Δέκτης CD-ραδιόφωνο DAB: φωτογραφίες
Δέκτης CD-ραδιόφωνο DAB: φωτογραφίες
Δέκτης CD-ραδιόφωνο DAB: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Η λειτουργία EXTRA BASS™ προσφέρει ακόμα πιο δυνατά μπάσα

Πατήστε το κουμπί EXTRA BASS και απολαύστε τη μουσική σας με πανίσχυρα μπάσα. Η λειτουργία αυτή ενισχύει τα μπάσα για βαθύ και έντονο ήχο. Απλώς, πατήστε το κουμπί για να την ενεργοποιήσετε και απολαύστε το δυναμικό ήχο.

Εξατομικεύστε τον ήχο σας με τον ισοσταθμιστή 10 ζωνών 

Προσαρμόστε την αναπαραγωγή ήχου, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας με τον γραφικό ισοσταθμιστή 10 ζωνών. Μετακινήστε τα ρυθμιστικά, για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό περιβάλλον ήχου ή επιλέξτε μία από τις 10 διαθέσιμες προεπιλογές. Η νέα λειτουργία Karaoke μειώνει τις φωνητικές συχνότητες, ώστε να μπορείτε να διασκεδάζετε τραγουδώντας στο αυτοκίνητό σας.

Τα ψηφιακά φίλτρα βελτιώνουν τον ήχο για τα ηχεία σας

Τα ηχεία λειτουργούν καλύτερα, όταν μεταδίδουν τις κατάλληλες συχνότητες. Το υψιπερατό φίλτρο μεταδίδει τις υψηλές και μεσαίες συχνότητες στα ηχεία πλήρους φάσματος, ενώ το χαμηλοπερατό φίλτρο κατευθύνει τις συχνότητες των μπάσων στο υπογούφερ. 

Συνδέστε τη φορητή συσκευή σας με ένα USB 

Συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 σας στην μπροστινή θύρα USB και αποκτήστε πρόσβαση στην φορητή μουσική βιβλιοθήκη σας.

Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD σάς δίνει περισσότερες επιλογές αναπαραγωγής

Εισαγάγετε ένα CD και αναπαράγετε μουσική από την προσωπική συλλογή σας.

Ο φωτισμός που συγχρονίζεται με τον ήχο κάνει πιο συναρπαστική την εμπειρία ακρόασης

Παρακολουθήστε την κίνηση της μουσικής, με τα φώτα που αλλάζουν και αναβοσβήνουν, ανάλογα με τη δυναμική του κάθε κομματιού.

Συνδυάστε το με τα ηχεία της Sony για ακόμα καλύτερο ήχο

Θέλετε να επεκτείνετε το σύστημά σας; Για έναν ιδανικό συνδυασμό, δοκιμάστε τα ηχεία πλήρους φάσματος FB της Sony. Συμπληρώνουν ιδανικά το κύκλωμα του EXTRA BASS στο CDX-G3200UV, για πλούσιο, δυνατό ήχο.

Είσοδος τηλεχειριστηρίου τιμονιού με δυνατότητα διαμόρφωσης 

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τα χειριστήρια στο τιμόνι, αντί για τα κουμπιά του δέκτη; Η εγκατάσταση στα συμβατά οχήματα είναι εύκολη, χάρη στην είσοδο τηλεχειριστηρίου τιμονιού με δυνατότητα διαμόρφωσης. 

Οθόνη LCD κάθετης ευθυγράμμισης για εύκολη ανάγνωση

Με ευρύτερη γωνία προβολής και 5x πιο υψηλή αντίθεση σε σχέση με μια συμβατική οθόνη, η οθόνη κάθετης ευθυγράμμισης είναι πάντα ευανάγνωστη.

Χάρη στο AOA 2.0, αναπαράγετε μουσική από τις εφαρμογές του smartphone σας

Η υποδοχή USB είναι συμβατή με το Android Open Accessory 2.0. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναπαράγετε οποιοδήποτε αρχείο μουσικής είναι συμβατό με το Android smartphone σας και τις εφαρμογές του. Απλώς, συνδέστε το στην μπροστινή θύρα USB και περιηγηθείτε στις λίστες αναπαραγωγής σας με την οθόνη του τηλεφώνου σας.

Ενίσχυση 4 x 55 W για καθαρό, δυνατό ήχο

Ο ενσωματωμένος ενισχυτής παρέχει ισχύ 55 Watt x 4 (μέγ. στα 4 ohm)/20 Watt x 4 (RMS στα 4 ohm), προσφέροντάς σας την ένταση που χρειάζεστε.

Αναπαράγετε υψηλής ποιότητας αρχεία FLAC

Τα αρχεία FLAC είναι μια μορφή αρχείου που, σε αντίθεση με τα MP3, συμπιέζει το ηχητικό σήμα, χωρίς απώλειες στην ποιότητα του ήχου. Συνδέστε το στην μπροστινή θύρα USB και αναπαράγετε αρχεία FLAC σε όλο τους το μεγαλείο.

Η λυχνία χρώματος 2 ζωνών ταιριάζει με την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας

Διαλέξτε από 35.000 διαφορετικές αποχρώσεις, για να συνδυάσετε το πάνελ και τα φώτα της οθόνης με τα χρώματα του αυτοκινήτου σας.

Προδιαγραφές
Κάντε τις διαδρομές σας πιο συναρπαστικές με αυτόν το δέκτη CD-ραδιόφωνο DAB. Η λειτουργία EXTRABASS βελτιώνει το ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής, ενώ ο δυναμικός έγχρωμος φωτισμός 2 ζωνών φωτίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με ένα ταιριαστό χρώμα. Μπορείτε, ακόμα, να μεταδώσετε μουσική από το τηλέφωνό σας και να προσαρμόσετε τον ήχο, χρησιμοποιώντας τον ισοσταθμιστή 10 ζωνών.
  • 4 x 55 W

  • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία EXTRA BASS, για δυναμική ενίσχυση των μπάσων

  • Αναπαράγετε μουσική από οποιαδήποτε εφαρμογή του τηλεφώνου Android ή του iPhone σας

  • Ακούστε ποικίλες εκπομπές με το ραδιόφωνο DAB

  • Η λυχνία χρώματος 2 ζωνών ταιριάζει με την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον