1227

4.2 με βάση 1,227 κριτικές πελατών

588
472
85
38
44
Απόδοση

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Λάβετε υπόψη ότι οι κριτικές προϊόντος ενδεχεται να αναφέρονται και σε παραλλαγές προϊόντων. Ορισμένες παραλλαγές, υπηρεσίες ή/και λειτουργίες των προϊόντων που αναφέρονται στις κριτικές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.

Η πιο χρήσιμη - θετική
0

Great little camera

DSCWX350/W 27/09/2014 από Sightseer12 (Η.Π.Α.)

This is a very good camera. It takes great pictures. It is steady and you do not get shaky pictures. The telephoto feature works well and takes good pictures of far away objects. The panorama photos are great. The instructions on the camera are easy to understand. The only problem is when you change the dial to set a program the "description" does not go away after a few seconds - you have to partially press the shutter.

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

12

0

Η πιο χρήσιμη - αρνητική
0

Lamellenschutz für Objektiv defekt

DSC-WX350 26/08/2017  (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Die Kamera wurde am 31. Juli 2017 in einem auf Kameras spezialisierten Shop in San Francisco (USA) erworben, zeigte aber nach ca. 14 Tagen den Mangel, das sich der Lamellenobjektivschutz nicht mehr vollständig öffnet, so dass die Fotos Ränder aufweisen (siehe Foto). Dieser Fehler tritt zwar nur bei rund 2 von 10 Kamerastarts auf, verhindert aber zuverlässig spontane Schnappschüsse. Das dürfte bei einer neuen Kamera nach zwei Wochen Gebrauch nicht passieren. Ansonsten kann man mit der Kamera Fotos machen, die der Qualität der Sensorgröße (1/2,3) entsprechen.

Ποιότητα εικόνας

Κακή

Χαρακτηριστικά

Κακή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

0

1,227 κριτικές πελατών

0

I'm Happy

DSCWX350B 04/08/2022 από tomkc1 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I've had this camera for a month now and the photos that it takes are really nice. I had a problem transferring photos to my camera but the technical support from Sony (via Chat) was excellent. The agent was patient and knew exactly how to help me set up the system. I'm pleased.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Απόδοση

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Great camera, poor software

DSC-WX350 18/07/2022 από Moonwatcher (Ηνωμένο Βασίλειο)

Really good camera, I would have awarded 5 stars but the software is not good, it works but I think it has been beta tested by an in-house engineer. It needs to be tested by the public.

Απόδοση

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
20/07/2022

Hi Moonwatcher,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your DSC-WX350, and sorry to hear that you're facing an issue with the software. Having read your feedback about the software of the camera, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Omnia @Sony Support UK

0

voll zufrieden

DSC-WX350 04/06/2022 από peteralt (Γερμανία)

Gerät ist toll ,als alter Mann-82 komme ich trotz der Kleinheit gut zurecht

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Premies essais

DSC-WX350 19/05/2022 από TL60 (Γαλλία)

j'ai acheté cet appareil chez Dany Paul Crépy en Valois, très sympa! TL

Ποιότητα εικόνας

Μέτρια

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Not a camera for the older generation

DSC-WX350 27/03/2022 από 60Something (Ηνωμένο Βασίλειο)

The camera is great if you are younger, your fingers are nimble and your eyesight is sharp. for the older generation, the controls are too small and problematic. In strong sunshine it's difficult to see the picture quality on the glossy screen.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

Απόκριση από Sony Support Team
30/03/2022

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're facing difficulties identifying, and pressing the buttons the camera, and with the LCD being reflective in sun light.

We recommend increasing the monitor brightness in sun light, so you could see the LCD screen better: https://bit.ly/3711hCY.
Also, regarding the camera buttons itself being small, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development. And once more, we're sorry about any inconvenience.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Schlechte Beratung

DSC-WX350 28/02/2022 από Wolfgang Orth (Γερμανία)

Ich würde vielleicht eine positive Bewertung abgeben, wenn ich die Kamera komplett nutzen könnte. Mir fehlt immer noch eine vollständige Betriebsanleitung 8 z.B Downlaod ), obwohl ich schon mehrfach darum gebeten habe. Deshalb kann ich keine Empfehlung abgeben !!! Auch kann ich abgefragte Punkte weiter unten nicht beurteilen, z.B . Klangqualität.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Ποιότητα ήχου

Κακή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

2

Απόκριση από Sony Support DE
02/03/2022

Hi Wolfgang,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird.
eine ausführliche Bedienungsanleitung findest du hier: https://cutt.ly/qApYFNN
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Hadir @Sony DE

0

Very good!

DSC-WX350 22/02/2022 από agi01 (Ηνωμένο Βασίλειο)

I bought this product two weeks ago and im already loving‘ it! It wasn’t hard to start it and for those that want to use a operation manual, its also very good explained since i used it too (just to make sure im doing everything right). The picture quality is actually good, just like every other camera. The sound quality could definitely be better for me. Of course it is a little heavy and you’re kinda scared holding it because everytime anxiety kicks in and you think you just dropped it, but it could be more heavier and i myself though it would be way more heavier but its really weightless so you can take it anywhere with you. Just one thing: you can’t change the language from the camera. I honestly don’t know if every camera is like this but on this one you can’t (or i just haven’t found out how). For me this is good for this price and im very happy about it.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Ποιότητα ήχου

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

1

Απόκριση από Sony Support Team
24/02/2022

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

You can learn how to change the language on the camera using this link: https://bit.ly/3IuA7Ck.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony UK

0

Easy to use takes a good photo.

DSC-WX350 07/02/2022 από Goodsleep (Ιρλανδία)

Very easy to use and takes a good photo great value for money.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

0

Bon appareil

DSC-WX350 06/01/2022 από OLPR (Γαλλία)

Appareil reçu en cadeau. Non encore utilisé dans son entièreté mais beaucoup de fonctionnalités intéressantes à explorer.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Katastrophale Bedienungsanleitung

DSC-WX350 21/12/2021 από mixalhs (Γερμανία)

Wenn man ein technisches Gerät kauft, das aufgrund zahlreicher Einstellmöglichkeiten relativ komplex ist, erwartet man eine Bedienungsanleitung, die einem hilft, sich in diesen vielen Optionen zurechtzufinden. Die gibt es nicht, nicht mal als PDF-Datei zum Runterladen. Stattdessen gibt es eine Hilfeseite, die man benutzen kann, wenn man einen Internetzugang hat (ist nicht immer der Fall, wenn man unterwegs ist). In dieser Hilfefunktion sind Informationen enthalten, die man nicht findet, wenn man sie sucht. In meinem Fall, war es so, dass ich wissen wollte, was das Histogramm anzeigt, das im Display angezeigt wird. Die Suche nach "Histogramm" im Hilfemenü verlief ergebnislos. Eine Mail an den SONY-Service war erfolgreicher: Nach gut 48 Stunden bekam ich die gewünschte Antwort. Es gibt sogar einen Eintrag "Histogramm" im Hilfemenü; nur wir der nicht angezeigt, wenn man nach "Histogramm" sucht. Ich muss sagen, dass ich schwer enttäuscht bin. Sonst macht die Camera einen guten Eindruck. Allerdings erscheint die Abdeckklappe des USB-Anschlusses sehr wackelig und fragil. Der Anschluss des Ladekabels ist eine elende Fummelei, und es ist nur eine Frage der Zeit, wie lange die Abdeckung dem standhält.

Ποιότητα εικόνας

Μέτρια

Σχεδίαση

Ικανοποιητική

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support Team
23/12/2021

Hi mixalhs,
es tut uns leid, das zu hören. Wir werden dein Feedback im Detail weiterleiten, um es zu berücksichtigen, insbesondere in Bezug auf den Web-Guide, die Abdeckklappe des USB-Anschlusses und den Anschluss des Ladekabels. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://cutt.ly/0t015O0 - https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Fonctionnel mais défauts

DSC-WX350 20/12/2021 από marcello 06 (Γαλλία)

j'ai acheté cet appareil début décembre, je l'ai très pu utilisé, et je viens de m'apercevoir qu'il y a comme des petites bulles dans l'objectif....évidemment ça ne part pas en essuyant puisqu'à l'intérieur......

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

Απόκριση από Sony Support Team
22/12/2021

Bonjour Marcello,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de vous lire.
Pour vous assister efficacement, le mieux est de contacter : https://bit.ly/3H3elEQ.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Like the features

DSCWX350B 27/11/2021 από Engineer50 (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

This camera was the perfect replacement for an older one that died. It has a WiFi link which I like but is somewhat confusing to get started. Once connected, it works like a charm for simple commands to the camera from my Android cell. I am enjoying getting to know the camera's features better and look forward to using it on trips, family gatherings, and outings.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Not Value for Money

DSC-WX350 18/10/2021 από disattisfied (Ηνωμένο Βασίλειο)

I bought this Camera as I wanted a point and shoot camera, rather than my Nikon D40. I found the time it sometimes takes to take a photo longer than the Nikon. One evening I took a photo of an evening sky, my wife and friend also took photos at the same time, my wife used a telephone and my friend a normal camera, my photo had a pale blue sky, whilst the other photos showed a beautiful red sky. The fourth time I lifted the charging point, the plastic separated from the metal the camera is back with Sony now for repair.

Ποιότητα εικόνας

Κακή

Ποιότητα ήχου

Κακή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

2

Απόκριση από Sony support team
20/10/2021

Hi disattisfied,

Thank you for your feedback.
We appreciate that the failure of any product is both disappointing and inconvenient. As a manufacturer, Sony endeavours to ensure that all of our products meet our reputation for excellent quality and reliability.
However, one of the limitations of electronics is that on some occasions products may fail. To protect our customers in these circumstances, Sony provides a one year guarantee with our consumer products. Of course, we understand your feedback and we have passed them on for future consideration and product development.

Hana @Sony support UK

0

Kompakte Kamera mit vielen Möglichkeiten

DSC-WX350 18/10/2021 από HelHab (Γερμανία)

Anfang des Jahres gekauft, um während meinen Radtouren eine kleine und handliche, aber auch gescheite, Kamera mitführen zu können. Und genau das trifft auf die WX350 zu. Neben den üblichen Modi für diverse Einstellungen bin ich von dem Fernzugriff via WLAN und/oder NFC überzeugt. Gerade bei schnellen Bildfolgen mit hohen Bewegungen bzw. Geschwindigkeiten bietet sich der Remote förmlich an. Einizges Manko: Das Gehäuse um das Objektiv ist rund, die Öffnung jedoch eckig. Mit einem Reinigungsstift, welche alle rund sind, kommt man also nicht in die Ecken. Hier wäre eine runde Öffnung besser, um die Linse quasi immer sauber halten zu können. Fazit: Die kleine Kamera macht sehr viel Spaßund ist immer mit dabei. Tolles Produkt.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Auch für Laien perfekte Bilder

DSC-WX350 14/10/2021 από Wolf2000 (Γερμανία)

Seit einem halben Jahr bin ich im Besitz dieses Nachfolgemodells mit noch höherer Auflösung. In kürzester Zeit kann ich scharfe Bilder schießen und auch der Zoom läßt viele Details kontrastreicher erscheinen. Der Pferdefuß ist wie beim Vorgänger die Abdeckung der Mini-USB-Buchse, deren Plastiknoppen gern abbrechen.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Sehr guter Zoom

DSC-WX350 14/10/2021 από Mihowa 72 (Γερμανία)

Gute Kamera mit Schwächen bei dunklen bzw.Nachtaufnahmen.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Mechanik unzuverlässig

DSC-WX350 13/10/2021 από JoeBr (Γερμανία)

Von der Bildqualität her kann man nichts sagen, und der weite Zoombereich ist etwas, was man bei einem Telefon nicht findet. Zudem ist das Ding praktisch und kompakt. Leider hat nach ein paar Monaten die Mechanik versagt, das Objektiv läßt sich nicht mehr einfahren, fotografieren geht nicht mehr. Und so ist das Ding im Regal gelandet.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Customer Service
18/10/2021

Hi JoeBr,
es tut uns leid, dies zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa@Sony Support DE

0

Klein und Hervorragend

DSC-WX350 13/10/2021 από Heinz Willy (Γερμανία)

Bin total begeistert. Seit 2 Jahren mein Begleiter zu jedem Anlass. Mehr braucht man nicht für Urlaubsfotos

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Great Camera small and compact

DSC-WX350 13/10/2021 από Jmal7211 (Ιρλανδία)

Purchased Secondhand for a reasonable price. Takes very good photos.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Un bon compagnon

DSC-WX350 13/10/2021 από trusty83 (Γαλλία)

J'ai acheté cet article en janvier 2020 au Myanmar m'étant aperçu que je n'avais pas emporté mon appareil photo. Depuis je l'utilise avec grande satisfaction car il est très léger, facile d'utilisation et fait des photos correctes. Il est d'autant plus utile quand on souhaite faire des photos sans se faire remarquer du fait de son faible encombrement.

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Terrific small camera

DSC-WX350 13/10/2021 από colin555 (Ηνωμένο Βασίλειο)

This is a superb piece of equipment. Very small and light, excellent lens, great zoom....have taken it to Everest Base Camp and taken some stunning shots over many years. Perfect if you want a light camera without losing quality

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

0

Great camera!

DSC-WX350 13/10/2021 από CoachClarky (Ηνωμένο Βασίλειο)

I have had this a fair while now, to replace an earlier similar camera by Samsung that served me well. This one however offers far more than just the photos. The wifi, zoom and ease of use are all so much better. The quality of photo is really good and I am extremely pleased with it.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

appareil photo

DSC-WX350 13/10/2021 από Betchcrème (Γαλλία)

petit appareil photo très maniable , hyper pratique , très léger avec un très bon rendu photographique

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Ποιότητα ήχου

Καλή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Gute handliche Einsteiger-Camera

DSC-WX350 10/10/2021 από Fotomanni (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Unkomplizierte und einfache Handhabung. Sehr schneller und gründlicher Service. "Sehr Empfehlenswert".

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Déçu par la qualité des photos

DSC-WX350 26/09/2021 από Pépé05 (Γαλλία)

- Satisfait par : compacité / poids / autonomie / zoom - Insatisfait par : qualité des images / panoramas automatiques (cadrage incertain, qualité des images insuffisante) / poids des images (même à 10 Méga-pixels => nécessité de retailler à 99% sous logiciel de traitement photo)

Ποιότητα εικόνας

Κακή

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony Support team
14/01/2022

Bonjour,
Merci pour votre commentaire !
Nous vous invitons à consulter le lien suivant -qui va vous guider aux paramètres d'images :-
- https://bit.ly/3Gmoo82
Si le problème revient , veuillez suivre les étapes suivantes :
- Assurez-vous que l'appareil est à jour :https://bit.ly/3tlBdvK .
- Initialiser l'appareil :https://bit.ly/3zNGai5 .
Si le souci subsiste, le mieux est de contacter notre Support :
https://bit.ly/3J5xLus
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Safwa@Sony FR

0

Outdated Software

DSC-WX350 16/09/2021 από Spruce 1000 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

The literature/manual in the phone dates to about 2014. The app has been disconnected in Google Play Store

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Ικανοποιητική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony support team
20/09/2021

Hi,

Thank you for your review.

We're sorry to hear that you're facing difficulties with your camera.
Also, the camera is supported on our new softaware ''Imaging Edge Mobile'', and here's a list on the features you can use, and how to use it with the app: https://bit.ly/3CwlkUj.
Also, we recommend using the online help guide of the camera: https://bit.ly/3zp71z9.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Mieux qu'un smartphone !

DSC-WX350 15/09/2021 από Gladiorum (Γαλλία)

Sans aller très loin dans la technique, je souhaitais un appareil véritable appareil photo (pas un smartphone) avec un bon zoom de grand débattement. Je suis comblé.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

ok for a compact

DSC-WX350 14/09/2021 από BriBo22 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Happy I brought this camera , couldn't believe how small it was. Still trying to get my head around all the settings but so far so good. This is a point and shoot camera, so you cant get to creative with it and have to go with the settings. If that's all you want to do then its fine go ahead and buy it.

Ποιότητα εικόνας

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony support team
16/09/2021

Hi BriBo22,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Leistungsstark...

DSC-WX350 14/09/2021 από ManniHa (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

und handliches Hemdtaschenformat. Leicht einzurichten, bringt gute Ergebnisse. Empfehlung!

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

extra.

DSC-WX350 29/08/2021 από 7531 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Tres bon appareil photo. Tres maniable car petit. Super.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Bonne fonctionnalité

DSC-WX350 25/08/2021 από GCme (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

J ai acheté cette article le mois dernier les premières photos sont très belles

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Absolute Crap

DSC-WX350 24/08/2021 από antony765489 (Ηνωμένο Βασίλειο)

I have only used this camera a few times and the lcd screen has broken. It has a white blurry image across half of the display, which makes the camera virtually useless to use, as you can't use the menu and you can't see the image of the photo

Ποιότητα εικόνας

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

2

Απόκριση από Customer Support
31/08/2021

Hi antony765489,

Thank you for your valuable review.

We're sorry to hear this. It seems to be a hardware issue which needs to be inspected by one one of our engineer.
Could you get in touch with us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, to provide you with all the details about the repair process?

Mennah @ Sony support UK

0

pas toujours simplepour les personnes agées

DSC-WX350 21/08/2021 από hironmfa (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

cela change beaucoup de l'appareil argentique, il faut du temps pour s'y habituer, mais après, c'est vraiment interressant

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Klein und OHO

DSC-WX350 11/08/2021 από Suse 11 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Schön klein, ideale Grösse für Fahrrad fahren, wandern etc. Macht tolle Bilder, auch mit Zoom. Automatikmodus ist für Anfänger gut geeignet. Ein bisschen fummelig ist das 'verheiraten' mit dem Smartphone, aber wenn es einmal funktioniert ist es ein prima Feature

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Super little camera

DSC-WX350 06/08/2021 από John from Teddington (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I have had this camera about 3 weeks and find it very handy. Much easier to use and better results I think than with a phone!

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Bon produit

DSC-WX350 28/07/2021 από rhodotus (Γαλλία)

Acheté en ligne et je suis très content de cet achat.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

mode d'emploi

DSC-WX350 12/07/2021 από nonna et nonno (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Très bon appareil Compact MAIS MAIS MAIS.... difficulté de mise en oeuvre car le mode d'emploi est INEXISTANT !!!!!! Les quelques pages fournies sont même FAUSSES car elles demandent de mettre à l heure ce qui est IMPOSSIBLE... INUTILISABLE POUR UN DEBUTANT .si je pouvais, je mettrait ZERO

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Customer Support
14/07/2021

Bonjour nonna et nonno,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Saubere verarbeitung

DSC-WX350 05/07/2021 από Zeki96 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Ist immer dabei bei meiner Wanderungen . Macht sehr gute Fotos

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Sony penny pinching!!

DSC-WX350 29/06/2021 από scrooge998 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

very good camera, well pleased until i decided to down load my pics via the USB port on the base of the camera, when i discovered there was no lead supplied, the on for the charger isn't the same size!! why not supply the lead, or, make both sockets the same size!! most leads on e bay are for charger, SONY do not show it as an extra, so off to camera shop and get them to find one that fits!!

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

Απόκριση από Customer Support
02/07/2021

Hi Scrooge998,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We'd like to highlight that the camera comes with an AC adaptor, AC power cord and a micro USB cable included in the box. You can find more information about the supplied accessories under the What's In The Box section of the specifications here: https://bit.ly/2TtxKLZ
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

sehr gute qualität

DSC-WX350 29/06/2021 από fotofanin (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Bilder und Videos sehr gut, Knöpfe und Tasten etwas klein, Klappe vom USB-Anschluß etwas empfindlich

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Super Preis/Leistung

DSC-WX350 28/06/2021 από Megermajo (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Das Gerät liefert eine sehr gute Qualität fü rden Preis. Das Design ist sehr elegant und ist Qualitativ sehr gut verarbeitet.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Neat tiny camera

DSC-WX350 20/06/2021 από Carol23 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

This has a very sharp picture with a good zoom range.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Good Middle Ground Camera

DSCWX350B 22/05/2021 από BKFla (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

After a week of research and finally some good online advice with a knowledgeable store associate via chat. This camera for me sits in the middle. It will do what I need without getting too expensive and without going too cheap and being disappointed. I had camera up and ready in short order and am happy with my purchase.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Gute Fotos. Sehr viele Möglichkeiten.

DSC-WX350 16/05/2021 από Anton C (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Noch zu wenig benutzt um mehr sagen zu können als im Bewertungstitel.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Assessment

DSC-WX350 14/05/2021 από dws21 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Purchased as a replacement for a Sony DSCW360. Comparing the two I find that; the lens image is not as sharp as the Zeiss lens on the W360; because the on/off button is inset, it is not easy to turn on the camera., and the spring aperture for charging makes it difficult to insert the cable. The battery in the W350 is an improvement on its predecessor.

Ποιότητα εικόνας

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony support
17/05/2021

Hi dws21,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
We'll make sure to pass your feedback about the lens and the design through the proper channels for future consideration. If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Great little camera

DSC-WX350 08/05/2021 από Markalma (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Great little camera that does everything you would want from a small compact camera, fits in any pocket. Take it everywhere forget you have it till you need it.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Good starter camera

DSC-WX350 06/05/2021 από Waynes World Auto (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

A birthday pressie, it's a good camera. I use it for taking pix of the cars I drive and review

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Sony support
10/05/2021

Hi Waynes,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

sehr empfindlich

DSC-WX350 04/05/2021 από kat56 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

- bereits nach 2 Monaten defekt - Linse bzw. Display kaputt - angeblich Selbstverschulden durch Druck - für die Reparatur sollten wir fast 100,00 € bezahlen

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Bonne qualité d'optique

DSC-WX350 30/04/2021 από Muriel C (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Bon produit. J'en ai acheté 2, pour mes 2 enfants. Ils l'ont apprivoisé tout de suite malgré leur jeune âge. Sur l'un d'eux, petit souci technique mais traité très rapidement et efficacement par le SAV, super !

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

trés pratique

DSC-WX350 30/04/2021 από 9000 (Γαλλία)

c'est un cadeau bien agréable, belles photos et prise de vues

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

PAS DE NOTICE d' UTILISATION

DSC-WX350 29/04/2021 από jacques22000 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Comme je n'arrive pas à me procurer une notice complète d'utilisation cet appareil reste dans un tiroir

Ποιότητα εικόνας

Κακή

Χαρακτηριστικά

Κακή

Σχεδίαση

Κακή

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Customer Support
03/05/2021

Bonjour jacques22000,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Pour le guide d'aide en français, veuillez consulter ce lien: https://bit.ly/33b27YI (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support

0

Simple to use, great zoom!

DSC-WX350 25/04/2021 από Tufty1 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Since buying it I have used the camera in a range of lighting conditions, inside and out with good results and all on the auto setting. Pictures are bright and clear with realistic colours. The zoom is great for wildlife shots. My only niggle is with the wifi download function which I have not yet been able to get working.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Sony support
29/04/2021

Hi Tufty1,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your camera. We're happy to welcome you into the Sony family!
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony Support UK


0

viele möglichkeiten

DSC-WX350 25/04/2021 από kessi 2000 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

bin sehr zufrieden mt dem produkt würde es wieder kaufen

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

perfect point and shoot

DSCWX350B 17/04/2021 από stephen peachey (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

perfect small pocket camera, long battery life,very well made,metal body,perfect zoom lens,make sure to purchase a fast sd card.very very happy with this purchase from sony,takes perfect pictures.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

0

Good camera

DSC-WX350 09/04/2021 από Geoffro (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

This is a really good camera, good zoom and just right to go in your pocket. The only bad points are the off and on switch and the menu and movie button are two small

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Almost perfect!

DSC-WX350 30/03/2021 από bob148 (Ηνωμένο Βασίλειο)

A go anywhere, just slip into your pocket camera. I just wish I had a little more control over aperture & ISO settings.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

Απόκριση από Sony support
01/04/2021

Hi bob148,

Thank you for your feedback.
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

C'est esxactement ce que je cherchais

DSC-WX350 25/03/2021 από TontonYves (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Je voulais un tout petit appareil pour la poche ou le sac, avec un zoom suffisant et branché wifi pour télécommande, plus panorama etc... C'est un vrai bloc-note. Je suis très satisfait.

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

0

Nice size and weight

DSC-WX350 22/03/2021 από Philgo (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I wanted a camera that I could use one handed without compromising picture quality and this camera does the job well.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Great compact camera for the price.

DSC-WX350 18/03/2021 από Scrapbook Steve (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I have had the camera for a few weeks now and have found it easy to use, the features of the camera are good and the quality of photos excellent. I just hope that the lens doesn't eventually become stuck as this seems to be a common fault with compact cameras.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Keine gute Software

DSC-WX350 05/03/2021 από woodyx (Γερμανία)

Mit diversen Fotoprogrammen nicht zu öffnen, nur mit Sony.

Ποιότητα εικόνας

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Ικανοποιητική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

bof bof bof .

DSC-WX350 19/02/2021 από Babka38 (Γαλλία)

trop compliqué . a voir dans le temps si je ne meurt pas avant .

Ποιότητα εικόνας

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

0

Απόκριση από Customer Support
21/02/2021

Bonjour Babka38,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Good camera

DSC-WX350 27/01/2021  (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I like the smallness, it has all the features I require. I am pleased with the results

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

Απόκριση από Customer Support
01/02/2021

Hi Jackdaw,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

nul complexe à utiliser et bugger

DSC-WX350 27/01/2021 από fab78 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Gros bug inversion des boutons quasi inexploitable

Ποιότητα εικόνας

Κακή

Χαρακτηριστικά

Κακή

Σχεδίαση

Κακή

Ευκολία στη χρήση

Κακή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Plein de fonctionnalités

DSC-WX350 22/01/2021 από Fans731 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Acheté pour une enfant de 11 ans, convient parfaitement. Il faut charger le guide utilisateur sur le site Sony. Il a fallu chercher un bon moment pour utiliser le Transfert wifi : doc pas à jour, le logiciel à installer ayant changé), par contre pas réussit à transférer en nfc avec appareil Apple

Ποιότητα εικόνας

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

EXCELLENT !

DSC-WX350 19/01/2021 από Sr Marie (Γαλλία)

Très contente. La qualité des images est superbe, facile à utiliser, solide.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Fun, easy to use camera.

DSC-WX350 17/01/2021 από Uncle Nige (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I started using the camera quickly, both indoors and outdoors. Battery charged quickly allowing this, which is what you want from a new gadget. I am not at all a photographer but I am very pleased with the quality of the pictures. My only frustration, to begin with, was the size of the symbols on the camera. I was soon able to use the camera without looking at the main ones, however.

Ποιότητα εικόνας

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

Απόκριση από Customer Support
22/01/2021

Hi Uncle Nige,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your camera and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK