση.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD
Ανακλινόμενη οθόνη LCD

Έχει κλίση προς τα επάνω περίπου έως 109 μοίρες και προς τα κάτω περίπου έως 41 μοίρες, για μεγαλύτερη ευελιξία της γωνίας λήψης.

Sony l Συλλογή φωτογραφιών
Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Εντυπωσιακό βάθος με μεγάλη λεπτομέρεια

Ο αισθητήρας Exmor R® CMOS 35 mm πλήρους καρέ οπίσθιου φωτισμού 42,4 megapixel, το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ και ο σχεδιασμός σταθερού φακού προσφέρουν απαράμιλλη ανάλυση και βελτιωμένη ευαισθησία. Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις διατηρούν την απίστευτη λεπτομέρεια, τη φυσική εμφάνιση και τη σωστή έκθεση στις εικόνες από τα κέντρα μέχρι τα άκρα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες λήψης.

Μεγαλύτερη ταχύτητα αυτόματης εστίασης, ακρίβεια και κάλυψη

Διαθέτει 399 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο

Με προηγμένες δυνατότητες εντοπισμού φάσης και αντίθεσης, το σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης στην RX1R II παρέχει μη συμβατική γρήγορη κάλυψη αυτόματης εστίασης ευρείας περιοχής ακριβείας και απόδοση παρακολούθησης. Θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε καλύτερες, πιο καθαρές φωτογραφίες σε κάθε ευκαιρία χωρίς να χάσετε ούτε μια στιγμή.

Μεγαλύτερη κάλυψη και ταχύτερη απόκριση αυτόματης εστίασης

399 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης περικλείονται σε μια μεγάλη περιοχή της εικόνας (παρέχοντας κάλυψη σχεδόν του μισού από ολόκληρο το πλαίσιο) και η απόκριση αυτόματης εστίασης είναι περίπου 30% πιο γρήγορη.

Μεγαλύτερη κάλυψη και ταχύτερη απόκριση αυτόματης εστίασης
Αιχμαλωτίστε τη στιγμή
Αιχμαλωτίστε τη στιγμή

Η καινούργια λειτουργία εστίασης AF-C και οι δυνατότητες συνεχούς λήψης έως και 5 fps μαζί με την παρακολούθηση αυτόματης εστίασης διασφαλίζουν ότι μπορείτε να αποτυπώνετε αξιόπιστα στιγμές με μεγαλύτερη κλιμάκωση.

Το πρώτο οπτικό μεταβλητό χαμηλοπερατό φίλτρο

Ελέγξτε το εφέ LPF για να πετύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε σε μια λήψη

Μπορείτε να επιλέξετε από τρεις ρυθμίσεις εφέ οπτικού μεταβλητού χαμηλοπερατού φίλτρου: Off (Απενεργοποίηση) (για να δώσετε προτεραιότητα στην ανάλυση της εικόνας), Hi (Υψηλή) (για να μειώσετε το μουαρέ και τα σφάλματα χρώματος) και Standard (Τυπική) (για να εξισορροπήσετε αυτές τις προτεραιότητες). Καθεμία χρησιμοποιεί την ανάλυση 42,4 megapixel του αισθητήρα εικόνας, για να σας προσφέρει την απόλυτη ποιότητα εικόνας, ανάλογα με τις προθέσεις σας και τις συνθήκες λήψης.

Χειριστήριο LPF διπλής λειτουργίας για μεγαλύτερη ισχύ

Πώς μπορεί η RX1R II να προσφέρει διπλή λειτουργία, κάτι που διαφορετικά θα απαιτούσε περισσότερες από μία συμβατικές φωτογραφικές μηχανές; Ο διαχωρισμός της ροής προσπίπτοντος φωτός [1] ελέγχεται από μεταβαλλόμενη τάση στο υγρό κρύσταλλο [3] μεταξύ του χαμηλοπερατού φίλτρου 1 [2] και του χαμηλοπερατού φίλτρου 2 [4], με σκοπό την ενεργοποίηση, απενεργοποίηση και τροποποίηση του εφέ χαμηλοπερατού φίλτρου. Η οριοθέτηση LPF απλοποιεί τη σύγκριση των εφέ LPF.

Προηγμένη χρηστικότητα

Αρκετά μικρή ώστε να την παίρνετε παντού μαζί σας, η RX1R II διαθέτει κομψά εργονομικά χειριστήρια, πτυσσόμενο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο, ανακλινόμενη οθόνη LCD και πολλά περισσότερα.

Αγγίξτε και μοιραστείτε
Αγγίξτε και μοιραστείτε

Με το NFC μπορείτε να ακουμπάτε τη συσκευή Android στην RX1R II, για να μεταφέρετε γρήγορα φωτογραφίες/βίντεο μέσω Wi-Fi®.

Προσαρμογή με το PlayMemories Camera Apps™
Προσαρμογή με το PlayMemories Camera Apps™

Προσθέστε λειτουργίες που καλύπτουν τις δημιουργικές σας ανάγκες.

*Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Δείτε περισσότερα βίντεο
Δείτε περισσότερα βίντεο
Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™
Τηλεχειρισμός, προβολή και επεξεργασία με το Imaging Edge™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για απομακρυσμένο έλεγχο λήψης, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Εικόνα
Imaging Edge™ Webcam

Με την εφαρμογή Imaging Edge™ Webcam, η μηχανή Sony γίνεται webcam υψηλής ποιότητας και ευρείας συμβατότητας, για εντυπωσιακές ζωντανές μεταδόσεις και τηλεδιασκέψεις.

iMovie
Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η RX1R II επεκτείνει τη σειρά RX φωτογραφικών μηχανών μικρού μεγέθους (παλάμης), προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας και άνετο χειρισμό με τον αισθητήρα Exmor R® CMOS 35 mm πλήρους καρέ οπίσθιου φωτισμού με περίπου 42,4 ενεργά megapixel, την απόδοση αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων, το πτυσσόμενο XGA OLED Tru-Finder™, το οπτικό μεταβλητό χαμηλοπερατό φίλτρο και άλλες δυνατότητες.
  • Αισθητήρας πλήρους καρέ CMOS με οπίσθιο φωτισμό 35 mm και 42,4 megapixel

  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X

  • Φακός ZEISS® Sonnar® T* 35 mm F2 μεγάλου διαφράγματος

  • Εξαιρετικά γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση με 399 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης

  • Το πρώτο παγκοσμίως οπτικό μεταβλητό χαμηλοπερατό φίλτρο

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R® CMOS 35 mm (35,9 x 24,0 mm), αναλογία εικόνας 3:2
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 42,4 MP
Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
ISO 100-25600 (βήμα 1/3 EV) (δυνατότητα επέκτασης έως ISO 50/64/80/32000/40000/51200/64000/80000/102400), AUTO (ISO 100-102400, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ: ISO 100-102400 (βήμα 1 EV), AUTO (ISO 100-102400, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο)
Ευαισθησία ISO (βίντεο)
ISO 100-25600

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BX1, Τροφοδοτικό AC, Καλώδιο micro USB, Λουράκι ώμου, Κάλυμμα φακού, Κάλυμμα υποδοχής, Εγχειρίδιο χρήσης, Ύφασμα καθαρισμού, Φορτιστής μπαταρίας, Κάλυμμα προσοφθαλμίου

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις ειδικών