Μηχανή compact DSC-W810 με οπτικό ζουμ 6x: φωτογραφίες
Μηχανή compact DSC-W810 με οπτικό ζουμ 6x: φωτογραφίες
Μηχανή compact DSC-W810 με οπτικό ζουμ 6x: φωτογραφίες
Μηχανή compact DSC-W810 με οπτικό ζουμ 6x: φωτογραφίες
Μηχανή compact DSC-W810 με οπτικό ζουμ 6x: φωτογραφίες
Μηχανή compact DSC-W810 με οπτικό ζουμ 6x: φωτογραφίες
Γρήγορη, διασκεδαστική φωτογράφιση

Απαθανατίστε την κάθε στιγμή, από τις νυχτερινές σας εξόδους μέχρι τις εξορμήσεις των διακοπών. Η W810 διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που σας επιτρέπουν να τραβάτε τέλειες, πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο HD. Τραβήξτε κοντινά πλάνα με οπτικό ζουμ 6x και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Party για τέλειες λήψεις κατά τη νυχτερινή σας έξοδο.

Όλα βασίζονται στη λεπτομέρεια

Αποτυπώστε εύκολα τις λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή. Ο υψηλής ανάλυσης αισθητήρας εικόνας 20,1MP συνεργάζεται με την ενσωματωμένη αυτόματη εστίαση, για ευκρινείς, λεπτομερείς εικόνες ακόμα με κλείδωμα της εστίασης. Απολαύστε εικόνες που δεν συγκρίνονται με τις λήψεις από smartphone.

Τραβήξτε κοντινά πλάνα με ζουμ 6x

Αν το θέμα σας βρίσκεται μακριά, φέρτε το κοντά με οπτικό ζουμ 6x και τραβήξτε μοναδικά πλάνα με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Στην καρδιά της διασκέδασης

Η λειτουργία Party είναι ιδανική για τις βραδινές σας εξόδους. Συνδυάζει προηγμένο φλας και βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για το ISO, την έκθεση και τη χρωματική ένταση, για φωτεινές, ευκρινείς λήψεις ακόμα και όταν όλη η παρέα χορεύει ξέφρενα.

Δημιουργήστε και μοιραστείτε ταινίες HD

Πατήστε το κουμπί ταινίας, δημιουργήστε ομαλά κλιπ βίντεο 720p HD και ξαναζήστε όλες τις στιγμές με τους φίλους σας, με τη λειτουργία αναπαραγωγής.

Σταθερές και ομαλές λήψεις

Ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες και ταινίες ακόμα και όταν κάνετε ζουμ. Η τεχνολογία SteadyShot χρησιμοποιεί μια ουδέτερη περιοχή γύρω από την άκρη του αισθητήρα, για να αντισταθμίσει την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής.

Δείτε όλη την εικόνα με το 360° Sweep Panorama

Η μηχανή ενώνει αυτόματα μια ακολουθία λήψεων υψηλής ταχύτητας, δημιουργώντας πανοραμικές εικόνες που αποτυπώνουν όλη τη σκηνή.

Προδιαγραφές

  • Αισθητήρας εικόνας 20,1MP

  • Ενσωματωμένη αυτόματη εστίαση

  • Οπτικό ζουμ 6x

  • Λειτουργία Party

  • Ταινίες 720p HD

Τύπος αισθητήρα
Super HAD CCD™ τύπου 1/2,3'' (7,76 mm)
Αριθμός pixel (ενεργά)
20,1 MP
Αδιάβροχη προστασία
-
Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
ISO 100-3200

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BN), Τροφοδοτικό AC, Λουρί καρπού, Καλώδιο Multi USB, Εγχειρίδιο χρήσης, *Τα στοιχεία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το μοντέλο

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον