DSX-B41D | Δέκτης πολυμέσων DAB: φωτογραφίες
DSX-B41D | Δέκτης πολυμέσων DAB: φωτογραφίες
DSX-B41D | Δέκτης πολυμέσων DAB: φωτογραφίες
Συνδεδεμένοι εν κινήσει 

Δέκτης πολυμέσων DAB με συνδεσιμότητα διπλού Bluetooth® 

Παραμείνετε σε επικοινωνία με τις επαφές σας όταν ταξιδεύετε, χάρη στη συνδεσιμότητα διπλού Bluetooth®. Απολαύστε ενσωματωμένο ραδιόφωνο DAB με δυνατό ήχο, καθώς και ομαλό, εύκολο χειρισμό, χάρη στην εφαρμογή Sony | Music Center και την οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης.

Εικονίδιο dab
Ακούστε ραδιόφωνο DAB+

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο DAB+ για ακόμα περισσότερες επιλογές και καλύτερη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, ο δέκτης απομνημονεύει τα αγαπημένα σας στοιχεία DAB.

Εικονίδιο Bluetooth
Συνδεθείτε στο smartphone σας

Απολαύστε κλήσεις hands-free και ασύρματη μετάδοση ήχου μέσω ροής.

Τηλέφωνα σε σύζευξη με το DSX-B41D
Εύκολη προσαρμογή

Το ηχοσύστημα αυτοκινήτου ενοποιείται με το smartphone, με χειρισμό της κύριας μονάδας μέσω επιλεγμένων εφαρμογών και εύκολη ρύθμιση και εξατομίκευση του ηχοσυστήματος από το smartphone σας.

Συνδέστε δύο smartphone με το διπλό Bluetooth®

Συζεύξτε το πρώτο τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το Bluetooth® για πλήρη πρόσβαση στην πλοήγηση, στην αναπαραγωγή μουσικής και στις δυνατότητες επικοινωνίας. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα ένα δεύτερο τηλέφωνο, για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις hands-free.

Εικονίδιο μικροφώνου
Χρήση του Siri στο δρόμο

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική που περιέχει, καθώς και τις λειτουργίες πλοήγησης, μηνυμάτων και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος για Android™

Χρησιμοποιήστε τον φωνητικό έλεγχο, για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας.

Έλεγχος με ομιλία

Απολαύστε τις έξυπνες δυνατότητες του smartphone σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο. Χάρη στον φωνητικό έλεγχο, μπορείτε να διαχειριστείτε τη μουσική σας, να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας μόνο με απλές φωνητικές εντολές.

Καθηλωτικός ήχος σε κάθε διαδρομή

Απολαύστε καθαρό και φυσικό ήχο με ισχυρή ενίσχυση και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου.

Φωτίστε το ταμπλό σας

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Βρείτε τη λυχνία δυναμικού χρώματος που ταιριάζει με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και δείτε το χρώμα της μονάδας σας να συγχρονίζεται με τη μουσική.

Λογότυπο FLAC
Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

Χάρη στην υποστήριξη FLAC, μπορείτε να ακούτε αρχεία ήχου χωρίς απώλεια ποιότητας, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με κάθε λεπτομέρεια.

Εικονίδιο LCD
Ευανάγνωστη οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης 

Με πέντε φορές καλύτερη αντίθεση, σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες, καθώς και με βελτιωμένη γωνία προβολής, η οθόνη διαβάζετε με ευκολία.

iPhone συνδεδεμένο στο DSX-B41D
Η είσοδος USB επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής από iPhone ή iPod 

Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή μουσικής από συσκευές iOS. Απλώς συνδέστε ένα καλώδιο USB και θα ελέγχετε τις βασικές λειτουργίες αναπαραγωγής, ενώ στην οθόνη θα εμφανίζονται πληροφορίες για τα κομμάτια.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Μείνετε σε επικοινωνία ενώ οδηγείτε με τη διπλή συνδεσιμότητα Bluetooth® του δέκτη πολυμέσων DSX-B41D. Η λειτουργία EXTRA BASS™ ενισχύει τον ρυθμό της μουσικής σας, ενώ η ενίσχυση 4 x 55 W σάς προσφέρει την ένταση ήχου που χρειάζεστε.
  • Χάρη στη διπλή συνδεσιμότητα Bluetooth®, μπορείτε να συνδέσετε δύο smartphone ταυτόχρονα

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android™

  • 4 x 55 W

  • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία EXTRA BASS™ για δυναμική ενίσχυση των μπάσων

  • Με πιστοποίηση Digital Radio

EXTRA BASS
Ναι (1,2)
Ισχύς εξόδου
4 x 55 W
Έξοδος Pre Out
x 3
Έξοδος υπογούφερ
Ναι
AUX
Ναι (μπροστά)
USB
Ναι (μπροστά)
Bluetooth®
Ναι
Πρωτόκολλο μεταφοράς πολυμέσων USB (USB Media Transfer Protocol)
Ναι
Πρωτόκολλο Android Open Accessory USB (USB Android Open Accessory Protocol)
Ναι (2.0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών