ΔΕΚΤΕΣ A/V

Δέκτης AV Home Cinema 5.2 καναλιών | STR-DH590

STR-DH590
Δέκτης AV Home Cinema 5.2 καναλιών | STR-DH590: εικόνα

Ενδεικτικά από

450,00 €

Δέκτης AV Home Cinema 5.2 καναλιών | STR-DH590: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 5.2 καναλιών | STR-DH590: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 5.2 καναλιών | STR-DH590: φωτογραφίες
Δείτε ολόκληρη την εικόνα, με ανάλυση 4K

Απολαύστε μεγαλύτερη, πιο καθαρή εικόνα, αναβαθμίζοντας το σύστημα home cinema σας με τον STR-DH590. Ο δέκτης AV 5.2 καναλιών ζωντανεύει τις εικόνες με διέλευση σήματος 4K HDR, Dolby Vision™ και ευέλικτο ήχο Surround. Συνδέστε ολόκληρο το σύστημα ψυχαγωγίας σας με τεχνολογία BLUETOOTH® και πολλαπλές εισόδους.

Δείτε πεντακάθαρα με το υψηλό δυναμικό εύρος

Η υποστήριξη για διέλευση σήματος υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Επίσης, οι επιπλέον λεπτομέρειες σκίασης και τα φωτεινά σημεία βελτιώνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας και ζωντανεύουν τα χρώματα. Υποστηρίζονται τα νεότερα πρότυπα HDR, όπως τα HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) και Dolby Vision™.

STR-590 HDR
HDR
STR-DH590 με διέλευση ψηφιακού σήματος HDR
SDR
Διέλευση σήματος 4K της STR-DH590
Απολαύστε σταθερή ποιότητα 4K 

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Χάρη στη διέλευση σήματος 4K, τα δεδομένα μπορούν να διέλθουν μέσω του δέκτη χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, η συσκευή είναι συμβατή με το HDCP 2.2. 

Ευέλικτος ήχος Surround
Bluetooth® του STR-DH590
Πιο έξυπνη συνδεσιμότητα Bluetooth® 

Όχι μόνο μπορείτε να συνδεθείτε στο STR-DH590 μέσω Bluetooth® και να ακούσετε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, αλλά με το Bluetooth® Standby μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον δέκτη απευθείας από το smartphone ή το tablet.

Συνδέστε τα πάντα 

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αναβαθμίστε το home cinema με τον δέκτη STR-DH590 για μεγαλύτερη, καθαρότερη εικόνα. Ο δέκτης AV 5.2 καναλιών ζωντανεύει τις ταινίες με διέλευση σήματος 4K HDR, Dolby Vision και ευέλικτο ήχο Surround. Ενοποιήστε τις συσκευές σας με συνδεσιμότητα BLUETOOTH® και πολλαπλές εισόδους.
  • Συνδεσιμότητα HDMI 4 εισόδων/1 εξόδου με διέλευση σήματος 4K/60p (4:4:4) και υποστήριξη HDCP 2.2 και HDR

  • Ευέλικτος πραγματικός ήχος Surround 5.1 καναλιών και εικονικός ήχος Surround 2.1 καναλιών

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth®

  • Σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο, ώστε να χωράει σε μονάδες μέσων

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον