Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1080: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1080: φωτογραφίες
Δέκτης AV Home Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1080: φωτογραφίες
Τα κορυφαία χαρακτηριστικά με μια ματιά
Ήχος υψηλής ανάλυσης
Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στο High-Resolution Audio. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ευέλικτος. Προηγμένος. Ισχυρός.

Χάρη στις ευέλικτες λύσεις ηχείων και την υποστήριξη DTS:X και Dolby Atmos, ο δέκτης STR-DN1080 προσφέρει απίστευτο, κινηματογραφικό ήχο Surround που προσαρμόζεται τέλεια σε εσάς και στο περιβάλλον σας.

Η ιδανική διαρρύθμιση οικιακού ηχοσυστήματος

Ο δέκτης STR-DN1080 έχει σχεδιαστεί με ευέλικτες λύσεις ηχείων που είναι αποτελεσματικές για τον χώρο σας και έτσι απολαμβάνετε την καλύτερη εμπειρία ήχου όποια και αν είναι η διαμόρφωσή σας.  

Απολαύστε πλήρη κινηματογραφική ποιότητα

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ηχητικού πεδίου συνδυάζει την αυτόματη βαθμονόμηση με τη συνεχή επανατοποθέτηση των ηχείων, αποδίδοντας εκπληκτικό κινηματογραφικό ήχο που δεν έχετε ακούσει ξανά στο σπίτι.

Αναζητήστε το Inferno σε 4K Ultra HD

Συνεχής αυτόματη βαθμονόμηση

Συνδυάζοντας την τεχνολογία αυτόματης βαθμονόμησης με την εικονική επανατοποθέτηση ηχείου, το D.C.A.C EX βελτιστοποιεί αυτόματα τις συχνότητες, τις φάσεις και τις καθυστερήσεις του ηχείου, για ένα ηχητικό πεδίο που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο σας.  

Δείτε πεντακάθαρα με το υψηλό δυναμικό εύρος

Η υποστήριξη της διέλευσης σήματος υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Επίσης, η επιπλέον σκίαση και τα φωτεινά σημεία βελτιώνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας και ζωντανεύουν τα χρώματα. Υποστηρίζονται τα τελευταία πρότυπα HDR, όπως τα HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) και Dolby Vision™.

Ρυθμιστικό HDR
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ
HDR
HDR
Βέλτιστη αναπαραγωγή ήχου
Υποστηρίζει τις εξής μορφές:
Μορφές αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης

Ο STR-DN1080 υποστηρίζει διάφορα φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης, όπως το DSD και ο γραμμικός ήχος PCM. Επιπλέον, η αναπαραγωγή είναι δυνατή με τις συνδέσεις USB, HDMI και DLNA, ενώ οι πολυκάναλες δυνατότητες επιτρέπουν την ενσωμάτωση ήχου υψηλής ποιότητας σε ένα καθηλωτικό σύστημα Surround.

Εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας

Απολαύστε την εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο μουσικής και όχι μόνο, χάρη στο Chromecast built-in (πρώην Google Cast™) και το Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast".

Spotify
Spotify Connect

Ακούστε το Spotify από τη συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify ως τηλεχειριστήριο.

Μετάδοση ροής με το Chromecast built-in

Κάντε streaming μουσικής, podcast και ραδιοφώνου από περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου, όπως το YouTube Music και άλλες.

Media Object


Δείτε την εν δράσει

Συνδεθείτε

Δημιουργήστε ένα πραγματικά δυναμικό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας με έξι εισόδους και δύο εξόδους HDMI, μια μπροστινή θύρα USB, οπτικές ψηφιακές και αναλογικές AV συνδέσεις. Έτσι, μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόραση, τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™, το smartphone σας και πολλά περισσότερα, γρήγορα και εύκολα.

HDMI®
Έξι είσοδοι και δύο έξοδοι HDMI

Με έξι εισόδους HDMI και δύο εξόδους HDMI, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και μία έξοδος HDMI για τη δεύτερη ζώνη, υπάρχει χώρος για τον υπάρχοντα εξοπλισμό αλλά και για τις μελλοντικές προσθήκες.

USB
Εγγενής αναπαραγωγή DSD μέσω DLNA, HDMI ή USB

Κάντε αναπαραγωγή DSD μέσω συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο DLNA ή συνδεθείτε μέσω USB με υποστήριξη για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης έως και 24 bit/192 kHz.

LDAC
LDAC™: για μετάδοση περιεχομένου ήχου υψηλής ανάλυσης

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για να απολαμβάνετε τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα που προσεγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης.1

Αγγίξτε, συνδέστε και ακούστε

Απλή ασύρματη ακρόαση μέσω NFC με ένα άγγιγμα. Απλώς αγγίξτε τον δέκτη με ένα συμβατό smartphone για ήχο μέσω Bluetooth.

NFC BT
AirPlay
Ήχος AirPlay

Απολαύστε μουσική από συσκευές με δυνατότητα AirPlay.

Wi-Fi®
Σύνδεση Wi-Fi®

Κάντε αναπαραγωγή μουσικής από διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και από το οικιακό δίκτυό σας. 

Ήχος που σας ακολουθεί

Μεταδώστε μουσική σε όλο το σπίτι με το Sony | Music Center

Ακούστε το ίδιο εκπληκτικό τραγούδι σε όλο το σπίτι χάρη στην ακρόαση σε πολλά δωμάτια, μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center (προηγουμένως SongPal). Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sony | Music Center Link για να ομαδοποιήσετε συμβατά ηχοσυστήματα της Sony και στη συνέχεια, μεταδώστε ροή μουσικής σε πολλά δωμάτια.

Ποιοτικά εξαρτήματα για κορυφαίο ήχο

Όλα τα εξαρτήματα του STR-DN1080 έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη ποιότητα ήχου.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αναβαθμίστε το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας με το STR-DN1080, που διαθέτει υποστήριξη Dolby ATMOS και DTS:X. Με το eARC, απολαμβάνετε τα νέα φορμά ήχου, συνδέοντας μια συμβατή τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI. Ευέλικτες λύσεις ηχείων και ηχείων phantom για να δημιουργήσετε την ιδανική διαμόρφωση ήχου για εσάς. Το 4K και το συμβατό με HDR HDMI υποστηρίζουν τα πιο πρόσφατα πρότυπα βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας HDCP 2.2 για περιεχόμενο 4K.
  • Συμβατότητα με ήχο υψηλής ανάλυσης

  • Ποιοτικός ήχος Surround με υποστήριξη Dolby ATMOS και DTS:X

  • Συνδεσιμότητα HDMI 6 εισόδων/2 εξόδων με διέλευση 4K/60p (4:4:4) και υποστήριξη HDCP 2.2 και HDR

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Wi-Fi®, AirPlay και Chromecast built-in για ροή μουσικής

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών