ΔΕΚΤΕΣ A/V

Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1070

STR-DN1070
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1070: εικόνα

Ενδεικτικά από

746,03 €

Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1070: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1070: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1070: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1070: φωτογραφίες
Εξαιρετικός ήχος υψηλής ανάλυσης με εγγενή αναπαραγωγή DSD

Δέκτης AV Home Cinema 7,2 καναλιών

Ζήστε πιο ρεαλιστικές και καθηλωτικές εμπειρίες home cinema με το STR-DN1070. Υποστηρίζει εγγενή αναπαραγωγή DSD χωρίς απώλειες και τεχνολογία HDR που ενισχύει το δυναμικό εύρος των εικόνων. Το 4K προσφέρει εντυπωσιακή ευκρίνεια εικόνας, ενώ το HDCP 2.2 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κορυφαίο περιεχόμενο 4K από δορυφορικές εκπομπές και UHD Blu-ray Disc™. Επιπλέον, ο ενισχυτής υποστηρίζει ήχο υψηλής ανάλυσης, για να μπορείτε να απολαμβάνετε επίσης ήχο υψηλής ποιότητας, αλλά και ασύρματη ακρόαση σε πολλά δωμάτια.

Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Η προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία αναδημιουργεί την αναλογική πραγματικότητα

Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στο High-Resolution Audio. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Εγγενής αναπαραγωγή DSD

Υποστήριξη έως 5.1 καναλιών

Απολαύστε ήχο Surround άριστης ποιότητας. Το STR-DN1070 υποστηρίζει εγγενή αναπαραγωγή DSD (Direct Stream Digital), άρα δεν απαιτείται μετατροπή και το περιεχόμενο DSD δεν χάνει την αρχική του καθαρότητα. Απολαύστε επίσης πολυκάναλο ήχο Surround 5.1 καναλιών με DSD 5,6MHz. 

Μορφές αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης

Το STR-DN1070 υποστηρίζει διάφορα φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης, όπως το DSD και ο γραμμικός ήχος PCM. Επιπλέον, η αναπαραγωγή είναι δυνατή με συνδεσιμότητα USB και DLNA, ενώ οι πολυκάναλες δυνατότητες επιτρέπουν την ενσωμάτωση ήχου υψηλής ποιότητας σε ένα καθηλωτικό σύστημα Surround.

μορφές αρχείων
Λογότυπο DSEE HX
Πλούσια μουσική

Η τεχνολογία DSEE HX™ αναβαθμίζει τη μουσική σας αγγίζοντας την ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης, για να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε στούντιο ηχογράφησης ή σε συναυλία.

Κινηματογραφικός ήχος Surround στο σπίτι σας

Κάντε κάθε ταινία αξέχαστη με πραγματικό ήχο Surround

Τελειοποιήστε κάθε νότα

Προσομοίωση της ακουστικής διάσημων συναυλιακών χώρων υψηλής απόδοσης

Οι τεχνολογίες ηχητικού πεδίου της Sony σάς επιτρέπουν να απολαύσετε ήχο που μιμείται την ακουστική του Cary Grant Theatre, φημισμένης αίθουσας της Sony Pictures στο Χόλιγουντ, ή τριών παγκοσμίως γνωστών συναυλιακών χώρων.

7,2 κανάλια για ήχο Surround

Ο δέκτης AV 7,2 καναλιών προσφέρει δυναμικό ήχο Surround. Χάρη στο σύστημα Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) της Sony, έχετε τέλεια απόδοση ήχου απλώς με τη τοποθέτηση του παρεχόμενου μικροφώνου και το πάτημα του κουμπιού έναρξης.

Εικόνα των 7,2 καναλιών
Απολαύστε πλήρως τα Blu-ray Disc™ με soundtrack HD

Οι δίσκοι Blu-ray Disc™ έχουν δεκαπλάσια χωρητικότητα από τα DVD και έτσι μπορούν να περιέχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες ήχου. Χάρη στους ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές ήχου Dolby® True HD και Master DTS®-HD, μπορείτε να απολαμβάνετε την πανίσχυρη και καθηλωτική μουσική επένδυση HD των πιο πρόσφατων δίσκων Blu-ray Disc™.

Λογότυπο Dolby® True HD
Βελτιωμένος κινηματογραφικός ήχος

Απολαύστε πλούσιο, πολυκάναλο ήχο με το φορμά Dolby® True HD που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ήχο με μηδενικές απώλειες σε ταινίες και μουσική

Λογότυπο ήχου Master DTS®-HD
Ακούστε τη δράση γύρω σας

Ο ήχος Master DTS®-HD προσφέρει εκτεταμένο κινηματογραφικό ήχο Surround, αναπαράγοντας ήχο χωρίς απώλειες για ποιότητα αντίστοιχη με το στούντιο ηχογράφησης.

Δημιουργήστε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τις ευέλικτες λύσεις ηχείων

Είτε θέλετε μια απλή διάταξη 2 καναλιών είτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα 7.2 καναλιών, ενσύρματο ή ασύρματο, το STR-DN1070 καλύπτει κάθε περίπτωση και προσφέρει ήχο που γεμίζει το χώρο.

Η απόλυτη οπτική εμπειρία 4K

Απολαύστε το ωραιότερο περιεχόμενο 4K, χάρη στην υποστήριξη του νέου βίντεο υψηλού δυναμικού εύρους

Λογότυπο 4K HDR
Κορυφαίο περιεχόμενο 4K με το HDCP2.2

Απολαύστε περιεχόμενο 4K με το HDMI 2.0a. Οι 5 είσοδοι / 2 έξοδοι HDMI είναι HDMI 2.0a πλήρους ταχύτητας, υποστηρίζοντας βίντεο 4K έως 60p με δειγματοληψία χρώματος 4:4:4. Υποστηρίζονται επίσης τα σήματα του νέου HDR, ενώ με την προστασία περιεχομένου HDCP2.2 υποστηρίζονται όλες οι νέες συσκευές αναπαραγωγής.

Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR)

Η υποστήριξη της διέλευσης σήματος υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Επίσης, οι επιπλέον λεπτομέρειες σκίασης και τα φωτεινά σημεία βελτιώνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας και ζωντανεύουν τα χρώματα.

Εικόνα HDR
ΥΨΗΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΥΡΟΣ
Εικόνα συμβατικού σήματος
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ
Εικόνα σύγκρισης των 4:4:4 και 4:2:0
Υποστηρίζει εικόνες 4K πλήρους προδιαγραφών

Τα φορμά εικόνων εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των 4K/60p/4:4:4/24bit, 4K/60p/4:2:0/30bit και 4K/60p/4:2:2/36bit, υποστηρίζονται για την ψυχαγωγία 4K. Οι εικόνες με ομαλή ροή και με αναπαραγωγή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, σε συνδυασμό με την ομαλή απόδοση διαβαθμίσεων χρώματος, προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα. Συνδεθείτε με μια τηλεόραση με συμβατότητα εισόδου 4K/60p για να αναδείξετε όλες τις οπτικές δυνατότητες του περιεχομένου 4K.

Περισσότερη λεπτομέρεια με αναβάθμιση 4K

Απολαύστε ανάλυση 2K με υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια, με την τεχνολογία αναβάθμισης βίντεο. 

Λογότυπο αναβάθμισης 4K
Η αγαπημένη σας μουσική, χωρίς καλώδια

Οι ασύρματες τεχνολογίες προσδίδουν στη μουσική σας ποιότητα που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης και κάνουν την ακρόαση ευχάριστη

Εικόνα του LDAC
LDAC™: για μετάδοση περιεχομένου ήχου υψηλής ανάλυσης

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για να απολαμβάνετε τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα.

Αγγίξτε, συνδέστε και ακούστε

Απολαύστε απλή ασύρματη ακρόαση και κατοπτρισμό οθόνης smartphone με NFC με ένα άγγιγμα. Ακουμπήστε ένα συμβατό smartphone στο δέκτη για ήχο Bluetooth® ή κατοπτρισμό οθόνης Miracast.

Λογότυπα NFC και Bluetooth®
Λογότυπο AirPlay
Ήχος AirPlay

Απολαύστε μουσική από συσκευές με δυνατότητα AirPlay.

Λογότυπο Wi-Fi®
Σύνδεση Wi-Fi®

Ακούστε μουσική από οικιακό υπολογιστή και διακομιστή

Ακούστε μουσική σε διαφορετικό δωμάτιο

Ασύρματη ακρόαση σε πολλά δωμάτια, για να ακούτε μουσική παντού

Απολαύστε το ίδιο τραγούδι σε όλο το σπίτι με την ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής SongPal. Χρησιμοποιήστε το SongPal Link για να ομαδοποιήσετε ηχεία και μπάρες ηχείων Sony και να μεταδώσετε μουσική από διάφορες μουσικές υπηρεσίες, smartphone, υπολογιστή ή δίκτυο DLNA σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού.

Εικόνα ασύρματης ακρόασης σε πολλά δωμάτια
Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Οι συνδέσεις κάνουν τη διαφορά

Η ευέλικτη συνδεσιμότητα μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του συστήματός σας

Συνδέστε ό,τι χρειάζεστε με την ποιότητα που θέλετε

Δημιουργήστε ένα πραγματικά δυναμικό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας με 6 εισόδους και 2 εξόδους HDMI, μια μπροστινή θύρα USB, οπτικές ψηφιακές και αναλογικές AV συνδέσεις. Έτσι, μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόραση, τη συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Disc™, το smartphone σας και πολλά περισσότερα, γρήγορα και εύκολα.

Λογότυπο HDMI
6 είσοδοι και 2 έξοδοι HDMI

Χάρη στις 6 εισόδους και τις 2 εξόδους HDMI, στις οποίες περιλαμβάνεται 1 ειδική έξοδος HDMI για δεύτερη ζώνη, ο δέκτης προσφέρει άφθονο χώρο για τον εξοπλισμό σας, με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης.

Λογότυπο USB
Εγγενής αναπαραγωγή DSD μέσω DLNA ή USB

Ακούστε DSD από συσκευές συνδεδεμένες σε δίκτυο DLNA ή USB με υψηλό ρυθμό μετάδοσης 24bit/192kHz για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης.

Ψυχαγωγία σε τρεις ζώνες 

Η ακρόαση σε ζώνες φέρνει τη σωστή μουσική στο σωστό δωμάτιο

Χάρη στην ακρόαση τριών ζωνών, μπορείτε να συνδέετε τρία σετ ηχείων στο STR-DN1070 και να ακούτε τον ίδιο ήχο σε τρία δωμάτια. Επιπλέον, ο δέκτης μπορεί να ελέγχει δύο ξεχωριστές εισόδους ταυτόχρονα. Επιλέξτε το σήμα που θα αποστέλλεται σε κάθε ζώνη, ώστε να βλέπετε π.χ. DVD στο καθιστικό με 5,2 κανάλια ενώ άλλοι ακούν CD στη βιβλιοθήκη με 2 κανάλια, ή απλά ζήστε μια καθηλωτική εμπειρία ήχου Surround 7,2 καναλιών στο σαλόνι σας.

Εσωτερική και εξωτερική κατασκευή που προσφέρει ποιότητα

Κάθε στοιχείο παίζει το ρόλο του για να απολαμβάνετε κορυφαίο ήχο

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αναβαθμίστε την ψυχαγωγία σας με τον δέκτη STR-DN1070. Οι δυνατότητες 4K και η θύρα HDMI με συμβατότητα HDR υποστηρίζουν τα πιο πρόσφατα πρότυπα βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας περιεχομένου HDCP 2.2 για περιεχόμενο 4K από τηλεοπτικούς σταθμούς, το Internet και δίσκους Blu-ray UHD. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης προσφέρει καθηλωτική εμπειρία, ενώ η ασύρματη δυνατότητα πολλαπλών δωματίων και ο ήχος Front Surround σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε με ευελιξία το δικό σας ηχητικό περιβάλλον.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Ήχος Surround χωρίς απώλειες με DTS-HD και ήχο Dolby TrueHD

  • Συνδεσιμότητα HDMI 6 εισόδων/2 εξόδων με διέλευση 4K/60p (4:4:4) και υποστήριξη HDCP 2.2 και HDR

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Wi-Fi, AirPlay και Chromecast built-in για ροή μουσικής

Αριθμός ενισχυτών Κανάλια
7 ch
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Είσοδος/έξοδος βίντεο HDMI (6/2), είσοδος/έξοδος HDCP 2.2 (6/2), έξοδος σύνθετου σήματος οθόνης (1), είσοδος HDMI για ήχο (2), ομοαξονική είσοδος ήχου (1), αναλογική είσοδος ήχου (4), οπτική είσοδος ήχου (1), έξοδος ακουστικών (1), προ-έξοδος υπογούφερ (2), USB (1 μπροστά), θύρα Ethernet (1)
Βάρος (kg)
10,5 kg
Chromecast built-in
Ναι
Spotify Connect
ΝΑΙ
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον