Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH750: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH750: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH750: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα μουσική και εφαρμογές μέσω Bluetooth®. Συνδέστε τη συσκευή σχεδόν με οποιοδήποτε smartphone ή tablet και ακούστε μουσική ή χειριστείτε λίστες αναπαραγωγής και την ένταση ήχου.

NFC με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τις περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Απλά ακουμπήστε τη συσκευή σας με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N για να συνδέσετε γρήγορα και άψογα τις συσκευές σας και να αρχίσετε να μεταδίδετε περιεχόμενο μέσω Bluetooth®. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη σύνδεση Bluetooth® από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής.

Δέκτης 7,2 καναλιών για καθηλωτικό ήχο surround

Αφεθείτε στη μαγεία της ψυχαγωγίας, χάρη στον πλούσιο ήχο surround 7,2 καναλιών. Ένα ειδικό κανάλι επιτρέπει τη σύνδεση δύο ενεργών υπογούφερ, για ομοιόμορφη κατανομή του ήχου των μπάσων στο χώρο. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες, να παίζετε παιχνίδια ή να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια, απολαμβάνοντας εμπειρία ψυχαγωγίας ανώτερου επιπέδου.

Απολαύστε όλη τη μουσική σας με το SongPal

Κατεβάστε το SongPal στο smartphone ή το tablet και αποκτήστε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον ήχο.

DTS-HD™ για ακρίβεια πρωτότυπου

Απολαύστε ακριβή, λεπτομερή ήχο στο σπίτι. Με τον ήχο DTS-HD Master, μπορείτε να απολαύσετε το soundtrack των αγαπημένων σας Blu-ray Disc™ και ταινιών με αυθεντικό, ασυμπίεστο ήχο, όπως θα ήθελε κι ο σκηνοθέτης. Επιπλέον, ο ήχος υψηλής ανάλυσης DTS-HD αναπαράγει τις μουσικές εκτελέσεις με εξαιρετική λεπτομέρεια, που πλησιάζει την ποιότητα του στούντιο.

Dolby® TrueHD για να ακούτε τον ήχο όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης

Απολαύστε απαράμιλλη ποιότητα ήχου με την τεχνολογία Dolby® TrueHD, που προσφέρει ήχο με μηδενικές απώλειες σε ταινίες και μουσική. Αναπαράγοντας τον ήχο της πρωτότυπης εγγραφής, προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα ήχου σε Blu-ray Disc™, DVD και περιεχόμενο λήψεων.

Ενσύρματος κατοπτρισμός οθόνης με MHL

Μεγεθύνετε το περιεχόμενο του smartphone σας με τον ενσύρματο κατοπτρισμό οθόνης MHL. Είναι πολύ εύκολο: Συνδέστε το smartphone σας στην τηλεόραση μέσω της θύρας HDMI με δυνατότητα MHL και στη συνέχεια προβάλετε την οθόνη του κινητού στην τηλεόρασή σας. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να περιηγηθείτε με σάρωση, να μεγεθύνετε, να μετακινήσετε και να επιλέξετε περιεχόμενο, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε με άλλους στη μεγάλη οθόνη. Η σύνδεση φορτίζει επίσης το smartphone σας, για να μην μένετε ποτέ από ισχύ.

Διέλευση σήματος 4K για περιεχόμενο 4K

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Η λειτουργία διέλευσης σήματος 4K επιτρέπει τη "διέλευση" δεδομένων 4K και την εμφάνισή τους σε τηλεόραση ή συσκευή προβολής 4K, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Με τον τρόπο αυτό, ο δέκτης AV συνεργάζεται ιδανικά με τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής με δυνατότητα 4K, προσφέροντας τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από το Full HD, σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Digital Cinema Auto Calibration για βελτιστοποίηση του ήχου

Για να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του συστήματος home cinema, το σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο με βάση το σημείο όπου κάθεστε σε σχέση με τα ηχεία σας. Χρησιμοποιήστε απλώς το παρεχόμενο μικρόφωνο για να πραγματοποιήσετε μετρήσεις ακουστικής από τη διάταξη των ηχείων σας και στη συνέχεια αφήστε το σύστημα να προσαρμόσει και να συντονίσει τον ήχο ανάλογα.

Τεχνολογία HD Digital Cinema Sound® για ήχο κινηματογραφικής ποιότητας

Η ακουστική ενός θρυλικού θεάτρου στο σπίτι σας. Η τεχνολογία HD Digital Cinema Sound® αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment και βασίζεται σε ψυχοακουστικές μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο διάσημο Cary Grant Theatre, για χρήση σε μετεγγραφές ήχου σε κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες. Με την προσομοίωση των θέσεων των ηχείων και της ακουστικής του θεάτρου, μπορείτε να απολαμβάνετε σε κάθε ταινία που παρακολουθείτε την κινηματογραφική ευκρίνεια του Χόλιγουντ.

Πολλές θύρες για εκτεταμένη συνδεσιμότητα

Ο δέκτης αυτός είναι το τέλειο κέντρο ήχου-βίντεο, καθώς διαθέτει 4 εισόδους HDMI με 3D και διέλευση σήματος 4K, καθώς και 1 έξοδο HDMI. Επιπλέον διαθέτει θύρα USB, οπτική και ομοαξονική ψηφιακή σύνδεση SPDIF και κοινή αναλογική σύνδεση AV, προσφέροντας πολυάριθμες επιλογές για τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ και DVD, την κονσόλα παιχνιδιών, τη συσκευή αναπαραγωγής CD και τις υπόλοιπες συσκευές σας.

Προδιαγραφές

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Μετάδοση και χειρισμός κατευθείαν από το smartphone με το SongPal

  • Πλούσιος ήχος Surround χάρη στις τεχνολογίες DTS®-HD και Dolby® TrueHD

  • Δείτε και φορτίστε το smartphone με MHL

  • Υποδοχή USB για αναπαραγωγή μουσικής

Αριθμός ενισχυτών Κανάλια
7 ch
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Είσοδος/έξοδος βίντεο HDMI® (4/1), είσοδος Composite Video (2), έξοδος οθόνης Composite (1), οπτική είσοδος ήχου (2), ομοαξονική είσοδος ήχου (1), αναλογική είσοδος ήχου (4), έξοδος ακουστικών, USB (1 μπροστά: iPhone/WM), MHL (1 πίσω)
Βάρος (kg)
8,1 Kg
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον