ΔΕΚΤΕΣ A/V

Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH790

STR-DH790
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH790: εικόνα

Ενδεικτικά από

550,00 €

Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH790: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH790: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DH790: φωτογραφίες
Κινηματογραφικός ήχος Dolby Atmos® & DTS:X™ στο σπίτι     

Δώστε στο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας κινηματογραφική αναβάθμιση με τον δέκτη AV STR-DH790 7.2 καναλιών. Απολαύστε στο σπίτι ήχο Surround εφάμιλλο της κινηματογραφικής αίθουσας, με υποστήριξη για Dolby Atmos και DTS:X. Επιπλέον, ανώτερη ποιότητα εικόνας χάρη στη διέλευση σήματος 4K HDR.

Λογότυπα Dolby Atmos/DTS:X
Dolby Atmos/DTS:X 

Για καθηλωτικό ήχο Surround, σαν σε κινηματογράφο τελευταίας τεχνολογίας.  

Λογότυπο "Υψηλό δυναμικό εύρος 4K"
Διέλευση σήματος υψηλού δυναμικού εύρους 4K

Απολαύστε ανώτερης ποιότητας εικόνα με μεγαλύτερη αντίθεση, χρώμα και φωτεινότητα.

Λογότυπο εξελιγμένου D.C.A.C
Εξελιγμένο D.C.A.C

Η ομαλή αυτόματη βαθμονόμηση βελτιώνει και ευθυγραμμίζει τα ηχεία σας για βέλτιστη διάταξη. 

Το επόμενο βήμα στον ήχο Surround

Με υποστήριξη για Dolby Atmos και DTS:X, απολαμβάνετε κινηματογραφικό ήχο Surround. Πλούσιος, ρεαλιστικός ήχος που σας περιβάλλει από παντού. 

Λογότυπο Dolby Atmos
Παραδοθείτε στη δράση με το Dolby Atmos

Η τεχνολογία Dolby Atmos αποδίδει συναρπαστικό ρεαλισμό με ήχο Surround 360º, τοποθετώντας επακριβώς τον ήχο από κάθε γωνία στο περιβάλλον σας, ακόμα και από πάνω. Το αποτέλεσμα είναι πλούσιος ήχος που σας περιβάλλει εντελώς.

Λογότυπο DTS:X
Υπέροχος ήχος ανεξάρτητα από τη ρύθμιση με DTS: X

Η αποκωδικοποίηση DTS-X αποδίδει πολυδιάστατο ήχο Surround που προσαρμόζεται στη διαμόρφωση των ηχείων σας σε πραγματικό χρόνο. Ο ήχος τοποθετείται επακριβώς γύρω και από επάνω εσάς, χάρη σε object-based αποκωδικοποίηση ήχου.

Ευέλικτη τοποθέτηση κατάλληλη για κάθε σπίτι 

Ανεξάρτητα από τον χώρο ή την τοποθέτηση, το ευέλικτο STR-DH790 συνεργάζεται με τα ηχεία σας για να διασφαλίσει εντυπωσιακό ήχο που σας περιβάλλει.

Ανώτερος ήχος με εξελιγμένο DCAC

Αν εργάζεστε με διαφορετικούς συνδυασμούς ηχείων, η αυτόματη βαθμονόμηση εξασφαλίζει την ίδια υψηλή ποιότητα ήχου από κάθε διάταξη. Η αυτόματη αντιστοίχιση φάσεων ευθυγραμμίζει τα χαρακτηριστικά φάσης των ηχείων σας με τα κανάλια του ηχείου εμπρός αριστερά και δεξιά, ώστε όλα τα κανάλια να λειτουργούν τέλεια συνδυαστικά, για πιο αποτελεσματική εμπειρία ήχου Surround.

Πιο καθαρή εικόνα με υψηλό δυναμικό εύρος

Η υποστήριξη της διέλευσης σήματος υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Επίσης, οι επιπλέον λεπτομέρειες σκίασης και τα φωτεινά σημεία βελτιώνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας και ζωντανεύουν τα χρώματα. Υποστηρίζονται τα νεότερα πρότυπα HDR, όπως τα HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) και Dolby Vision™. 

Φωτεινή αντίθεση με υψηλό δυναμικό εύρος
HDR
Ποιότητα εικόνας χωρίς υψηλό δυναμικό εύρος
SDR
Εκπληκτική ποιότητα εικόνας 4Κ
Σταθερά εντυπωσιακή ποιότητα 4K 

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Χάρη στη διέλευση σήματος 4K, τα δεδομένα μπορούν να διέλθουν μέσω του δέκτη χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας, και είναι συμβατό με HDCP 2.2.

Πιο έξυπνη συνδεσιμότητα Bluetooth® 

Συνδεθείτε στον STR-DH790 μέσω Bluetooth® και μεταδώστε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια ή ενεργοποιήστε τον δέκτη απευθείας από το smartphone ή το tablet, με το Bluetooth® Standby.

'Έξυπνη συνδεσιμότητα Bluetooth®
Η ιδανική εφαρμογή για οικιακή ψυχαγωγία  

Το STR-DH790 είναι σχεδιασμένο για να εντάσσεται ομαλά στο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας. Με πιο λεπτό προφίλ και γεμάτο εισόδους και εξόδους, απλά βάλτε το στην πρίζα και απολαύστε κινηματογραφική ποιότητα, απευθείας από τον καναπέ σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δώστε στο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας κινηματογραφική αναβάθμιση με τον δέκτη AV STR-DH790 7.2 καναλιών. Απολαύστε στο σπίτι ήχο Surround εφάμιλλο της κινηματογραφικής αίθουσας, με υποστήριξη για Dolby Atmos και DTS:X. Με το eARC, απολαμβάνετε τα νέα φορμά ήχου, συνδέοντας μια συμβατή τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI. Επιπλέον, ανώτερη ποιότητα εικόνας χάρη στη διέλευση σήματος 4K HDR.
  • Ποιοτικός ήχος Surround με υποστήριξη για Dolby Atmos και DTS:X

  • Συνδεσιμότητα HDMI 4 εισόδων/1 εξόδου με διέλευση σήματος 4K/60p (4:4:4) και υποστήριξη HDCP 2.2 και HDR

  • Εύκολη σύνδεση Bluetooth®

  • Σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο, ώστε να χωράει σε μονάδες μέσων

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον