Φωτογραφική μηχανή για vlog ZV-1

Σχεδιασμένη για δημιουργία

*Απεικονίζεται με την προαιρετική λαβή λήψης GP-VPT2BT

Εικόνα
Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.

Η ενημέρωση λογισμικού δίνει τη δυνατότητα live streaming και διαδικτυακής επικοινωνίας.

Σχεδιασμένη για να τη λατρέψουν οι δημιουργοί περιεχομένου
Ξαναδημιουργήστε τον κόσμο μέσα από τις εικόνες σας
Εύκολη λήψη και κοινοποίηση
Σχεδιασμενη για vlogging
Επαγγελματικές λήψεις
Βασικές αρχές δημιουργίας περιεχομένου
Σχεδιασμένη για να τη λατρέψουν οι δημιουργοί περιεχομένου

Δεν χρειάζεται να έχετε μεγάλη εμπειρία για να τραβήξετε εκπληκτικά βίντεο. Η ZV-1 έχει σχεδιαστεί να τραβάει εντυπωσιακά βίντεο, χωρίς δύσκολες ρυθμίσεις.

Όμορφοι και φυσικοί τόνοι δέρματος για όλους

Η ZV-1 κάνει όλα τα χρώματα δέρματος να φαίνονται ζωντανά, φυσικά και υγιή. Υπάρχει επίσης μια προαιρετική λειτουργία εφέ Soft Skin για πιο ομαλό αποτέλεσμα.

Επαγγελματική αποεστίαση φόντου (bokeh)
Επαγγελματική αποεστίαση φόντου (bokeh)

Ο μεγάλος αισθητήρας CMOS τύπου 1.0 και ο φακός με μεγάλο διάφραγμα αποτυπώνουν εικόνες με επαγγελματική αποεστίαση φόντου (bokeh), καθώς και ευκρινείς λεπτομέρειες, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αφήστε τη φωτογραφική μηχανή να εντοπίσει το βλέμμα σας
Αφήστε τη φωτογραφική μηχανή να εντοπίσει το βλέμμα σας

Με την τεχνολογία AI, είστε σίγουροι ότι η αυτόματη εστίαση επικεντρώνεται στο πρόσωπο και στα μάτια σας, αγνοώντας άλλα θέματα. Όταν θέλετε να εστιάσετε σε κάποιο άλλο θέμα, απλώς αγγίξτε το στην οθόνη και η φωτογραφική μηχανή θα αναλάβει την εστίαση.

Γρήγορες και ακριβείς μεταβάσεις εστίασης

Το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης της ZV-1 σάς δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε την εστίαση απλά και γρήγορα από ένα πρόσωπο σε ένα φόντο, για πιο ευπαρουσίαστα και με στυλ βίντεο.

Επαγγελματικός έλεγχος αποεστίασης φόντου με ένα άγγιγμα

Με ένα απλό πάτημα του διακόπτη αποεστίασης φόντου (bokeh), μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την αποεστίαση φόντου (bokeh), χωρίς να χρειάζονται περίπλοκες χειροκίνητες ρυθμίσεις. Είναι πλέον εύκολο να επιλέξετε ένα αποεστιασμένο φόντο επαγγελματικού επιπέδου ή να διατηρήσετε όλη τη σκηνή εστιασμένη, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ρύθμιση προβολής προϊόντος (Product Showcase) ιδανική για product review βίντεο

Η Ρύθμιση προβολής προϊόντος (Product Showcase) σάς δίνει τη δυνατότητα να μεταβείτε με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στις ρυθμίσεις που είναι ιδανικές για κριτικές προϊόντων. Διευρύνει τη γωνία θέασης και μεταφέρει στη στιγμή την εστίαση στο αντικείμενο, χωρίς να απαιτείται χρόνος αναμονής για την προσαρμογή της εστίασης ή να τοποθετείτε το χέρι σας πίσω από το προϊόν για να εστιάσει σε αυτό.

Λήψη εξαιρετικών βίντεο, όπου κι αν βρίσκεστε
Λήψη εξαιρετικών βίντεο, όπου κι αν βρίσκεστε

Η ZV-1 έχει σχεδιαστεί για τέλειες λήψεις εν κινήσει. Χάρη στην εντυπωσιακή σταθεροποίηση εικόνας, μπορείτε να τραβάτε βίντεο όταν περπατάτε και, όταν ο φωτισμός αλλάζει, η αυτόματη έκθεση ανιχνεύει τα πρόσωπα και διασφαλίζει ότι φαίνονται σωστά φωτισμένα.

Streaming απλού βίντεο

Με ένα καλώδιο, η ZV-1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως online εργαλείο επικοινωνίας. Για να χρησιμοποιήσετε τη ZV-1 ως εξωτερική μηχανή, συνδέστε τη σε έναν υπολογιστή ή σε ένα smartphone Sony Xperia™ μέσω ενός καλωδίου USB Type-C®.

Εικόνα ατόμων που επικοινωνούν online συνδέοντας τη ZV-1 και έναν υπολογιστή/smartphone
Streaming βίντεο υψηλής ποιότητας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ZV-1 για live streaming υψηλής ποιότητας. Ακόμα και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό, οι λήψεις είναι ευκρινείς, χάρη στον αισθητήρα τύπου 1.0. Επιπλέον, για καθαρή εγγραφή ήχου ακόμη και κατά τη διάρκεια του streaming, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατευθυντικό μικρόφωνο με τρεις κάψουλες.

Σχεδιασμένη για ακόμη καλύτερο ήχο
Σχεδιασμένη για ακόμη καλύτερο ήχο

Μπορείτε να ηχογραφείτε ακόμη και μέσα στο πλήθος με καθαρή φωνή. Το μοναδικό κατευθυντικό μικρόφωνο της φωτογραφικής μηχανής με 3 κάψουλες συλλέγει καθαρό ήχο από το μπροστινό μέρος της φωτογραφικής μηχανής, ιδανικό για λήψη ταινίας.

Προστατευτικό ανέμου για εξωτερικές λήψεις
Προστατευτικό ανέμου για εξωτερικές λήψεις

Το προστατευτικό ανέμου μειώνει τον θόρυβο για ξέγνοιαστες εξωτερικές λήψεις. Χάρη στην κορυφαία ποιότητα ήχου, δεν θα χάνετε χρόνο για την επανάληψη κάποιας λήψης ή για την επεξεργασία λήψεων που έχουν επηρεαστεί από τον θόρυβο του ανέμου.

Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας μικρόφωνο
Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας μικρόφωνο

Με υποδοχή μικροφώνου και υποδοχή MI, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας μικρόφωνο, προκειμένου να έχετε ακριβώς τον ήχο που θέλετε.

Ξαναδημιουργήστε τον κόσμο μέσα από τις εικόνες σας

Η ZV-1 έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει την απλότητα με την ισχύ, προσφέροντάς σας ευκαιρίες για δημιουργικές στιγμές… με μόνο όριο τη φαντασία σας.

Δυναμικό βίντεο μέσω αργής κίνησης
Δυναμικό βίντεο μέσω αργής κίνησης

Κάντε κάθε κίνηση πιο κινηματογραφική με βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης, αποτυπώνοντας τις πιο φευγαλέες στιγμές για αναπαραγωγή έως και 40 φορές πιο αργά από ό,τι σε πραγματικό χρόνο.

Λειτουργία time-lapse για κινηματογραφικό στυλ
Λειτουργία time-lapse για κινηματογραφικό στυλ

Η λειτουργία λήψης σε διαστήματα αποτυπώνει αυτόματα εικόνες με διάστημα από 1 έως 60 δευτ., με τις οποίες μπορείτε να δημιουργείτε κινηματογραφικά βίντεο time-lapse σε PC, με τα σύννεφα να τρέχουν και ολόκληρες μέρες να περνούν γρήγορα.

Τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο
Τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο

Η ZV-1 έχει τα πάντα για να τραβάτε φωτογραφίες που ξεχωρίζουν στο χρονολόγιο και βίντεο με τη δική σας υπογραφή. Ο φακός υψηλής ευκρίνειας ZEISS® 24-70 mm εστιάζει το φως σε έναν μεγάλο αισθητήρα εικόνας Exmor RS™ CMOS τύπου 1.0, με έναν ισχυρό επεξεργαστή εικόνας BIONZ X™.

Εκφραστείτε με δημιουργικά εφέ
Εκφραστείτε με δημιουργικά εφέ

Τα Εφέ εικόνας και τα Δημιουργικά στυλ προσφέρουν σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες, από απλά μονόχρωμα εφέ και εφέ μερικού χρώματος μέχρι περίπλοκα εφέ μινιατούρας.

Εύκολη λήψη και κοινοποίηση

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να συμβιβάζεστε με τις φωτογραφίες που τραβάτε με τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας απλώς για να τις κοινοποιήσετετε πιο γρήγορα. Η ZV-1 παρέχει και εκπληκτικές εικόνες και εύκολη συνδεσιμότητα, για καλύτερες και ευκολότερες αναρτήσεις.

Άμεση μεταφορά ταινιών σε smartphone
Άμεση μεταφορά ταινιών σε smartphone

Η δωρεάν εφαρμογή Imaging EdgeTM Mobile για iOS και Android σας επιτρέπει να μεταφέρετε, να επεξεργάζεστε και να στέλνετε απλά και γρήγορα τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με τη ZV-1 σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Η ιδανική μηχανή για κάθε πλατφόρμα
Η ιδανική μηχανή για κάθε πλατφόρμα

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Movie Edit add-on για βελτιωμένη σταθεροποίηση σε ασταθείς λήψεις ή για να αλλάξετε το πλαίσιο και να κόψετε το βίντεο, ώστε να ταιριάζουν στην αναλογία των διαστάσεων των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εύκολη λήψη κάθετων βίντεο για κινητά
Εύκολη λήψη κάθετων βίντεο για κινητά

Με την αυτόματη προσθήκη ετικετών σε κάθετα βίντεο, μπορείτε να στείλετε περιεχόμενο προσαρμοσμένο για οθόνες smartphone.

Σχεδιασμενη για vlogging

Με τη ZV-1, η δημιουργία εκπληκτικών selfie και περιεχομένου vlogging γίνεται εύκολη υπόθεση. Λαμβάνοντας υπόψη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, η ZV-1 είναι εδώ για να σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εμπνευσμένο περιεχόμενο.

Δείτε τον εαυτό σας στην καλύτερη εκδοχή του

Η οθόνη αφής LCD πολλαπλών γωνιών περιστρέφεται οριζόντια και είναι ιδανική για λήψεις selfie και vlogging. Χωρίς θύρες, μικρόφωνα και βάσεις στερέωσης, σας επιτρέπει την ακριβή διαμόρφωση του πλαισίου και ομαλή λειτουργία, ακόμη κι όταν βρίσκεστε μπροστά από τη μηχανή.

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε εγγραφή με μια ματιά
Βεβαιωθείτε ότι κάνετε εγγραφή με μια ματιά

Είναι εύκολο να γνωρίζετε αν πραγματοποιείτε εγγραφή, με μια ευκρινή λυχνία εγγραφής στο μπροστινό μέρος της μηχανής, ενώ είναι επίσης εύκολο να την απενεργοποιήσετε αν το προτιμάτε. Δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ ξανά να πατήσετε το κουμπί εγγραφής.

Βελτιστοποιημένη λαβή για selfie
Βελτιστοποιημένη λαβή για selfie

Η μεγαλύτερη και καλύτερα διαμορφωμένη λαβή είναι πιο άνετη για συμβατικές λήψεις, ενώ προσφέρει σταθερό κράτημα με το χέρι, για λιγότερη κόπωση κατά τις λήψεις για vlogging ή selfie.

Λειτουργεί με ασύρματο grip ελέγχου λειτουργιών
Λειτουργεί με ασύρματο grip ελέγχου λειτουργιών

Η ZV-1 είναι συμβατή με τo ασύρματo grip λήψης Bluetooth® GV-VPT2BT της Sony, που προσφέρει ασύρματο έλεγχο του ζουμ, της εγγραφής και άλλων λειτουργιών, ενώ επεκτείνεται και σε μίνι τρίποδο για σταθερές hands-free λήψεις.

Επαγγελματικές λήψεις

Τώρα μπορείτε να έχετε μια μηχανή με επαγγελματική ποιότητα βίντεο στην τσέπη σας, με εκπληκτική λεπτομέρεια 4K HDR και ισχυρά εργαλεία έκθεσης για περιεχόμενο που θα εντυπωσιάσει στα σίγουρα.

Λειτουργίες ταινιών 4K HDR επαγγελματικού επιπέδου
Λειτουργίες ταινιών 4K HDR

Η ZV-1 καταγράφει εξαιρετικά λεπτομερή βίντεο 4K HDR έως 1,7 pixel, για να αποτυπώνετε τις στιγμές όπως πραγματικά είναι.

S-Log gamma για επαγγελματική ροή εργασιών
S-Log gamma για επαγγελματική ροή εργασιών

Διατίθενται στοιχεία ελέγχου gamma S-Log2 και S-Log3 για αντιστοίχιση φωτογραφικών μηχανών και ευελιξία στη διαβάθμιση χρωμάτων, μαζί με μια γκάμα ρυθμίσεων προφίλ εικόνας, για να δημιουργείτε τέλειες εικόνες σύμφωνα με τη δική σας αισθητική.

Ενσωματωμένο φίλτρο ND
Ενσωματωμένο φίλτρο ND

Ένα φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (ND) προσφέρει δημιουργικές δυνατότητες μέσω του ελέγχου της έκθεσης βίντεο, βελτιώνοντας το βάθος του πεδίου και επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία slow shutter για απεικονίσεις του νερού, του φωτός και της κίνησης.

Χαρακτηριστικά φωτογραφικής μηχανής και βασικές αρχές δημιουργίας περιεχομένου

Δείτε τις δυνατότητες της ZV-1 για αναρτήσεις vlog και δημιουργία περιεχομένου.

Επίδειξη λειτουργιών της ZV-1

Δείτε αυτό το λεπτομερές βίντεο επίδειξης λειτουργιών της ZV-1.

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop™

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές Imaging Edge Desktop. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Remote" για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, τη λειτουργία "Viewer" για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και τη λειτουργία "Edit" για να βελτιώσετε τα δεδομένα RAW σας σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες έτοιμες για αποστολή. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα

Capture One for Sony
Capture One for Sony

Με το δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε τη δυνατότητα για βελτίωση των δεδομένων RAW σας, εύκολη διαχείριση και ισχυρά εργαλεία για επεξεργασία. Το λογισμικό Capture One Pro (for Sony) διατίθεται για να έχετε περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και τη δυνατότητα ασύρματων λήψεων.

Εικόνα συνομιλίας μέσω βίντεο στη μεγάλη οθόνη της BRAVIA με συνδεδεμένη κάμερα
Απολαύστε συνομιλία μέσω βίντεο στη μεγάλη οθόνη της BRAVIA

Πείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια στη μεγάλη οθόνη, συνδέοντας την κάμερά σας με την τηλεόραση BRAVIA.

Εικόνα
Imaging Edge™ Webcam

Με την εφαρμογή Imaging Edge™ Webcam, η μηχανή Sony γίνεται webcam υψηλής ποιότητας και ευρείας συμβατότητας, για εντυπωσιακές ζωντανές μεταδόσεις και τηλεδιασκέψεις.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η ZV-1 έχει σχεδιαστεί για δημιουργία περιεχομένου με οθόνη πολλαπλών γωνιών LCD κατάλληλη για selfie, λαβή σώματος και λυχνία εγγραφής. Το κατευθυντικό μικρόφωνο με 3 κάψουλες και ανεμοθώρακα καταγράφει τη φωνή σας καθαρά, με μειωμένο θόρυβο αέρα, ενώ ο Διακόπτης αποεστίασης φόντου (bokeh) και η Ρύθμιση επίδειξης προϊόντος δημιουργούν πιο ενδιαφέροντα βίντεο, με λιγότερη προσπάθεια.
  • Μεγάλος αισθητήρας εικόνας Exmor RS CMOS τύπου 1.0

  • Σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XTM

  • Εγγραφή ταινιών 4K

  • Κατευθυντικό μικρόφωνο με 3 κάψουλες και ανεμοθώρακα

  • Οθόνη πολλαπλών γωνιών LCD, λαβή σώματος και ενδεικτική λυχνία εγγραφής

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας EXMOR RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία εικόνας 3:2
Αριθμός pixel (ενεργά)
Περίπου 20,1 megapixel
Ευαισθησία ISO (στατική εικόνα) (προτεινόμενος δείκτης έκθεσης)
Αυτόματη λειτουργία (ISO100-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο/κατώτερο όριο), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (δυνατότητα επέκτασης σε ISO64/80), Μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ: Αυτόματη λειτουργία (ISO100-12800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών